ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.1.10

O αμερικανόδουλος φασίστας


Με την διαγραφή τους από το μητρώο της για έναν ολόκληρο χρόνο τιμώρησε το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ τους υπεύθυνους της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" Θέμο Αναστασιάδη και Αναστάση Καραμήτσο.

Ο λόγος ήταν η λογοκρισία σε κείμενο του δημοσιογράφου Σπύρου Κομίνη, το όποιο όχι μόνο δεν δημοσιεύτηκε, αλλά προκάλεσε και την επαγγελματική του δίωξη από τους υπεύθυνους της εφημερίδας.

Τι έγραφε στο περιβόητο άρθρο του υπό τον τίτλο "Όταν έκλαψε ο Στάλιν (από τα γέλια) Μέρος Β'" ο Σπύρος Κομίνης; Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε στο ακέραιο το πώς, αλλά και το γιατί:

Όταν έκλαψε ο Στάλιν (από τα γέλια) Μέρος Β΄

Που λες, έκλαψε από τα γέλια ο Στάλιν, την ημέρα που ο Ομπάμα, είπε ότι η δύναμη των ΗΠΑ δεν είναι τα όπλα, αλλά οι αξίες και ο τρόπος ζωής τους. Όταν οι Μπολσεβίκοι πήραν την εξουσία στη Ρωσία, δέχτηκαν εισβολή από μια ομάδα "προθύμων" χωρών, με αρχηγό τις ΗΠΑ και συμμετείχαμε και εμείς. Η επίθεση έγινε με όπλα. Όχι με ομορφιά και γοητευτικά κουνήματα.

Αν πράγματι οι Αμερικανοί είχαν το καλύτερο σύστημα, τις καλύτερες αξίες και τον ωραιότερο τρόπο ζωής, όλες οι χώρες θα ξεσκιζόντουσαν να τους μιμηθούν, χωρίς να χρειάζονται οι δεκάδες εισβολές και οι βομβαρδισμοί που έχουν κάνει σε όλα τα σημεία του πλανήτη. Τώρα που χρεωκόπησαν γιατί εξακολουθούν να ελέγχουν 191 χώρες μέλη του ΟΗΕ με 700 - 800 στρατιωτικές βάσεις; Ακριβώς επειδή είναι τα όπλα και όχι οι αξίες τους, ο πλανήτης βρίσκεται σήμερα σε κατάσταση πανικού. Η βασική διαφορά των σφαγέων των Ινδιάνων από όλους τους άλλους, είναι η υποκρισία και το φοβερό τους θράσος. Είναι το θράσος εκείνου που κρατάει ένα πιστόλι και απειλεί άοπλους. Δεν φτάνει που απειλεί και σκοτώνει, θέλει αυτοί που δέχονται τις σφαίρες να μην του λένε ότι κραταέι πιστόλι. Και ρωτάει έκπληκτος: "Πούν΄το;"

Μιλάνε για ελευθερία. Ελεύθερες ονομάζουν τις χώρες που τους κάνουν πίπες. Μιλάνε για ελεύθερη αγορά. Και μας λένε από ποιόν θα παίρνουμε αέριο και πετρέλαιο και όπλα και πορνογραφία και δομημένα ομόλογα. Μιλάνε για δημοκρατία, ενώ έχουν χούντα. Λένε ότι είναι Χριστιανοί, ενώ είχαν γίνει Εβραίοι με την έννοια της θρησκευτικής λατρείας του χρήματος, από την εποχή ήδη του Μαρξ. Επειδή έχουν τα όπλα, εκείνοι απλώς τυπώνουν δολλάρια χωρίς αντίκρισμα και όλοι οι υπόλοιποι χρηματοδοτούμε τους πολέμους τους. Ακόμη η παντοδύναμη κεντρική τους τράπεζα που ξερνάει δολλάρια δεν αποκαλύπτει σε ποιούς τα δάνεισε. Δεν είναι καιρός να λύσουν τα δικά τους προβλήματα, να αποτοξινωθούν, να ηρεμήσουν λίγο χωρίς χάπια, να μάθουν να πηδιώνται μεταξύ τους και να περνάνε καλά, αντί να σκοτώνουν, να βασανίζουν και να εξαπατούν τον κόσμο με νέες ιδέες όπως τα credit default swaps που τώρα απαγορεύουν;

"Έκαψαν" το 40% του παγκόσμιου πλούτου. Αν οι εγκέφαλοι της Ουάσινγκτον πριν διαλέξουν τον Ομπάμα, βομβάρδιζαν τη Γιουγκοσλαβία, το Αφγανιστάν, το Ιράκ και τη Γάζα με λίγα δισεκατομμύρια δολλάρια απ΄αυτά που "έκαψαν" με τις μαλακισμένες οικονομικές τους θεωρίες, δε θα τρέχαμε όλοι σήμερα. Και η εκστρατεία γοητείας του Ομπάμα ανά τον κόσμο, θα είχε καλύτερο αποτέλεσμα, αν ξεκίναγε με ένα θεαματικό κόψιμο στις δαπάνες για επιθέσεις σε ξένες χώρες. Τότε ίσως πιστεύαμε ότι το Πεντάγωνο, είναι πράγματι υπουργείο Άμυνας και όχι υπουργείο Επίθεσης."

"http://www.e-rock.gr"

Δεν υπάρχουν σχόλια: