ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.3.09

"ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΑΣ"

H ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ i-reporter

(ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ)

Με αφορμή το άρθρο από την εφημερίδα ΠΑΡΟΝ ,........ αν και η τιτλοφόρηση του είναι "ετεροχρονισμένη" μια και οι συλλήψεις όντως έγιναν αλλά εδώ και πάνω από μισό χρόνο ,..και οι μπλόγκερς που συνελήφθησαν τα "έχωναν" βρίζοντας χυδαία,... συγκεκριμένα ο ένας είχε περάσει την κυρία Γιαννακά βουλευτή του ΠΑΣΟΚ από γενεές δεκατρείς,....... θα παραθέσουμε και εμείς την σκέψη μας...... ερωτώντας ...ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ?????

Κλέβοντας τον τίτλο από το πολύ καλό i-reporter και εμπλουτίζοντας τον, έδωσα τον ανωτέρω τίτλο.
Το σίγουρο είναι ότι αν τα "παντελόνια" κατέβαιναν μόνο για τους μπλόγκερς εκβιαστές βρωμολόγους και χυδαίους θα ήταν καλά. Εδώ όμως "προετοιμάζεται" η ποινικοποίηση και της αγαθής κριτικής όσο σκληρή και αν είναι, και του δημόσιου διαλόγου.


Είναι τουλάχιστον υποκριτικό να "ανακαλύπτεται" ΤΩΡΑ η "ασυδοσία" της μπλογκόσφαιρας.
Το ΤΩΡΑ είναι που καίει.... Που η δύναμη των μπλογκς και η φωνή τους έγινε "αχός" αλλά δυστυχώς για κάποιους που πολύ θα το επιθυμούσαν δεν είναι άναρθρος. Έχει επιχειρήματα ,σκέψη ,γεωμετρική κριτική, και τις πιο πολλές φορές αποκαλύπτει αυτά που άλλοι τα βάζουν στο ψυγείο της διαπραγμάτευσης

Δ εν θεωρώ καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι μια Κυριακάτικη εφημερίδα όπως το ΠΑΡΟΝ να προβαίνει σε μια "ετεροχρονισμένη" ανακάλυψη σύλληψης μπλόγκερς και μάλιστα επ'αυτοφώρω.


Το
αυτόφωρο η αλήθεια είναι ότι τρομάζει ...έχει ταλαιπωρία, φωτογραφίζεσαι, δακτυλικά αποτυπώματα ....κλπ. Για να τα αποφύγει κανείς ή πρέπει να λουφάξει ή πρέπει να έχει δικηγορικό team σε ετοιμότητα....ή να ανήκει στο σύστημα των συναλλασσομένων..που όπως και να το κάνουμε κάποια στιγμή έχει κατανόηση και τα "βρίσκει" χωρίς να γίνει μεγάλη φασαρία.

Πάντως , οι απόψεις ακόμα και από δημόσιους παράγοντες διίστανται στο θέμα της "ανωνυμίας" των μπλογκς. Και άλλωστε γιατί να μην είναι αμφίσημες οι απόψεις; Εδώ εθνοπατέρες διαθέτουν ανώνυμες εταιρείες η ανωνυμία του μπλογκερ θα τους πειράξει;
Και οι ανώνυμες εταιρείας βγάζουν χρήμα.... όταν και τα μπλογκς θα έχουν πάρει την διαφήμιση στις σελίδες τους τότε..... ας υπόκεινται στον έλεγχο του ΕΣΡ όπως κάποιοι θέλουν και το προτείνουν ως μέσω ελέγχου των μπλογκς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: