ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.9.08

ΤΟ ΥΕΝΑΝΠ ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΕΡΙΑ...... ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ ΩΣ ΥΕΝΑΝΠ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ KATI;;






ΤΟ ΥΕΝΑΝΠ ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΕΡΙΑ.......



ΣΕ ΧΕΡΙΑ ...ΠΟΥ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΔΕΜΕΝΑ ΠΑΡ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΤΡΎΝΣΕΙΣ ΔΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΜΑΛΙΣΤΑ.
ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ .....................ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΥΕΝΑΝΠ;;;;;;

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΛΦΑΝΤΑΚΗ (fm http://makelio.blogspot.com/) ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ ΣΤΙΣ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ

2004.
Αθήνα, 30 Μαρτίου 2004

Προς τον αξιότιμο κ. Αναστάσιο Παπαληγούρα

Υπουργό Δικαιοσύνης

Ενταύθα

Αγαπητέ Αναστάση,

Πέρασαν αρκετές δεκαετίες από την ωραία εποχή που τελείωνες την εφηβεία σου και ο αείμνηστος πατέρας σου με καλούσε για δεύτερη φορά, και ενώ δικηγορούσα πλέον, να αναλάβω προσωρινά εκ νέου τη διοίκηση της νεολαίας της EPE και έκτοτε χαθήκαμε.


Βεβαίως από τα MME και πάντα με ενδιαφέρον και αγάπη παρακολουθούσα την πορεία σου και τη σοβαρότητα της πολιτικής σου εξέλιξης.


Χαίρω ειλικρινά που ανέλαβες το πράγματι ταλαίπωρο υπουργείο Δικαιοσύνης, σε συγχαίρω με όλη μου την ψυχή για την επιλογή σου αυτή από τον Πρόεδρο και σε ενημερώνω πως με σωρεία μηνυτηρίων αναφορών μου στους Εισαγγελείς, Αρείου Πάγου, Εφετών και Ποινικής Δίωξης, που ήδη ερευνώνται μετά τον κ. Παπαγγελόπουλο, από τον Εισαγγελέα κ. Ασπρογέρακα, κατά των λωποδυτών προμηθευτών του Δημοσίου, είχα στην ουσία μία παράλληλη πορεία προς συναφείς επερωτήσεις σου, δημοσιεύματά σου κτλ., αλλά και για την επιλογή του Παναγιώτη Πανούρη, εκλεκτού συναδέλφου, φίλου και συμφοιτητή μου, ως Γενικού Γραμματέως.


Σου γράφω την παρούσα αφού παρήλθε η οχλοβοή των πρώτων ημερών της ανάληψης της εξουσίας, γιατί επιθυμώ να έχω την ήρεμη προσοχή σου, αφού ο τομέας που ανέλαβες και στον οποίο λειτουργώ επί 40 χρόνια, εμφανίζει απίθανη νοσηρότητα για την εποχή μας.


Κατ' αρχήν, Αναστάση, θα πρέπει να εκριζώσεις την αθλιότητα της τραγικής υποβάθμισης, αλλά και όπως το εξήγγειλες, της αυξανομένης καθ' ημέραν καθυστέρησης στην απονομή της δικαιοσύνης, η οποία μεθίσταται στην τάξη της αρνησιδικίας.


Σου στέλνω φωτοτυπία Αίτησης Ακύρωσης πελάτιδός μου Εταιρείας για τα ελικόπτερα «παντός καιρού», όπου οι λωποδύτες κατελήστευσαν ήδη 60 δισεκατομμύρια, του 1998, η οποία εκδικάζεται το πρώτον μετ' αναβολάς στις 18.5.2004 και με υποβολή Αίτησης Προτίμησης, που επίσης φωτοτυπία της σου αποστέλλω.


H κατάργηση του θεσμού της επιλογής των Προϊσταμένων των μεγάλων δικαστηρίων από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο και η συνδικαλιστικοποίηση δικαστών προς εκλογή συναδέλφων τους, ως επιτροπάτων-προϊσταμένων των δικαστηρίων αυτών, βασικά Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Πειραιώς, υπήρξε η κύρια αιτία του χάους που παρατηρείται σήμερα στην εκδίκαση των υποθέσεων. Προκάλεσαν δευτερογενώς τις ακρότητες στις καθυστερήσεις, πιεζόμενοι από τους ψηφοφόρους συναδέλφους τους.


Τα ασφαλιστικά μέτρα προσδιορίζονται για ύστερα από δύο μήνες και οι επ' αυτών αποφάσεις εκδίδονται μετά 3-6 μήνες, δηλαδή παύουν να υπάρχουν ως ο γνωστός θεσμός της Πολιτικής Δικονομίας.


