ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.6.10

Λίστες κλειστές και κωδικοί



ΕΧΕΙ την πλειοψηφία της η Κυβέρνηση, έχει και την υποστήριξη της μείζονος αντιπολίτευσης. Μπορούσε να κάνει θαύματα και να γράψει τη δικιά της ιστορία. Με τόλμη, με λιγότερα λάθη (της) και παραλείψεις, με τον κόσμο στο πλευρό της. Και, βέβαια, δεν μπορούν να την πλήξουν καίρια μειοψηφίες του παρελθόντος, του παρόντος (και του μέλλοντος). Τρόπος του λέγειν…Με τους άεργους της βουλής-ευνοουμένους πολιτικών-στη θέση τους και με τους 16 μισθούς σημαία του Πετσάλνικου, το πράγμα δυσκολεύει. Με τους ΠΑΜΕίτες-αγωνιστές να καταφέρουν πλήγματα στον τουρισμό μας διώχνοντας κόσμο, μη λες μεγάλη κουβέντα και κράτα μικρό καλάθι…

Η «Εξεταστική» δείχνει να το’ χει πάρει στα σοβαρά, ωστόσο, μας ενοχλούν οι (βραδείς) ρυθμοί της που θυμίζουν ρυθμούς ελληνικής Δικαιοσύνης. Τώρα ή ποτέ! Ή ανοίγουν λογαριασμοί και αποκαλύπτονται ονόματα, ή ο κόσμος την εγκαταλείπει, την τρώει η μοναξιά και την Κυβέρνηση το σκοτάδι.

ΧΡΟΝΙΑ ακούμε για λίστες, λογαριασμούς και ονόματα. Απ’ τα χρόνια του Μένιου κι απ’ τις δίκες με «γουνάκια». Θα μαθαίναμε και δεν μάθαμε, θα βλέπαμε ενόχους σε κελιά και δεν τους είδαμε, θα τρόμαζαν οι «επόμενοι» και δεν τρόμαξαν. Και πάμε στις σημερινές…φοβέρες. Κρατούν στα χέρια τους λίστες και δεν τις ανοίγουν. Μέλη της Εξεταστικής επισείουν τον κίνδυνο σε κλέφτες που δεν τους καίγεται καρφί, μας ανακοινώνουν πως θα χάσουν τον ύπνο τους κλεφταράδες κι αυτοί (οι κλεφταράδες) απολαμβάνουν τον ύπνο (του δικαίου).

ΝΑ η λίστα, μούτρωσε ο κ Πρετεντέρης και δεν ξέρουμε γιατί, ακούμε για χρηματισμούς και λεμονοστύφτες, ελπίζουμε να εξαφανιστούν απ’ το «γυαλί» και τη βουλή όσοι τ’ άρπαξαν, αλλά οι λίστες δεν ανοίγουν, οι κωδικοί κρύβουν ονόματα και ο χρόνος όλα τα απαλύνει. Αν δεν γίνουν συλλήψεις μεγαλοκλεφτών και φοροκλεφτών, δημεύσεις περιουσιών και αποκαλύψεις…κλεπταποδόχων (της Siemens), αν δεν λιγοστέψουν προνόμια βουλευτών και δεν κλαδέψουν μισθούς «εργαζομένων» της βουλής, καλή αντάμωση στα…γουναράδικα.

Θανάσης Ι. Νικολαΐδης

thanikolaidi@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: