ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.3.09

Μία ενδιαφέρουσα και επίκαιρη άποψη για τα μπλογκς

Σταθήκαμε φέτος τυχεροί να ακούσουμε ένα απόσπασμα του Μιχάλη Μεϊμάρη για τα μπλογκς. Διόλου άκαιρη εάν δούμε την πολεμική που έχει ξεσηκωθεί γενικώς εναντίον τους το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα, λοιπόν με τον κ. Μεϊμάρη:

"Ο τίτλος λοιπόν λέει «blogs: τα σαμιζντάτ του 21ου αιώνα» και το συνοδεύει με ένα ερωτηματικό. Σε συζήτηση λοιπόν που είχα κάποια στιγμή για τα θέματα των νέων Μέσων, βάλαμε κάτω αυτή την έννοια των σαμιζντάτ, της ρωσικής αυτής λέξης σαμιζντάτ, η οποία ουσιαστικά αναφέρεται στα μικρά χαρτάκια, πολύ συχνά αποκόμματα χαρτιού τουαλέτας κυρίες και κύριοι, στα οποία οι Ρώσοι αντικαθεστωτικοί, κάτω από το σοβιετικό καθεστώς, έγραφαν και διέδιδαν από ειδήσεις μέχρι παράνομα ραντεβού. Λέγεται δε ότι ο μεγάλος και άρτια αναχωρήσας για τον άλλον κόσμο Σολτσενίτσιν έγραψε ένα μεγάλο μέρος του έργου του σε τέτοια μικρά χαρτάκια τα οποία διέδιδε κατά κάποιον τρόπο θα λέγαμε από χέρι σε χέρι αντί να λέμε από στόμα σε στόμα.

Το ερωτηματικό λοιπόν εδώ έρχεται είναι ότι μήπως ή ουσιαστικά τα σαμιζντάτ δεν είναι παρά μία προσπάθεια μιας, ούτως ειπείν, έτσι, αντί να λέμε σε παρένθεση, γιατί αυτός είναι γραπτός λόγος, ούτως ειπείν δημοσιογραφίας πολιτών να υπάρξει μεταφέροντας κάποιες ειδήσεις μ’ αυτή τη δροσιά, μ’ αυτή την πρωτοτυπία που μπορεί να έχει το μάτι εμού.

Δηλαδή, τι σημαίνει το να μπορέσω εγώ σαν πολίτης να μεταφέρω μέσω του διαδικτύου, μέσω αυτού του σπουδαίου αμφίδρομου μέσου που μας συνοδεύει και είναι η επανάσταση αυτής της εποχής μας, είδηση, νέα, αν θέλετε να το πω έτσι, παίζοντας αν θέλετε το δημοσιογράφο παρόλο που, οι άνθρωποι αυτοί είναι μία άλλη μερίδα ανθρώπων οι οποίοι μπορούμε να πούμε ότι κάνουν ένα τέτοιο έργο, αρθρώνουν ενδεχομένως έναν δημοσιογραφικό λόγο αλλά δεν είναι δημοσιογράφοι..."

--> Σε τι ενοχλεί άραγε η πολυφωνία; Αφού οι μπλόγκερς δεν πρόκειται ποτέ να αντικαταστήσουν τους δημοσιογράφους. Ξέρουμε επίσης ότι χρειάζεται αυστηρή διασταύρωση της είδησης, αλλά μήπως αυτό που ενοχλεί περισσότερο είναι ότι η δωρεάν μετάδοση μειώνει την προσφορά των διαφημιστικών εταιριών και προωθεί παράλληλα την πτώση της αναγνωσιμότητας/τηλεθέασης. Θα τα καταφέρουν και θα καταλήξουμε να ανταλλάσσουμε μικρά κομματάκια πληροφοριών;
pliatsiko news

Δεν υπάρχουν σχόλια: