ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.9.08

Τα ήξερε όλα ο Καραμανλήs για το ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ

Πηγή: ΕΘΝΟΣ
Τον είχαν ενημερώσει, τέσσερις μήνες μετά την νίκη του 2004, για τις παρανομίες στο Βατοπέδιο και προειδοποιούσαν για ποινικές επιπτώσεις. Αντίγραφο της επιστολής στον εισαγγελέα


Από τον Ιούλιο του 2004 ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ήξερε για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου. Οι τρεις πρόεδροι των δικηγορικών συλλόγων της Θράκης, ο ένας στέλεχος της Ν.Δ. και οι άλλοι δύο προσκείμενοι στο ΠΑΣΟΚ, με μια επιστολή τους που κοινοποίησαν στο γραφείο του πρωθυπουργού, τον ενημέρωναν για τις παρανομίες και μάλιστα προειδοποιούσαν από τότε για τις ποινικές επιπτώσεις της όλης υπόθεσης.

Η επιστολή αυτή είχε σταλεί από τους προέδρους των δικηγορικών συλλόγων Ροδόπης, Αλεξανδρούπολης και Ξάνθης κ. Γ. Πεταλωτή, Ευάγγ. Λαμπάκη και Αθανάσιο Ξυνίδη στον υφυπουργό Οικονομικών Πέτρο Δούκα, επειδή όμως η υπόθεση είχε ήδη δρομολογηθεί αρνητικά, θεώρησαν αναγκαίο να την κοινοποιήσουν και να ενημερώσουν το ίδιο το γραφείο του πρωθυπουργού.

Αντίγραφο αυτής της επιστολής στον πρωθυπουργό, μαζί με έναν ογκώδη φάκελο της υπόθεσης με όλα τα στοιχεία από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα, ο κ. Ξυνίδης κατέθεσε χθες στον έναν από τους δύο εισαγγελείς Εφετών που κάνουν την έρευνα κατ εντολήν του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον Ηλία Κολιούση.

«Ο θεσμικός μας ρόλος επιβάλλει σε μας να φροντίζουμε και να προστατεύουμε τους υπηρεσιακούς παράγοντες από αποφάσεις που αφενός δημιουργούν αναστάτωση στον λαό της περιοχής και αφετέρου εκθέτουν σε κίνδυνο, με την παρανομία τους, τους αιρετούς εκπροσώπους μας» αναφερόταν στην επιστολή με ημερομηνία 14-7-2004, τέσσερις μόλις μήνες αφότου είχε ανέλθει στην εξουσία η Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: