ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.9.08

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ....."ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ"


ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΠΕ:

«Εάν θέλετε ως υπουργείο να είστε αναξιόπιστοι σε σχέση με αυτά που είπατε στους βουλευτές της ΝΔ και στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, εμάς κανείς δεν μπορεί να μας βγάλει αναξιόπιστους. Πρώτος να βγω να στηρίξω το πρόγραμμα της ΝΔ, αλλά σε κανένα σημείο του δεν λέει ότι οι των 700 ευρώ πρέπει να φορολογούνται»..................


«Οφείλετε, έστω και την τελευταία στιγμή, να το αλλάξετε...............Κι αν νομίζετε ότι επειδή υπάρχει η κομματική συνείδηση να ψηφίζουμε τα σοβαρά νομοσχέδια, ναι, αλλά υπάρχει ένα ηθικό ζήτημα, δεν μπορεί να κρυβόμαστε πίσω από την υποχρεωτική ψήφο. Πρέπει να καταλάβετε ότι υπάρχει ηθικό ζήτημα. Δεσμευτήκατε, το είπατε, το καταλάβατε, δεν μπορεί να το παίρνετε πίσω»
ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ..... ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΕΚΕΙ!!!!!!
ΛΑΪΚΉ ΡΗΣΗ: "ΣΚΥΛΟΣ ΠΟΥ ΓΑΒΓΙΖΕΙ.......ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΕΙ"
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ Ο ΜΥΝΧΑΟΥΖΕΝ!!!!!!