ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.3.09

Μνημόσυνο εμφυλιοπολεμικού διχασμού


Στην Κομοτηνή, πριν τον οικισμού του Ανθοχωρίου, τελέστηκε το μνημόσυνο που διοργανώνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή ο σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Ροδόπης «η Αγία Ειρήνη» στην μνήμη των χωροφυλάκων, για τα θύματα, όπως αναφέρει το μνημείο, της Ελληνικής Βασιλικής Χωροφυλακής που εφονεύθησαν την 15 Μαρτίου 1949 αγωνισάμενοι κατά των εχθρών της πατρίδας. Όπου «θύματα» οι χωροφύλακες της εποχής εκείνης, και «εχθροί της πατρίδας» ο Δημοκρατικός Στρατός (ΔΣΕ). Μπορεί να πέρασαν 60 χρόνια από τη λήξη του εμφυλίου πολέμου, 35 χρόνια από τη μεταπολίτευση, κάποιοι όμως επιμένουν να βλέπουν με τα μάτια του παρελθόντος το παρόν και το μέλλον, και να διοργανώνουν γιορτές εμφυλιοπολεμικού διχασμού.
Μνημείο της Χωροφυλακής"Μνημόσυνο" εμφυλιοπολεμικού διχασμού
Μπορεί φέτος, για πρώτη φορά, η συμμετοχή πολιτικών προσώπων και φορέων να ήταν υποτονική έως ανύπαρκτη, αλλά δεν έλειψαν οι παρουσίες ανθρώπων της κυβερνητικής παράταξης, τοπικά, με πρωτοστάτες μέλη της δημοτικής αρχής του Δήμου Κομοτηνής και τον Διευθυντή της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Τάσο Παράσχου!
Να σημειωθεί ότι μετά το περσινό μνημόσυνο με την παρουσία σύσσωμης της τοπικής ΝΔ, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κατέθεσαν ερώτηση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, αποδοκιμάζοντας τέτοιου είδου ενέργειες, ενώ παράλληλα ρωτούσαν αν νομιμοποιείται η παρουσία των κυβερνητικών στελεχών σ’ αυτές τις εκδηλώσεις, καθώς και την ύπαρξη τέτοιων μνημείων.
Πάντως, ο δημοκρατικός κόσμος της περιοχής αποδοκιμάζει τέτοιες ενέργειες που προσβάλλουν το παρελθόν και την ιστορία του και επιδιώκουν να παρουσιάσουν με προπαγανδιστική διάθεση κάποιες από τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας της χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: