ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.9.08

ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ "ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ" ΤΟ ΣΙΝΟΥΚ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ

by http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/
"Παρά την απαξιωτική συμπεριφορά του Αμερικανικού Στρατού έναντι του Ελληνικού και παρά την προσβολή των προυποθέσεων που ετέθησαν εις το άνω από 22.3.2005 Υπόμνημα της Επιτροπής Πραγματογνωμόνων, εν τούτοις, ουδείς εκ των μελών της δεν εθεώρησε ότι παρεμποδίζεται εις την εκτέλεσιν των καθηκόντων του, πλήν του Ακαδημαικού Καθηγητού του ΕΜΠ κου Αθανασίου Μάμαλη, ο οποίος ουσιαστικώς παρητήθη λόγω της μη παρουσίας πραγματογνωμόνων εις τα κέντρα όπου θα ελάμβανε χώρα η έρευνα και ανάλυσις των εξαρτημάτων και λόγω της αρνήσεως της κατασκευάστριας εταιρείας BOEING να παράσχει τα στοιχεία των πειραματικών στοιχείων του Ε/Π (Crash Tests).
Κατά την γενομένη περί τον Οκτώβριο 2005 δευτέρα ανέλκυση των εξαρτημάτων του Ε/Π που ευρίσκοντο εις τον βυθό δεν ανελκύσθη η εμπροσθία πράσινη πτέρυγα (Green Forward).
Tούτο είναι απολύτως παράδοξον εάν ληφθεί υπόψιν ότι εντοπίσθηκε πλήρως εις τον βυθό, φωτογραφήθηκε, όπως προκύπτει από την Φωτογραφία της συνημμένης εις το Πόρισμα Εκθέσεως του Πολυτεχνείου Πατρών και τεχνικώς ήτο εφικτή η ανέλκυσις της πτέρυγος, καθώς είχαν ανελκυσθεί και οι λοιπές πέντε (5) πτέρυγες του Ε/Π.
Η κατακλείδα του πορίσματος ότι τούτο δεν είναι πλήρες λόγω της μη διερευνήσεως της εμπροσθίας πράσινης έλικος ουσιαστικώς εκθέτει την Επιτροπή Πραγματογνωμόνων, τα μέλη της οποίας υπέγραψαν ένα Πόρισμα ελλιπές και αντιφατικόν.
Βεβαίως, τα μέλη της Επιτροπής δικαιούνται ακόμη και εις την παρούσα φάση να διεκδικήσουν κατά το Παράρτημα 13 του ICAO την ανέλκυσιν των συντριμμάτων, τα οποία δεν έχουν ανελκυσθεί μέχρι τώρα διά λόγους πληρότητος της διερευνήσεως και του Πορίσματος αυτών.
Κατ’ αυτόν τον τρόπον, η ουσιαστική διερεύνησις των κατασκευαστικών ελαττωμάτων του Ε/Π παρέμεινε εις το ποινικόν απυρόβλητον και η κακουργηματική έκθεσις εις κίνδυνον ζωής των πληρωμάτων και των επιβαινόντων ήρχετο από της παραλαβής των επιμάχων Ε/Π και εξικνείται μέχρις σήμερον, με μόνην σανίδα σωτηρίας την ταχεία μεταφορά των εναπομεινάντων έξι (6) Ε/Π εις το Αφγανιστάν προκειμένου να αποκατασταθεί η εγγενής έλλειψις των κωδικών βλαβών του FADEC.
Το αίτημα της διενέργειας συμπληρωματικής πραγματογνωμοσύνης τίθεται ως αίτημα διά την παρούσα διερεύνησιν.
Υπό την έννοια τούτη δέον να διερευνηθεί η ποινική ευθύνη διά το αδίκημα της κακουργηματικής καταχρήσεως εξουσίας και της παραβάσεως καθήκοντος των Στρατιωτικών Δικαστών του Στρατοδικείου Θεσσαλονίκης, οι οποίοι ήσκησαν καθήκοντα είτε υπό την ιδιότητα του Εισαγγελέως είτε υπό την ιδιότητα του Ανακριτού, μέχρι εκδόσεως του ως άνω Βουλεύματος διά την προσωποποίησιν εις στρατιωτικά πρόσωπα του καταλογισμού της ποινικής ευθύνης διά την πτώσιν του ΕΣ – 916 Ε/Π ΣΙΝΟΥΚ.
Πέραν των ευρημάτων του ως άνω Βουλεύματος, τα οποία ήγαγον εις τον προαναφερθέντα πενιχρόν καταλογισμόν, η Πολιτική Αγωγή οφείλει να υποδεικνύει όλα τα πρόσωπα, τα οποία δεν συμπεριελήφθησαν εις μία ουσιαστική διερεύνηση των διαπραχθέντων εγκλημάτων, τα οποία συνετέλεσαν κατά ευθεία αιτιώδη συνάφεια εις την πτώσιν του επιμάχου Ε/Π."..................

Δεν υπάρχουν σχόλια: