ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.3.10

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΔΑΚΗ ΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΨΗΛΑΦΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΩΝ 6

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΛΗΜΕΡΙ:

ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΩΝ 6 (ΛΟΓΟΙ ΤΙΜΗΣ Ή ΚΟΝΟΜΑΣ?)

====================================================================

Παρατηρήσεις στη σχετική ανακοίνωσή σας.

1. Ποτέ δεν σκέφθηκα να ζητήσω χρηματική αποζημίωση. Αυτό που επιζητώ είναι να μην υποστούν τα εγγόνια μου την άδικη και ανεπίτρεπτη προσβολή που συνηθίζουν κάποιοι καθηγητές Ιστορίας να εκτοξεύουν στο σχετικό μάθημα, ότι ο προπάππος τους ήταν προδότης της Πατρίδας.

2. Για το γεγονός ότι τα πρακτικά της δίκης έχουν ‘‘χαθεί’’: σε μια δημοκρατική χώρα δεν επιτρέπεται να αποκλεισθεί ένας πολίτης από κάποιο νόμιμο δικαίωμά του, επειδή το κράτος έχει ‘‘χάσει’’ τα σχετικά έγγραφα.

3. Γιατί σας φαίνεται περίεργο να ζητώ αθώωση του παππού μου, αφού οι φανατικοί του αντίπαλοι Βενιζέλος, Πάγκαλος και Αλ. Παπαναστασίου το έχουν ήδη κάνει το 1929-1932, 1928 και 1924 αντίστοιχα με δηλώσεις τους στην Βουλή. Απέμενε να γίνει και δικαστικά η αθώωση, αλλά αυτό δεν ήταν δυνατόν να γίνει με αίτηση ενός συγγενή, μέχρις ότου πρόσφατα τροποποιήθηκε η σχετική νομοθεσία

Ευχαριστώ για την κατανόησή σας.

Μ. Πρωτοπαπαδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: