ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.6.09

ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΜΕ ΑΡΧΙΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΝ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ ;;;


Σήμερα γάμος γίνεται ???











Θυμάστε το γεύμα Καραμανλή με τις στελεχάρες του στο γουρουνάδικο του Μπαϊρακτάρη, προ ολίγων ετών, έτσι;;; Για τους απερίσκεπτους, η μικρή ένθετη φωτό δεξιά, για του λόγου το αληθές. Τον Αλέκο Καραμανλή δεν τον είδα, γιατί προφανώς διάβαζε για το μεταπτυχιακό του και έκανε προπόνηση για τις διαδηλώσεις του μπαμπά, με αντισύμμαχο εμένα......
Τις παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, των γουρουνάδικων-αναψυκτήριων, του αρχικουμπάρου Μπαϊρακτάρη τις έχετε ξακουστά;;; Τις έχετε... κι αν δεν τις έχετε χέστηκα, γιατί πληθώρα υπάρχει πληροφόρηση, κι ο πας καχύποπτος να απευθυνθεί στο μαγαζί μας που είναι παντοπωλείο και όχι γουρουνάδικο να του τα μάθουμε που και πως ....
Και πως εξαφανίζονται οι παραβατικές συμπεριφορές οι Μπαϊρακτάρικες, κι αυτές θα τις μάθει....
Μυστήριο μαγαζί το γουρουνάδικο ρε παιδιά..... Παραπροχθές το Σάββατο κι απομεσήμερο, εισέβαλαν εντός του ο Καρατζαφέρης και τα πρωτοπαλίκαρα της ευρωλίστας του, κάθισαν και ...χωρίς να παραγγείλουν, άρχισαν να καταφθάνουν οι πιατέλες τίγκα στα λιπαρά, τα τυριά της Πάρνηθος, ντομάτες πέτρα Καθενών, και τα ποτά όλα προπληρωμένα....
Ο λογαριασμός (που δεν έφτασε ποτέ) θα ξεπέρναγε και τα ελλείμματα- χρέη του υπουργείου υγείας.....
Ο Μπαϊρακτάρης συνεχώς αεικίνητος σαν κοσμοτές, σερβίριζε και υποκλινόταν διαμεσίς του.............
Η παρέα αφού ντερλίκωσε τον αγλέορα, τραγούδησε και 5-6 μεθυσμένα της καψούρας, τούρλωσαν τον περιφερειακό τους και κροτοβόλησαν ευόσμως, εναγκαλίσθηκαν τον αρχιμπαϊρακτάρη τους, κι έφυγαν ευτυχισμένοι χωρίς να πληρώσουν μία!!!!!!!!
Στην αυλόπορτα και καταμεσίς της μέθης του ο Άδωνης εκδηλώνει την αφέλειά του: "αρχηγέ να πληρώσω;;;"
"Δεν χρειάζεται παιδί μου, όλα είναι πληρωμένα από τον Κώστα του ρετιρέ της πολυκατοικίας μας" του λέει ο χέρι-χέρι και τέζα ο Άδωνης.
Την άλλη μέρα, αυθημερόν Κυριακή, άπαντες οι δύο, δηλαδή Κώστας και Καρατζαφέρης ο ήπιος, τη πέρασαν Θεσσαλονίκη και πλην του 10λέπτου της ψήφισης για τα φωτογραφικά, ουδείς τους είδε.
Ως κατάπτυστος συλλέκτης φημών, πληροφορήθηκα ότι αμφότεροι επισκέφθηκαν τον ίδιο ...γυναικολόγο και έκαναν υπέρηχο και αξονική, για να πληροφορηθώσι σε ποιον μήνα της κύησης βρίσκονται.
Την εσπέρα της Κυριακής, παρά τις εκκλήσεις του χέρι-χέρι για αυτοσυγκράτηση, ο Βορίδης γύρναγε όλα τα κανάλια και έκανε πλάκα με τους νεοδημοκράτες υπουργούς για τον επικείμενο γάμο ...εντός της αυτής πολυκατοικίας. Πιότερο απ' όλους λυπήθηκα τον Παυλόπουλο, όστις κατάκοπος από την εργάσιμη μόνο γι αυτόν ημέρα, είχε καταρρεύσει με όσα του μαρτύραγε ο Βορίδης, κυρίως στα διαλείμματα... Αν δεν τον διαβεβαίωνε δεκαπεντάκις ότι συμφωνεί σε ΟΛΑ μαζί του, κι ότι για τον γάμο πρέπει να ...συμφωνήσουν κι οι δυο, ο Παυλόπουλος θα βάδιζε για τους κυπαρίσσους.....
ΟΥΦ... αυτά μαθαίνω κι αν δεν πω κάτι θα σκάσω... πριν από τη Ντόρα!!!!! και τον Αβραμόπουλο!!!
MPARMPANIKOS

Δεν υπάρχουν σχόλια: