ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.1.10

Κρατούν αποστάσεις από την Κυβέρνηση Καμίνης και Φλωρίδης για την ιθαγένεια.



Εκπλήξεις για τη Κυβέρνηση επεφύλασε η χθεσινή ακρόαση του Συνηγόρου του Πολίτη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.
Τόσο ο καθηγητής Γ. Καμίνης όσο και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γ. Φλωρίδης τήρησαν αποστάσεις από το σχέδιο, που προωθεί η κυβέρνηση για την απονομή ιθαγένειας.

Η άποψη του Συνηγόρου του Πολίτη είναι πως «η ιθαγένεια δεν είναι δικαίωμα. Είναι μία από τις πράξεις της κρατικής εξουσίας που διατηρεί τον απόηχο της κρατικής κυριαρχίας»

Επίσης οι πιεστικές και σκληρές ερωτήσεις του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γ. Φλωρίδη προς τον κ. Καμίνη σχολιάστηκαν ως αποστάσεις από το σχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση.

Ο κ. Καμίνης επίσης διατύπωσε ευθείες αιχμές για τη πολιτική Χρυσοχοίδη και για την πρακτική των αθρόων ....


προσαγωγών για την αποτροπή επεισοδίων. «Πολύ συχνά στη Δημοκρατία η πλειοψηφία είναι που παραβιάζει τα δικαιώματα» είπε ο Συνήγορος του Πολίτη και πρόσθεσε: «Οταν έχουμε 700 ή 800 προσαγωγές και αφήνονται μετά ελεύθεροι οι 700 σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, υπάρχει πρόβλημα».
cobra

Δεν υπάρχουν σχόλια: