ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.9.08

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: "ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ"

Ο Ευ. Βενιζέλος, δίνοντας συνέχεια στη θλιβερή εικόνα που παρουσίασε ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη που έδωσε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, τόνισε την ανάγκη να γίνουν εκλογές το γρηγορότερο δυνατό, προκειμένου, όπως είπε, «να εκφραστεί η προοδευτική πλειοψηφία και να απαλλαγεί το ταχύτερο η χώρα από τη διακυβέρνηση της ΝΔ».
ΛΙΓΟ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ........
ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ!!!!!!!
ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΑΒΟΥΚΙ" ΤΟΥ
Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ!!!!!!!
ΥΓ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ "ΑΝΑΤΡΟΠΗ" ....ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ΄.....ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟΝ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: