ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.9.08

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΏΣΕΙΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.


Απάντηση Κ. Βουλγαράκη
«Η επιχείρηση συκοφάντησης και πολιτικής μου εξόντωσης, μέσα από τερατώδη ψέματα, καλά κρατεί. Τη σκυτάλη, σήμερα, παρέλαβε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ο οποίος έφτασε στο έσχατο σημείο ψεύδους και αμοραλισμού με το να «αποκαλύπτει» στη Βουλή ότι δήθεν η σύζυγός μου «εισέπραξε 300.000» για συμβόλαιο της Μονής Βατοπεδίου. Την ώρα που είναι σε όλους γνωστό ότι η συμβολαιογραφική αμοιβή στα συμβόλαια του Δημοσίου ή των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου παρακρατείται μεν από το συμβολαιογράφο αποδίδεται δε εξ ολοκλήρου στο Συμβολαιογραφικό Σύλλογο, όπως σαφέστατα ο νόμος ορίζει.
Είναι πλέον ολοφάνερο ότι προκειμένου να υλοποιηθεί το συμβόλαιο πολιτικής μου εκτέλεσης, τα κέντρα που συντονίζουν τις λασπολογικές επιθέσεις εναντίον μου μετέρχονται όλων των μέσων.
Ας γνωρίζουν όμως όλοι αυτοί ότι όσα ψεύδη και αν διοχετεύουν κανένα από αυτά δεν μπορεί να κρατήσει για πολύ.»

ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΩΡΕ.......ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ......ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΚΥΡΙΑ ΠΕΛΕΚΥ ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ!!!!!

ΕΚ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΣ ΠΑΝΤΩΣ ...... Η ΤΥΧΩΝ "ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ" ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ.....ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ .....ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ COME BACK!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: