ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.1.10

Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ..... ΜΕ 100€ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ

Τι να περιμένει κανείς από την κυβέρνηση των "γκρίζων ζωνών".
Την άποψη τους για την ελληνική σημαία την ξέρουμε από το 96.
"Πες Ναύαρχε ότι την πήρε το κύμα"..... ήταν η διαταγή προς τον Ναύαρχο Λιμπέρι του τότε ΥπΕξ κυρίου Πάγκαλου όταν ο Ναύαρχος πιστός στις παραδόσεις αλλά και στις αξίες τόσο τις στρατιωτικής τιμής όσο και του Έθνους απαίτησε να πάρει από τα Ίμια την Ελληνική σημαία.
Ευτυχώς ο Χρυσοχοίδης ...της έδωσε και μια έστω εξευτελιστική τιμή των 100 € σε αντίθεση με τον Πάγκαλο ...αφού το ποσόν αυτό αποτελεί την τιμή προστίμου προς τους Αστυνομικούς που θα τολμήσουν να την την φέρουν στην στολή τους.

Με κατεπείγον σήμα ο Υπ ΠΡτΠΟ διατάσσει να αφαιρεθούν από τις στολές των Αστυνομικών οι Ελληνικές σημαίες, και καθιστά υπεύθυνους για την εφαρμογή του μέτρου του προϊσταμένους και τους Διοικητές των Υπηρεσιών.

"...Οι στολές θα πρέπει να φέρουν μόνο τα διακριτικά του βαθμού, καθώς και τον αριθμό μητρώου στις επωμίδες..." διατάσσει προοδευτικός Χρυσοχοίδης που ξαφνικά επιστρέφοντας ως πολιτικός Προϊστάμενος της ΕΛΑΣ ...ανακάλυψε και τον έπιασε ο πόνος ότι οι αστυνομικοί παραποιούν την στολή τους εάν φέρουν σε αυτήν την Ελληνική σημαία.

ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ...... ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΑΔΟΞΑΣΤΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΙΜΟΥΝ ΟΤΙΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ...... ...ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ....ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΑΝΩΜΑΛΑ!!!

2 σχόλια:

maximos είπε...

Θυμίζει την εποχή της επιβολής του "μονοτονικού" όταν όποια/ος υπάλληλος γραμματέας τόλμαγε να γράψει με τόνους τιμωρείτο με πρόστιμο. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ίδιο και απαράλλακτο γεμάτο κακοδαιμονία και μισαλλοδοξία.

Odisseas Karipis είπε...

esena se noiazei an aytos poy se dernei exei tin elliniki simaia panw toy? esi poy den tin exeis den eisai ellinas???