ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.6.10

Ο κ. Βενιζέλος ή πρέπει να διορθώσει ή να ζητήσει συγνώμη .....

Venizelos1Τουλάχιστον ως ακατανόητες ή αντίθετες με το περί δικαίου αίσθημα των πολιτών θα πρέπει να χαρακτηριστούν οι των τελευταίων ημερών δηλώσεις του Βαγγέλη Βενιζέλου.

Επιχειρεί κατά την ταπεινή μας γνώμη να αμβλύνει τις εντυπώσεις από τις μέχρι τώρα αποκαλύψεις και να διαχωρίσει τις πολιτικές ευθύνες που θα πρέπει σ' αυτήν την φάση να αποδοθούν στους λαδιάρηδες πολιτικούς.

Αν όντως ισχύουν οι δηλώσεις που του αποδίδονται:

  • ο Υπουργός «έστειλε μήνυμα προς τους πολίτες τονίζοντας ότι δεν θα πρέπει να θεωρούνται όλοι οι πολιτικοί συλλήβδην ύποπτοι για παράνομο πλουτισμό… και οι νυν Υπουργοί ως υποψήφιοι εγκληματίες ενώ πρότεινε: «τα πόθεν έσχες των πολιτικών να είναι προσβάσιμα σε όλους μέσω του διαδικτύου».

Είστε ικανοποιημένος με την σημερινό γελοίο τρόπο που συντάσσεται και ελέγχεται το "πόθεν έσχες"; Η ανάρτηση στο διαδίκτυο είναι αυτή που κατά την γνώμη σας .....

θα αποδώσει την αναγκαία διαφάνεια και τον απαραίτητο έλεγχο;

  • για την υπόθεση του Βατοπαιδίου ο κ. Βενιζέλος αναφέρει ότι: «δεν έχουμε απόδειξη δωροδοκίας αλλά απόδειξη λανθασμένης εκτίμησης».

Από βλακεία λοιπόν χάθηκαν τα οικόπεδα από την ΚΕΔ; Κανείς δεν τά' πιασε; Έχουμε μια μαγική εικόνα παράδοσης της τρίτης μεγαλύτερης λίμνης στους καλόγερους, ανταλλαγής της με φιλέτα (Ολυμπιακό ακίνητο κλπ) και κανείς δεν δωροδοκήθηκε. Επειδή δεν μπορέσατε να το αποδείξετε δεν σημαίνει ότι δεν υφίσταται.

  • κατήγγειλε την πρακτική των δυο μεγάλων κομμάτων, εξαιτίας της οποίας οι πολίτες έχουν απαξιώσει τον πολιτικό κόσμο: «Εάν εξακολουθήσουν να βλέπουν όσους διετέλεσαν υπουργούς ως εγκληματίες ή τους νυν υπουργούς ως υποψήφιους εγκληματίες- που είναι προσβλητικό- εγώ δεν θέλω να συμμετέχω σε αυτό το σύστημα. Δεν θέλω να είμαι υπουργός».

Φταίνε οι πολίτες; Εμείς τα πήραμε τα 100.000.000 μόνο από την Ζήμενς; Από φρεγάτες εμείς; Από εξοπλισμούς εμείς; Εμείς παραγγείλαμε τα βαγόνια που δεν χωράνε στις ράγες; Εμείς μήπως δημιουργήσαμε τα Greek Statistics ή την δημιουργική λογιστική; Εμείς αλλοιώσαμε τα στοιχεία δίνοντας εκατομμύρια ευρώ στην Γκόλντμαν Ζακς; ΝΤΡΟΠΗ!!!

Ακτιβιστης

Νομίζουμε ότι κάτι δεν πάει καλά.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: