ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.1.09

Έκανε λάθος ο π. Παΐσιος; - Τι είπε στον κ. Γράψα;

grapsasp-paisios-crinosΕδώ και ένα χρόνο (περίπου) διασταυρώνουμε από πάρα πολλές πηγές ένα γεγονός που έγινε μεταξύ του π. Παϊσίου του Αγιορείτου και του κ. Στρατηγού Δημητρίου Γράψα, αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ). Συγκεκριμένα, ο π.Παΐσιος είπε στον κ. στρατηγό ότι θα… πάει στην Πόλη σαν ελευθερωτής:

…Μία παρέα στρατιωτικών περίμενε στον φράχτη του γέροντα, στην Παναγούδα. Σήκωσαν τα μάτια και κοίταξαν τον γέροντα να έρχεται προς το μέρος τους. Άνοιξε την συρματένια πόρτα του φράχτη και τους καλωσόρισε. Τους έβαλε να καθίσουν κάτω από ένα δέντρο και άρχισε την συζήτηση μαζί τους.

Κάποια στιγμή, ένας από την παρέα του είπε:

- Δεν αντέχω άλλο γέροντα. Θα παραιτηθώ από το στράτευμα…

Ο γέροντας γύρισε, τον κοίταξε και του είπε:

- Εσύ δεν θα παραιτηθείς. Εσύ θα είσαι ο αρχηγός της άμυνας της χώρας μας όταν θα μας επιτεθούν οι Τούρκοι…

Όλοι κοιτάχτηκαν γεμάτοι έκπληξη.

- Και πότε θα γίνει γέροντα αυτό; Τον ρώτησαν…

- Όταν θα είναι ο καιρός για τα σπανάκια… τους είπε και άλλαξε την κουβέντα…

Έχουν περάσει χρόνια πολλά από τότε, ο γέροντας Παΐσιος «κοιμήθηκε» και ο αξιωματικός παρέμεινε στο στράτευμα και προόδευσε.

Είναι ο σημερινός αρχηγός ΓΕΕΘΑ ο κ. Γράψας…

Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο κ. στρατηγός θα είναι στην θέση αυτή μέχρι τον Μάρτιο τουλάχιστον, όμως δεν δίνουμε σαν σίγουρη αυτή την πληροφορία. Πάντως, αν κοιτάξουμε το ιστορικό των αρχηγών ΓΕΕΘΑ διαπιστώνουμε αυτή την «συνήθεια»:

1976-1980 ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΑΒΟΣ

1980-1982 ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ ΓΚΡΑΤΣΙΟΣ

1982-1984 ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΤΕΓΙΑΝΝΗΣ

1984-1989 ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΡΗΣ

1989-1990 ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ

1990-1993 ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΡΥΒΑΚΗΣ

1993 ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΚΑΡΒΕΛΗΣ

1993-1996 ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ

1996-1999 ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΖΟΓΑΝΗΣ

1999-2002 ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΠΑΡΑΓΙΟΥΔΑΚΗΣ

2002-2005 ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

2005-2007 ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΗΝΟΦΩΤΗΣ

2007-… ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΡΑΨΑΣ

Έκανε άραγε λάθος ο π. Παΐσιος;

Ίδωμεν.

Υ.Γ.: Για εκείνους που δεν ξέρουν και πολύ καλά τα κηπουρικά, «ο καιρός για τα σπανάκια» είναι στο Μάρτιο-Απρίλιο…

Ίδωμεν. Κάνετε προσευχή.

http://vatopaidi.wordpress.com

32 σχόλια:

ΝΑΝΤΙΑ είπε...

Λές;;Μακάρι νά πάω ελεύθερα στη Πόλη των παπούδων μου!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ανεβάζετε ότι παπαριά γράφει ο ένας και ο άλλος; Ρίξτε μια ματιά στο blog που ανέβασε την είδηση για να δείτε πως την απέσυρε κιόλας.
Απο φαντασία πάτε καλά. Από ευσεβείς πόθους το ίδιο. Αλλά από ρεαλισμό...

Unknown είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ... ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑΝ ΑΝΑΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ..... ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΡΤΗΣΕ..
ΑΝ ΕΙΝΑΙ "ΠΑΠΑΡΙΑ" ...ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Τ0 ΔΕΒΟΜΑΙ ...ΑΛΛΑ Η ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙ "ΠΙΠΕΡΙ" .....
ΤΩΡΑ ΑΝ Η ¨ΠΗΓΗ" ΤΟ ΕΣΒΗΣΕ ΘΑ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ...
ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΥΧΑΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ..ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ"

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη για τον τρόπο που εκφράστηκα. Η απάντησή σας δείχνει τη σοβαρότητα του blog.
Σε κάθε περίπτωση τα περι Γράψα και Παίσιου είναι παραμύθια. Κατ'αρχήν ο Παίσιος "προφήτευσε" πολλά ακόμα τα οποία ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ όπως για το μεγαλείο της Ελλάδος το 2004...
Καλός ο γέροντας αλλά και η φαντασία του έσπαγε καρύδια...
Έπειτα σχετικά με τον αξιωματικό που τον επισκέφτηκε, στο βιβλίο γράφει ότι ήταν από τα Γιάννενα, καμμιά δηλαδή σχέση με Γράψα o oποίος είναι από την Υπάτη Φθιώτιδος.
Σε κάθε περίπτωση, να γίνουμε πραγματιστές όταν έχουμε να κάνουμε με δεκαπλάσιο αντίπαλο και πολύ καλύτερα εξοπλισμένο.

Unknown είπε...

ΠΡΟΣ: ΑΝΩΝΥΜΟ
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ...
Η "ΦΑΝΤΑΣΙΑ" ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ".....

Ανώνυμος είπε...

ξεκολλάτε ξυπνήστε και συγκρατηθείτε.... άλλο είπε και άλλο γράφετε στην αρχή...είπε "θα είσαι ο αρχηγός της άμυνας της χώρας μας όταν θα μας επιτεθούν οι Τούρκοι"...πουθενά δεν είπε οτι θα πάει στη πόλη σαν ελευθερωτής...
μη κοιμάστε!!!.

Ανώνυμος είπε...

Ο καιρος ειναι κοντα Ελληνες!μην ακουτε τον καθενα..και πρωτα απο ολα ποτε δεν ειπε ο γεροντας Παισιος για μεγαλειο της ελλαδας το 2004 και δεν εδωσε ποτε καμια ημερομηνια..Διαβαστε πρωτα και μετα πειτε την γνωμη σας..Απο κει και περα ομως ειναι θεμα του πιστευω του καθενος...

Ανώνυμος είπε...

"δεκαπλάσιο αντίπαλο και πολύ καλύτερα εξοπλισμένο."
οταν ακουω τετοια κλαψομουνικα σχολια απο ασχετους πως την ψωνιζω. λες και ο πολεμος θα γινει με τσουγρανες και αυτοι εινια ποιο πολυ ελως ρε φιλε.
οσο για το καλυτερα εξοπλισμενο χρεαζεσαι μια μουτζα , οι στρατοι μας εινια ισοδυναμοι γιαυτο το λογο δεν γινεται πολεμος ξερουν πως ανκανουν κατι θα εχουν απαντηση ειδαλως θα ειχανκανει το ντου προ πολλου, αλλα αμα εχουμε κλαψιαριδες σαν και εσενα δεν τον χρειαζομαστε το στρατο να τους τα δψσουμε ολα κατευθειαν, ψιτ δωσε εσυ πρωτος την μανα σου και την αδελφη σου να την βιαζουν οι τουρκοι και μετα να σε δω τι θα λες.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ φίλε που λες ότι έχουμε δεκαπλάσιο αντίπαλο.

Πρέπει να ξεσκονίσεις λοιπόν κανένα βιβλίο ιστορίας γιατί το συμπέρασμα από όλη την ελληνική ιστορία τα τελευταία 2 και , χιλιάδες χρόνια μέχρι και σήμερα αφορά αυτό ακριβώς. Ότι οι έλληνες μια ζωή είχαν δεκαπλάσιους και πολλές φορές πολύ παραπάνω εχθρούς αλλά παρόλα αυτά είχαν τρομερές έως και ασύλληπτες επιτυχίες .
Και μάλιστα σε εποχές που οι αναλογίες δυνάμεων ήταν πραγματικά κρίσιμες, και όχι όπως σήμερα όπου με τα σύγχρονα όπλα και τρόπο πολέμου η αριθμητική υπεροχή δεν διαδραματίζει πολύ μεγάλο ρόλο.
όσον αφορά το θέμα του γέροντα Παισίου δεν γνωρίζω αν είπε αυτά για το συγκεκριμένο στρατηγό.

Στέφανος είπε...

Δυστυχώς για όλους μας μετά τη χθεσινή αποστρατεία του στρατηγού Γράψα, η προφητεία αυτή διαψεύστηκε. Δύο τινά συμβαίνουν: Ή ποτέ δεν ειπώθηκε τέτοια προφητεία και κάποιοι την διεδωσαν σαν αληθινή εξυπηρετώντας πιο ξέρει ποιούς σκοπούς, ή ο αείμηνστος π. Παΐσιος διαψεύστηκε. Κρίμα πάντως....

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΛΕΧΘΗ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ...ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΛΕΧΘΗ , ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ.
ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΑ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ...

ΙΔΩΜΕΝ!

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδια μην πιάνετε αποσπασματικές κουβέντες του γέροντα και τις παραποιείτε ανάλογα με το δοκούν. Ούτε αερολογίες έχει πει ούτε και πράγματα που δεν έγιναν. Μελετήστε καλύτερα πριν τον κρίνετε, αν πρέπει κιόλας να τον κρίνετε. Έχω διαβάσει ότι επίσημο έχει πει και έχει κυκλοφορήσει και χρειάζεται περισσότερο σεβασμό. Μη σταματάτε σε φωτοβολίδες, ο γέροντας είχε άλλο περιεχόμενο όπως και πολλοί άλλοι γέροντες του Όρους. Σας παρακαλώ λίγος περισσότερος σεβασμός δε βλάπτει. Και στο τέλος τέλος ας είναι σίγουρος για κάποια φράση μόνο όποιος την άκουσε ο ίδιος και πάλι θα πρέπει να ξέρει και το πνεύμα με το οποίο ειπώθηκε

Ανώνυμος είπε...

Hello. And Bye.

Ανώνυμος είπε...

Είστε σίγουροι ότι με κάποιο τρόπο..., ότι ο Γράψας δεν θα επανέλθει???
Ο Καραμανλής νομίζετε τελείωσε... έτσι απλά...????
Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, γιατί σύντομα θα έρθουν τα πάνω - κάτω.... υπομονή!!!
Φωτισμένοι άνθρωποι σαν τον Γέροντα Παϊσιο δεν κάνουν ποτέ λάθη....

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια ΤΟΣΟ δύσκολο να σκεφτεί κάποιος οτι ΠΟΛΛΟΙ φαντασμένοι είπαν οτι ο Π. παϊσιος είπε κάτι;
Ο Π. Παϊσιος ήταν ήδη πολύ στεναχωρημένος με αυτά που έβλεπε να αναφέρονται οτι δήθεν αυτος είπε. Στην Ελλάδα ειδικά, οπου το ράδιο ΑΡΒΥΛΑ και το κουτσομπολιό πάει σύνεφο, ΜΗΝ πιστεύετε Ο,ΤΙ ακούτε.
Αν θέλετε ΑΛΗΘΙΝΑ πράγματα για τον γέροντα, δείτε οτι ΑΛΗΘΙΝΟ και ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ηπάρχει για αυτόν, όπως το βιντεο με 3 μέρη στο youtube οπου εχει την ΦΩΝΗ του!
Απο εκεί και μετά, όποιος πιστεύει ο,τι ακουει, δεν εχει διαφορά από ένα 5-χρονο. ο καθένας μπορεί να γράψει και να ισχυριστεί ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ σε ένα βιβλίο.

Ανώνυμος είπε...

δεν ηταν ο γραψας αυτος που ειπε ο Παΐσιος οτι ειπε.Αλλος ηταν

Ανώνυμος είπε...

Μονο που ο Δημητριος Γραψας δεν ειναι πλεον αρχηγος ΓΕΕΘΑ.
Αν πιστευετε ακομη σε τετοιες μουφες ειστε μακρυα νυχτωμενοι.
Εδω οι Τουρκοι αλωνιζουν το Αιγαιο, τα Σκοπια μια κωλοτρυπιδα σε μεγεθος κρατιδιο θα ονομαστουν Μακεδονια, η χωρα εγινε υποχειριο των μασονων του ΔΝΤ, αλλοδαποι καθε εθνοτητας αλωνιζουν στην Αθηνα και γκετοποιησαν ολακερες περιοχες κι ακομα υπαρχουν σελιδες οπως τουτη να γραφονται πιπες....
Ξυπνατε η Ελλαδα εαλω...

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα πάντως!!Ένα άλλωτε ένδοξο έθνος όπως το ελληνικό που έχει γράψει υπέρλαμπρη ιστορία και κατατρόπωσε εχθρούς εώς και 10 φορές δυνατότερους όπως οι πέρσες να στηρίζεται σήμερα στις διάφορες προφητείες του Παίσιου και όχι μόνο, για την επιβίωση του και την πραγματοποίηση των ποθούμενων του!Εγώ πλέον το έχω δεχτεί!Η ποθούμενη Πόλη είναι πλέον τουρκική με 15.000.000 Τούρκους και δεν τρέφω αυταπάτες, όσο αισιόδοξες και να είναι οι προφητείες, πως θα την δώ εντός ελληνικού κράτους!Αντίθετα έτσι όπως πάμε μάλλον θα δούμε τμήματα του νεοελληνικού κράτους ίσως και όλη την Ελλάδα κάποια στιγμή εντός Τουρκίας αν γίνει πόλεμος με την βοήθεια και της υπογεννητικότητας !Καλύτερα να ξυπνήσουμε σαν λαός που έχουμε καλομάθει και έχουμε βολευτεί στους καναπέδες μας πριν να είναι αργά!Τέλος, φυσικά και δεν έχουμε καμία σχέση με την μαχητική γενιά του 1940.Ας ξαναγαπήσουμε την χώρα μας μήπως και σώσουμε ότι σώζεται!

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε τώρα και τους γοχ που έχουν άποψη για τον Παίσιο! Λένε λοιπόν στο περίπου, πως αν ένας προφήτης αποκαλήψει μια προφητεία και αυτή δεν βγει αληθινή τότε να μην τον σεβαστούμε καθόλου διότι δεν μίλησε σε αυτόν ο θεός αλλά είπε ψέμματα! Τι να πώ τώρα μπορώ να τους αδικήσω;Ίσως να μου διαφεύγει κάτι, όμως η επίσημη εκκλησία της πλουτοκρατίας κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να προστατέψει την φήμη του κάτα τα άλλα συμπαθητικού γέροντα Παίσιου και να μην βλέπουμε 16 χρόνια μετά το θανατό του να διασύρεται το όνομά του!ΓΟΧ όμως δεν πρόκειται ποτέ να γίνω γιατί έχει και εκεί πλανεμένους όπως διαπίστωσα!Άσε που εκφράζονται με μίσος κατά των νεοημερολογητών αρκετοί από αυτούς, και λένε και αυτοί από εδω και από εκεί πως το 1/3 των Τούρκων θα σκοτωθεί σε πόλεμο και θα πάρουμε την Πόλη λόγια που είπε και ο Παίσιος,στηριζόμενοι στον Κοσμά τον Αιτωλό!Αν είναι δυνατόν κατά τα άλλα καλοί χριστιανοί να λένε τέτοια πραγματα ρε τι θρησκεία είναι αυτή τελικά η τάχα ορθοδοξία;;Να σκοτωθούν κάπου 25.000.000 συνάνθρωποί μου για να μας δωθεί η Ιστανμπούλ;Ντροπή!και μετά λέμε για άλλες θρησκείες και το μίσος που επικρατεί σε αυτές! Ευχαριστώ δεν θα πάρω!!Αυτά

Ανώνυμος είπε...

Το μουνί της μάνας σου πούστη ανθέλληνα βαθιά ανιστόρητε και άσχετε που τολμάς να αποκαλέσεις την Πόλη όπως την αποκαλούν οι Μογγόλοι φίλοι σου. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο Γέροντας δεν έλεγε ψέματα υπήρχαν σχέδια των Τούρκων στρατηγών για εισβολή στην Ελλάδα το 2004. Αλλά ήθελε ο θεός να μην γίνει πόλεμος και χαθούν χιλιάδες ψυχές για αυτό το απέτρεψε. Δηλαδή θα ήμασταν περισσότερο ευχαριστημένοι και θα νιώθαμε καλύτερα εάν ο θεός είχε επιτρέψει πόλεμο και επαληθευόταν η προφητεία ...Να ευχαριστούμε τον θεό που δεν αφήνει

Ανώνυμος είπε...

Όσα στοιχεία έχουν αυτοί που πιστέυουν έχετε κι εσείς που δεν πιστεύετε. Όσο ήσασταν μπροστά εσείς και ακούσατε το γέροντα ήταν και οι άλλοι. Γιατί επιτείθεστε ως "ειδήμονες" και λέτε στον κόσμο να ξυπνήσει. Γιατί είστε τόσο σίγουροι ότι δεν ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ? Κρατήστε και καμιά πισινή. Μην ξανοίγεστε γιατί μπορεί να εκτεθείτε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΘΝΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ....Ο ευκολοτερος τρόπος να ΜΗΝ αγωνιστεί ένας λαός για το παρόν του,το μέλλον του,και για κάποιο καλλίτερο αύριο,είναι ο εφησυχασμός στις όποιες φημολογούμενες προφητείες,που το περιεχόμενό τους ηχεί ευχάριστα στα ανθρώπινα αυτιά.....

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕΣ....ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ...ΟΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ,ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...

ΠΟΛΥ ασχημα τα μαντατα για τον Μουχάμαντ[Μωάμεθ],τον Ιωάννη της αποκάλυψης,τον Νοστράδαμο,τον Κοσμά Αιτωλό,τον Παίσιο,για τους Μάγια και λοιπούς κατά φαντασίαν προφήτες ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΛΩΝ των θρησκειών....

Όμως άμα ένας πιστός αρέσκεται στο να παραμυθιάζει τον ίδιο του τον εαυτό,και να τρώει κουτόχορτο,επιζητώντας συνεχώς θαύματα σημεία και τέρατα, τότε πάω πάσο....

Ποιά λέτε είναι η θλιβερή για τον χριστιανισμό αλήθεια, και πως επεκράτησέ;Μια επίσκεψη σας,στα έπειτα από ΣΟΒΑΡΗ,αντικειμενική και ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ μελέτη,εμπεριστατωμένα άρθρα του ιστολογίου Πάρε-Δώσε, και θα διαπιστώσετε πάρα πολλά!!

http://www.pare-dose.net/?p=2654

http://www.pare-dose.net/?p=4001

http://www.pare-dose.net/?p=3129

ΚΤΛ...

ΓΙΑ να δούμε τώρα!!Κατά πόσο ζωντανή θρησκεία είναι ο ορθόδοξος χριστιανισμός;Θα βάλει τάχα ο "θεός" το χέρι του ούτως ώστε να μην δημοσιευτεί το σχόλιο;;Μήπως ο διαχειριστής του ιστολογίου καταφύγει στο αβαντάρισμα της θρησκείας[Μέσω λογοκρισίας];!Κάτι τέτοιο απλά θα είναι από μέρους του,ντροπιαστικό αφού άλλωστε θα έχει ακολουθήσει τον ντροπιαστικό δρόμο της υπεκφυγής..Αν ο τριαδικός είναι παντοδύναμος, τότε ο χριστιανισμός δεν χρειάζεται κάποιου είδους ανθρώπινο αβαντάρισμα..ΕΙΔΩΜΕΝ...

Ο σχολιαστής Ορέστης του Πάρε-Δώσε..

Ανώνυμος είπε...

Μερικοί βιάζονται.... Συζητιέται η επιστροφή Γράψα....

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 10 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΑΣ..Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΗΡΩΕΣ,ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ, ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Ο ΠΑΤΕΡ ΠΑΙΣΙΟΣ..ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΣΑΝΕ ΚΑΤΕΜΑΣ..ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ,ΤΟ ΑΛΛΟΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ, ΟΧΙ 25.000.000 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΦΑΩ, ΑΛΛΑ 80.000.000!! ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΡΕΦΕΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΤΟΠΟΥ..ΤΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΩ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.ΑΝ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΜΕ ΤΟ 1821 ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΥΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ..ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΣΑΣ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΔΙΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ,ΝΑ ΝΗΣΤΕΥΕΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ 80 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΤΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΑΔΕΡΦΕΣ ΣΑΣ, ΓΙΝΕΤΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΗΣ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ..ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ..ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ, ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΖΗΤΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...

L,K. είπε...

Δεν θα πολεμήσει ο ελληνικός στρατός λένε οι προφητείες! Την Πόλη θα την πάρουμε δικαιωματικά γιατί εμείς την είχαμε, αλλά θα μας δοθεί! Δεν στηριζόμαστε σε προφητείες απλά τις βλέπουμε πια να πραγματοποιούνται. Το 2004 δεν θα γινόταν πόλεμος αλλά ή Ελλάδα ήταν το επίκεντρο του κόσμου, καθώς είχαμε τους Ολυμπιακούς αγώνες! Πώς θα γίνει πόλεμος χωρίς να πολεμήσει ο ελληνικός στρατός; Αν έχουμε εκχωρήσει την εθνική μας κυριαρχία μάλλον άλλοι που θα έχουν συμφέροντα θα τρέξουν να τα εξασφαλίσουν… Έχουν μιλήσει και άλλοι γέροντες της ορθοδοξίας για τα εθνικά θέματα. Δεν το κάνανε για κανέναν άλλο λόγο από το να ετοιμάσουν τον κόσμο. Ο Θεός το επέτρεψε. Εκείνος ξέρει μόνο το μέλλον και το φανερώνει όταν θέλει να καθοδηγήσει τον λαό. Κανείς δεν θέλει το κακό των ανθρώπων.. οι άνθρωποι όμως αποφασίζουν πολλές φορές απερίσκεπτα ή δόλια με αποτέλεσμα να προκαλούν κακό ακόμα και στο κράτος τους! Οι προφητείες λένε ότι η Ελλάδα δεν θα εμπλακεί στον Τρίτο Παγκόσμιο πόλεμο! Αλλά και ότι όποιοι εμπλακούν θα χαθούν! Οι προφητείες δεν είναι άλλο από το ιχνογράφημα των ανθρωπίνων επιλογών στο μέλλον! Κι έχουν σκοπό να μας βοηθήσουν να προετοιμαστούμε για τα δύσκολα χρόνια που έρχονται.. υλικά και ψυχικά! Εύχομαι από καρδιάς να βοηθήσει ο Θεός εμάς τους ανθρώπους να μας φωτίσει, να μας παιδαγωγήσει και να μας σώσει. Και οι Άγιοι να πρεσβεύουν για εμάς προς τον Κύριο.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ:
8/8/2008: Η ΓΕΩΡΓΙΑ(ΣΑΑΚΑΣΒΙΛΙ) ΚΑΝΕΙ "ΝΤΟΥ" ΣΤΗΝ ΟΣΕΤΙΑ ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ,Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΤΙΦΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΖΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΑΠΩΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ "ΝΤΟΥ" ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ "ΚΟΥΡΙΛΕΣ".13\8\2208: Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ 4 ΜΕΡΕΣ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΤΕΡΡΕΙ. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ\ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ "ΝΕΑ ΙΜΙΑ" ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ.
ΑΦΟΡΜΗ ΕΝΑΝ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΟΣ ΚΑΙ ΕΞ'ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ 3 ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΜΩΣ ΜΕ "ΟΡΕΞΕΙΣ" ΓΙΑ ΠΟΛΑΠΛΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΑΛΛΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ, ΕΝ'ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΝΤΟΛΩΝ(400 ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΜΕ ΑΠΟΒΑΤΗΚΑ ΣΚΑΦΗ) ΞΗΜΕΡΩΜΑ 15\8/2008:Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΙΝΕΙ ΠΤΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΕΘΑ, 2 F'16 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ "ΟΚ,ΧΑΛΑΡΑ" ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΠΙΟΝΙΑ... 2 ΜΙΡΑΖ 2000 ΒΥΘΙΖΟΥΝ ΤΗΝ 1Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΗΤΗΚΑ F'16 ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ(ΗΤΑΝ ΣΗΜΑΔΕΜEΝΟΙ ΜΕ LEIZER ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΑΝΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ). ΤΟ ΧΑΡΑΜΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ..ΠΡΙΝ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΜΙΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ,ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΕΟΠΑΡΝΤ ΠΡΟΕΛΑΣΑΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ Α-7 CORSAIR ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΤΗΝ Μ.ΑΣΙΑ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝ ΑΠΟ ΗΠΑ ΒΟΗΘΕΙΑ...ΟΙ ΗΠΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ,ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΗΤΙΚΑ,ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΡΩΣΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ. Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ,ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΑΠΟ ΝΟΤΙΑ. ΤΟΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΖΗΤΑΝ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ, ΜΑΓΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ! ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΕΟΠΑΝΡΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕ ΚΑΙΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΥΡΙΑ-ΜΟΣΟΥΛΗ. ΤΟΤΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Ο ΟΗΕ ΖΗΤΑΝ ΝΑ ΔΩΘΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΑΤΟ/ΟΗΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΛΕΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΝΤΟΥ, ΚΡΑΤΟΣ ΙΩΝΙΑΣ,ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ,ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ,ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΜΝΗ ΤΕΛΕΤΗ Ο ΚΟΣ. ΓΡΑΨΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ! Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ "ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΚΕΡΙΑ?" "ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ"...

ΟΛΑ AYTA ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΞΕΦΥΓΑΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ "ΚΑΠΟΙΟΣ" ΠΑΤΗΣΕ RESTART, ΕΤΣΙ ΞΗΜΕΡΩΣΕ 8/08/2008 ΜΕ ΑΛΛΗ ΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ...
ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ 2Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ "555 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑς ΘΑ ΕΙΝΑΙ"
1453+555=2008

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΦΙΚΤΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ,ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ [ΕΜΜΕΣΗ ΕΣΤΩ] ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΓΗΙΝΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΕΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΗΣ ΑΛΛΟΤΕ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΕΊΤΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΩΣ ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛ....ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ!ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ "ΥΠΝΟ" ΣΑΣ,ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ......ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΚΡΙΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ,ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΡΕ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ;;

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ=ΥΠΕΚΦΥΓΗ.....ΤΗΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ;;ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟ-ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΔΩ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΩΝ ΚΗΦΗΝΟ-ΤΡΑΓΩΝ,ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΚΙΤΣΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ..ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΡΕ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΟΜΩΣ?ΓΙΑ ΠΑΛΛΑΚΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΡΕΕΕ!!!

ΟΙ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ" ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ..ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ...ΛΕΓΕΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟΣΦΙΟΚΑΜΠΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΡΩΜΙΟΣ¨:::ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ;;ΑΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΙΑΣΩ ΑΦΟΥ Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΣΟΦΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ, ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΩΣ ΘΕΙΑ ΔΩΡΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ......

ΓΕΝΙΚΑ ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΡΩΜΙΟΣ ΧΑΝΟΣ ΕΧΑΨΑ ΤΟ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕ ΕΥΤΥΧΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΕΛΟΣ, ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ....ΟΣΟ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΡΩΜΙΟ,ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΩ ΤΗΝ ΜΙΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗΝ,ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΗΦΗΝΑΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΓΚΑΡΙΟΤΑΤΩΝ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...



ΟΡΕΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ

Ανώνυμος είπε...

Ξυπνάτε πρόβατα ξυπνάτε ρεεε:

Δεν είναι δυνατόν να υπάρξουν προφητείες και προφήτες.Απολύτως κανείς δεν είναι σε θέση να προβλέψει με ακρίβεια το μέλλον των ανθρώπων για τους κατώθι
λόγους:
1) Οι άνθρωποι, όσο καταπιεσμένοι και εξουσιασμένοι κι αν
είναι, διαθέτουν ελευθερία βούλησης και εκλογής. Μπορούν άνετα να αλλάζουν
όποτε θέλουν ατομικά ή συλλογικά.
2) Υπάρχουν πάρα πολλά μέλλοντα. Αν
ο δήθεν προφήτης, προβλέψει κάτι και οι άνθρωποι το μάθουν, μπορούν άνετα να το
αλλάξουν και να κάνουν άλλα πράγματα αφού εκτός των άλλων, διαθέτουν ελευθερία εκλογής.
Τότε όμως ο προφήτης θα αποδειχθεί ψευδοπροφήτης-τσαρλατάνος.Ακούγεται ότι κάποιες
προφητείες έχουν επαληθευτεί. Ψέμα.Λάθος. Πολλές προφητείες γράφτηκαν μετά
την δήθεν επαλήθευση τους! Οι βιβλιστές και οι Νοστραδαμιστές διαψεύστηκαν παταγωδώς.

Ας το θέσουμε και αλλιώς...Έχουμε τις προφητείες του Παισίου που τάχα μου εκπληρώνονται στις ημέρες μας..Όπως γνωρίζουμε η εκκλησία αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό μέρος της εξουσίας.Ασκεί πολιτική επηρεάζοντας το παρόν αλλά και το μέλλον του τόπου μας,ασχέτως εάν δεν το δείχνει και τόσο..Όπως συμβαίνει και με τους κυβερνώντες μας,έτσι και οι της εκκλησίας έχουν διασυνδέσεις παγκοσμίως..Μέρος της εξουσίας η εκκλησία,εμένα ποιός μου εγγυάται ότι δεν έχει ΚΑΙ αυτή προσβάσεις σε ικανότατους διπλωμάτες και κατ επεκταση, σε σκοτεινούς παγκόσμιους κύκλους που επηρεάζουν το μέλλον του πλανήτη μας;;Αυτά τα τελευταία δίνουν σε κάποιον την δυνατότητα να αντιληφθεί τα μελλοντικά γεγονότα ακόμη και σε βάθος δεκαετιών..

Εξού και οι,εκ εκκλησίας "κατασκευασμένοι" προφήτες...Τα γεγονότα που εδώ και πολλά χρόνια γνώριζε η εκκλησία ότι θα συμβούν, με ιδιαίτερα ύπουλο και ενορχηστρωμένο τρόπο τις κοινοποίησε στον αφελή κόσμο ως προφητείες.Ο κόσμος τσίμπησε και τέτοιος κόσμος είναι εύκολα ελέγξιμος και χειραγωγήσιμος,προς εξυπηρέτηση σκοτεινών συμφερόντων...Οι υψηλά ιστάμενοι της επικρατούσας θρησκείας γνωρίζουν από ψυχολογία ,από κοινωνιολογία,γενικά πως λειτουργεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος.Γνωρίζουν ότι οι θρησκείες είναι στην φύση του μέσου ανθρώπου λόγω υπαρξιακών και μεταφυσικών ερωτημάτων του τελευταίου.Γενικώς όταν πρόκειται για θρησκεία ο ανθρώπινος εγκέφαλος παύει να σκέφτεται σωστά και λογικά.Ακόμη και σαχλαμάρες μπορεί να του σερβίρουν και άνετα να τις δεχθεί ως μοναδικές δήθεν θεόσταλτες αλήθειες.

Γενικά οι αισιόδοξες προφητείες, είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να μην αγωνιστεί ένα έθνος,για το παρόν του και το μέλλον του...Να τα περιμένει πλέον ως υπνωτισμένο, όλα από τον θεό,αδιαφορώντας ακόμη και για τους κινδύνους που το απειλούν.Ειδικά ο εδώ κόσμος προχωρά υπνωτισμένος,χορτάτος από δήθεν θαύματα, σημεία και τέρατα αναπολώντας βυζαντινά μεγαλεία έχοντας παράλληλα στραμμένο το ενδιαφέρον του προς την Κωνσταντινούπολη,που του υποσχέθηκαν ως θείο δώρο. Κοινώς του έχουν σερβίρει μπαρούφες και αέρα κοπανιστό..

Απειλείται η ορθοδοξία,πάνε να χτυπήσουν τον λαό στην θρησκεία του;;;;Πάντως στην περιοχή που κατοικώ τα τελευταία δύο χρόνια,έχουν ξεφυτρώσει σαν μανιτάρια θρησκευτικοί ναοί,μερικοι από αυτούς θεόρατοι,ενώ ακούω συνεχώς από ειδήσεις για θυρανοίξια εκκλησιών..Οι παπάδες πανταχού παρόντες σε κάθε δημόσια εκδήλωση..."Ωραίοι" και "πρωτότυποι" τρόποι για να χτυπηθεί ένας λαός στη θρησκεία του..Ώστε απειλούν την ορθόδοξη πίστη;Ζήσαμε να το ακούσουμε και αυτό..

ΟΡΕΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ

Ανώνυμος είπε...

Για τον 9 Φεβρουαρίου 2011 2:17 π.μ.

φιλε μουυυυυυυυυυ,να ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ,χωμα να πιανεις και μαλαμα να γινεται.....φυσικα αν περιμενες απο τους λοιπους να εκφραστουν με αληθινο παθος,μαλλον παθητικος θα ειχες βγει απο δω μεσα,ΕΛΛΗΝΑΣ ηταν ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ και Ο ΚΟΛΩΚΟΤΡΩΝΗΣ και οχι ο καθε θολοκουλτουριαρης του καναπε.ΑΘΑΝΑΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Για τον 9 Φεβρουαρίου 2011 2:17 π.μ.

φιλε μουυυυυυυυυυ,να ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ,χωμα να πιανεις και μαλαμα να γινεται.....φυσικα αν περιμενες απο τους λοιπους να εκφραστουν με αληθινο παθος,μαλλον παθητικος θα ειχες βγει απο δω μεσα,ΕΛΛΗΝΑΣ ηταν ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ και Ο ΚΟΛΩΚΟΤΡΩΝΗΣ και οχι ο καθε θολοκουλτουριαρης του καναπε.ΑΘΑΝΑΤΟΣ

Θωμάς είπε...

Επίπεδο δαπέδου, καλό είναι να μην λέγεστε Έλληνες, διότι όπου Έλλην = Φωτοδότης, κι εσείς με αυτά που αναμασάτε, είστε δυστυχώς, σκοταδιστές... Αφήστε τον κ.Γράψα στην ησυχία του, και τον Παίσιο ν΄αναπαύεται αιωνίως, και κοιτάξτε πως θα πορευτείτε σ'αυή τη ζωή, αλλά όχι με μυθοπλασίες και ανοησίες.