ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.9.08

ΤΑ "ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ"...ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΜΜΕ


Έχει κηρυχθεί εδώ και καιρό ο "πόλεμο" των πρωτοκλασάτων ΜΜΕ , αφεντικών και δημοσιογράφων .

Το τοπίο είναι ξεκαθαρισμένο καθώς και οι "συμμαχίες", και οι επιλογές στρατοπέδων τόσο των εμπλεκομένων "πρωτοκλασάτων" δημοσιογράφων όσο και των "πρωτοκλασάτων" ιδιοκτητών και μέσων είναι πλέον γνωστές.

Η αιτία και η αφορμή αυτού του πολέμου;;; Τι άλλο ,από το "σύστημα Ρουσόπουλου" το οποίο σε αυτή την φάση και λόγο των εξελίξεων έχει υποστεί "ανεπανόρθωτο" πλήγμα με αποτέλεσμα την σοβαρή "αιμορραγία" του "καταλληλότερου¨πρωθυπουργού.

Ολα ξεκίνησαν και ανα κατατάχθηκαν όταν δέχθηκε επίθεση ο κος Δ.Κοντομηνάς ιδιοκτήτης του ALPHA από το "σύστημα Ρουσόπουλου" το οποίο ,κατά τους ισχυρισμούς του κυρίου Κοντομηνά ,δρα παρασκηνιακά στο να μη είναι δυνατή η επέκταση του ομίλου του.
Σε αυτό το παρασκήνιο φέρεται να έχουν συμμαχήσει με το "σύστημα Ρουσόπουλου"και εναντίον του ομίλου ALPHA οι κύριου Χατζηνικολάου (ιδιοκτήτης του real fm) και Ψυχάρης (ΔΟΛ-Βήμα).

Στον αντίποδα τώρα οι σύμμαχοι του κυρίου Κοντομηνά στον "ακήρυχτο" αυτό πόλεμο φέρεται ότι είναι οι σίγουρα ζημιωμένοι σαφώς από το "σύστημα Ρουσόπουλου" και των φαεινών ιδεών του όπως στην περίπτωση του Κυρίου Μπόμπολα (Εθνος, MEGA , Πρώτο Θέμα) που με τον ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΤΟΧΟ ο επιχειρηματίας έχασε τα αβγά και τα πασχάλια και οι φήμες τον θέλουν να στρέφεται εναντίον του Ελληνικού Δημοσίου προκειμένου αποζημιωθεί. Kαθώς επίσης και τον εκδότη και δημοσιογράφο Θ.Αναστασιάδη που με την υπόθεση Ζαχόπουλου και το DVD του έχασε την φήμη του λόγο του διασυρμού του με τον τίτλο "ο κομιστή" στην δικαιοσύνη κλπ κλπ.

Εναντίον του "συστήματος Ρουσόπουλου" τέλος μπαίνει και ο ΣΚΑΙ με ιδιοκτήτη τον κύριο Αλαφούζο. Και ο λόγος είναι ότι ....ο εν λόγο σταθμός αφού δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην προστασία του περιβάλλοντος , καταφέρεται εναντίον του ΥΠΕΧΩΔΕ και του κυρίου Σουφλιά ο οποίος όπως ισχυρίζεται ο ΣΚΑΙ κάνει υποχωρήσεις στις κατασκευαστικές εταιρείες που συνδέονται με τον όμιλο Μπόμπολα και τον Ψυχάρη (ΔΟΛ).

Επιπρόσθετα οι Αλαφούζοι καυτηριάζουν μέσω της "Καθημερινής" τα κυβερνητικά σκάνδαλα ιδιαίτερα αυτά με τον παραιτηθέντα υπουργό Βουλγαράκη .
Η ζημιά που κάνουν στην κυβέρνηση είναι τεράστια γιατί η "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ" αντιμετωπίζεται παραδοσιακά ως διαμορφωτής εξελίξεων στο χώρο της Κεντροδεξιάς.


ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ : Το "σύστημα Ρουσόπουλου" ΕΧΑΣΕ στην αντίληψη της κοινής γνώμης με την αναμέτρηση του με τον Κοντομηνά και τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ALPHA.

Το επικοινωνιακό και πολιτικό πεδίο αναμέτρησης στην υπόθεση Βατοπεδίου αποδείχθηκε Βατερλό για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Ακόμη και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος προσυπέγραψαν με τις παρεμβάσεις τους πολλές από τις θέσεις που προβάλει ο ALPHA.


Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΜΕΊΛΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΑΧΌΜΕΝΩΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