H αντικατάσταση των Αρεοπαγιτών και Προέδρων Εφετών και αντιστοίχων Εισαγγελέων ως Προϊσταμένων των δικαστηρίων αυτών, από Πρωτοδίκες και Εφέτες, επέφερε την αριστοκρατοποίηση αυτών και τη νοσηρά λειτουργία των μεγάλων δικαστηρίων, όπου αγωγές τού σήμερα προσδιορίζονται για τον Ιούνιο του 2006.


Διοικούν αυτοί εαυτούς.


Σκέφτομαι και έχω επεξεργασθεί νομικές λύσεις για τα δύο βασικά θέματα των μέχρι σήμερα αγώνων σας, για τα προβλήματα-μάστιγες της ληστείας του Χρηματιστηρίου και της ληστείας του δημοσίου χρήματος, από τους λωποδύτες και ληστές του χώρου των προμηθευτών του ελληνικού Δημοσίου κτλ.


Γιατί θα πρέπει, Αναστάση, όχι απλά να μπουν φυλακή οι κακούργοι αυτοί απατεώνες, που δεν μπήκαν μέχρι σήμερα με την υπάρχουσα διοίκηση των μεγάλων δικαστηρίων της τελευταίας εικοσαετίας, αλλά θα πρέπει να επιστραφούν στο Δημόσιο τα καπέλα και πέραν του τρισεκατομμυρίου, λ.χ. που ληστεύθηκαν από τις προμήθειες οπλικών συστημάτων, υλικού ΟΤΕ κτλ. και επίσης από τους έλληνες ληστές του Χρηματιστηρίου, ό,τι σώζεται από τη λεία τους, στα ατυχή θύματα, στους έλληνες μικροεπενδυτές, όπως έγινε με τα ακίνητα της Κατοχής κτλ. κτλ.


Επίσης, Αναστάση, μέγα πρόβλημα και κοινωνική αλλά και δικαστική αθλιότητα αποτελούν η πρακτική των Προσωρινών Κρατήσεων από τους Ανακριτές και Εισαγγελείς, αλλά και ιδία οι εύκολες και πανάθλιες απαλλαγές κακούργων ληστών του δημοσίου χρήματος και του ιδιωτικού χρήματος από τα Ποινικά Συμβούλια. Αναστάσιος Καραχάλιος, 40 δισ. των Διυλιστηρίων το 1986, αθώος με Βούλευμα, Μαυράκης για τα 500 εκατ. δρχ., το «δωράκι» του μακαρίτη Ανδρέα Παπανδρέου, το ίδιο, Κόκκαλης, Λιακουνάκος, ληστές του Χρηματιστηρίου κ.ά.


H μακρά πείρα μου όμως ενέχει και την απόλυτη παραδοχή πως οι Δικαστές και Εισαγγελείς που χρημάτισαν, βεβαίως με κομματικά κριτήρια, σύμβουλοι των τελευταίων Υπουργών Δικαιοσύνης, ανήμποροι να συλλάβουν τους παλμούς και τους σφυγμούς της λοιπής κοινωνίας, και τους ίδιους δεν ωφέλησαν και το έργο της Δικαιοσύνης μάλλον δυσχέραναν παρά βοήθησαν.


Επίσης σου στέλνω σειρά Μηνυτηρίων Αναφορών μου κτλ. για να συγκεκριμενοποιηθούν οι συναφείς γνώσεις σου περισσότερο, και μάλιστα εποχής που τα πράσινα τρωκτικά και απειλές εις βάρος μου κυριαρχούσαν.


Υπό την έννοια αυτή χαίρω εκ νέου που βρίσκεσαι στη συναφώς κατάλληλη θέση, σου εύχομαι ειλικρινά ο Θεός να είναι μαζί σου στο δύσκολο έργο σου και, παρά την καθημερινή εργασιακή μου ασφυξία, θα βρίσκομαι στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς στη συνέχεια.


Με την ελπίδα πως δεν ξέχασες τίποτα και ότι έχεις ειλημμένη απόφαση πάταξης της διαπλοκής και της διαφθοράς.


Με τις θερμότερες ευχές μου για την Ανάσταση και το Πάσχα,


Σε χαιρετώ με αγάπη.


Γεώργιος Αλφαντάκης



ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΣΥΝΗΜΜΈΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΥΓΕΙΑΝΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΊΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΞΥΓΕΙΑΝΤΗ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ ....... ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.......ΣΤΟΝ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: