ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.3.09

ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ "ΕΣΦΑΖΑΝ" ΤΟΝ ΕΝΟΧΟ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ - Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ



ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΡΑΥΓΑΖΑΝ
Τη καταδίκη του ένοχου Υπουργού Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλου.
Οι δηλώσεις των γονιών, ήσαν η λαιμητόμος της άχρηστης πολιτικής παρουσίας του Δημήτρη Αβραμόπουλου.
Τα ματάκια των βασανισμένων από τη γέννα τους μωρών, είναι το τελεσίδικο ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ κατά της εγκληματικής πολιτικής του Δημήτρη Αβραμόπουλου.
Η Καταδικαστική Απόφαση, εκδόθηκε στη συνείδηση του Ελληνικού λαού και το Πρακτικό της καθαρογράφεται για να ανακοινωθεί στους ένοχους.
Ο Υποκαναλάρχης ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, έκανε για άλλη μια φορά τις παπαριές του: αποκάλεσε ...ηρωικό τον υφυπουργό του Αβραμόπουλου (θου κύριε, φυλακή τω στόματί μου) και ... απείλησε τον Γραμματέα Καλογερόπουλο, ότι θα θυμώσει. Επίσης παζάρεψε τον χρόνο καθυστέρησης των ιατρείων νοσοκομείου. Γνήσιο τέκνο δεξιού υπουργού.
Όσον με αφορά: Δεν κυνηγώ τους μεγαλοδημοσιογράφους από πίσω. Ο δημοσιογράφος του Χατζηνικολάου, έψαξε και με βρήκε στο κινητό !!! και μου πήρε μακροσκελή δήλωση, για το ΕΚΑΒ, τις Προμήθειες του Υπουργείου Υγείας, τον Σαμπατακάκη και φυσικά για τον Αβραμόπουλο και το ένοχο επιτελείο του. Οι πάντες ξέρουν τα πάντα.
Ολόκληρη η δήλωσή μου θάφτηκε και ξέθαψαν 5 λέξεις από την εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου.
Ποιος έχασε τη ντροπή του για να τη βρουν αυτοί !!! !!! !!!
avragioz

Δεν υπάρχουν σχόλια: