ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.3.09

Βομβιστική επίθεση με...πολλά μηνυματα....

Από ότι φαίνεται η κάθε είδους τρομοκρατία καλά κρατεί στην χώρα μας και αυτό έρχονται και τα επιβεβαιώνουν τα κάθε λογής κρούσματα της. Το τελευταίο το είχαμε το βράδυ της Πέμπτης στις 9.35 έξω από τα γραφεία της Κτηματικής Εταιρείας Δημοσίου επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και Κόνιαρή. Η έκρηξη αν και ήταν ισχυρή ευτυχώς δεν είχε κάποιο θύμα , ενώ ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε μια πλαστική σακούλα στα κάγκελα έξω από την είσοδο του κτηρίου.
Αυτή όμως ήταν μια βομβιστική επίθεση με πολλά χαρακτηριστικά στοιχεία και μηνύματα , καταρχήν έγινε σε μια... υπηρεσία που το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει πολύ την κοινή γνώμη με τις ανταλλαγές γης και όλα αυτά. Επίσης βρίσκεται απέναντι από τον Άρειο Πάγο μια απόσταση όπως λένε τα ρεπορτάζ της τάξεως των 100 μέτρων δηλαδή δίπλα από τον Ανώτατο θεσμό της Δικαιοσύνης , με ότι συμβολισμό μπορεί να έχει αυτό. Ακόμη η απόσταση από το κτήριο της ΓΑΔΑ είναι επίσης πολύ κοντινή 150-200 μέτρα δηλαδή έχουμε έναν ακόμη συμβολισμό ίσως μια απάντηση στα αστυνομικά μέτρα που ανακοινώθηκαν πρόσφατα.
Τέλος έχουμε μια έκρηξη χωρίς προειδοποιητικό τηλεφώνημα γεγονός που σημαίνει ότι δεν μπορούσε να αποκλειστεί αυτή την φορά να είχαμε και ανθρώπινα θύματα , εκτός και αν η πυροδότηση του μηχανισμού έγινε από πολύ κοντινή απόσταση ελέγχοντας αυτός που το έκανε την κίνηση , πράγμα που πλέον σημαίνει ότι αυτοί που το κάνανε έχουν "αποθρασυνθεί" και με πολύ άνεση κάνουν ότι θέλουν.
Το μεγάλο ερώτημα βέβαια είναι που θα μας οδηγήσουν όλα αυτά , γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε μπει σε μια περίοδο έντονης αναρχοπαραβατικότητας ...

kosmosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: