ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.1.10

Κατέρρευσε ψυχολογικά η τηλεπαρουσιάτρια και της χορηγούν ηρεμιστικές ενέσεις!


(Εγκυρη ενημέρωση απο το http://www.showbiz.com.cy και οχι τις κακέκτυπες αντιγραφές ( και αράχνες τους που δεν βλέπονται οι φωτογραφίες τους )κάποιον απο Ελλάδα που αντιγράφουν και παραφράζουν τα γεγονότα για να έχουν δήθεν πρωτογενή είδηση...Αυτά μόνο στις Κατινές της ΤV να τα πουλάτε και οχι στο διαδίκτυο)
Μετά την σύλληψη της Έλενας Σκορδέλη ως ύποπτη για την δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή η γνωστή παρουσιάστρια-δημοσιογράφος κατέρρευσε χθες βράδυ ψυχολογικά μέσα στα κρατητήρια.
Προφανώς αυτό προέκυψε μετά από την έντονη συναισθηματική φόρτιση αλλά και την ψυχολογική πίεση στην οποία δέχθηκε κατά την διάρκεια των ανακρίσεων. Μόλις το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τους αστυνομικούς κάλεσαν αμέσως ιατρική βοήθεια η οποία έφτασε εσπευσμένα στα κρατητήρια χορηγώντας της δύο ηρεμιστικές ενέσεις.
papatzides

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας βρίσκονται πίσω της. Η γυναίκα έχει τόσο χαμηλό IQ πού είναι αδύνατον να οργανώσει μόνη της μιά τέτοια προγραφή. ποιός ηλίθιος μπορεί να πληρώσει τους εκτελεστές με προσωπική επιταγή; Φανταστήτε πώς όταν η Ελλάδα πήρε την διοργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων του 2004, γνωστός δημοσιογράφος χάριν αστείου της είπε πως η Ελλάδα αν και πήρε την ολυμπιάδα τιμής ένεκεν την παραχωρεί στην Κύπρο και εκείνη αμέσως βγήκε στον αέρα και το μετέδωσε. Πίσω από αυτό το βούρλο να εστιάσετε.