ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.7.10

Τώρα έρχονται τα καλά για τον Κόκκαλη


Διαφωνώ εντονότατα με τον τίτλο που είδα σε πολλά blogs "Αν το του ζητούσε ο Κόκκαλης, θα έκοβε ακόμη και το μουστάκι για πάρτη του!". Ο Γιωργάκης ποτέ δεν θα ξύριζε το μουστάκι του γιατί θα έχανε το πιο χαρακτηριστικό σημείο της ταυτότητάς του. Σοσιαλιστής δεν είναι, ηγέτης δεν είναι, εθνοσωτήρας δεν είναι, μουστακαλής όμως είναι και θα μείνει. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν θα ξυρίσει εμάς όπως απαίτησε ο κ. Κόκκαλης.

Η απευθείας ανάθεση των 200.000.000 ευρώ του ΟΠΑΠ είναι μόνο η αρχή. Τα καλά έρχονται συντόμως με το νόμο για τα τυχερά παιχνίδια που θα περάσει “νύχτα” μέσα στον Αύγουστο. Εδώ είναι τα πολλά λεφτά.

Όπως έχω ήδη γράψει, η Intralot είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες τζόγου στον κόσμο και από τους βασικούς κατασκευαστές VLT (φρουτάκια) διεθνώς. Η μεγαλύτερη εταιρία κατασκευής VLT παγκοσμίως είναι η Lottomatica που και αυτή έχει δηλώσει το ενδιαφέρον της για την ελληνική αγορά.

Τι σχέση έχουν τώρα αυτοί οι δυο κολοσσοί με τον ΟΠΑΠ:

  • H Intalot είναι ο βασικός προμηθευτής του ΟΠΑΠ και αυτό το ξέρουμε όλοι.
  • Η Lottomatica έχει μαζί με τον ΟΠΑΠ την εταιρία Neurosoft και βρίσκονται σε σταθερή συνεργασία.

Ποιο είναι το βαζάκι (βαρέλι) με το μέλι για τα φρουτάκια:

Κάθε VLT κοστολογείται από 5.000 – 10.000 ευρώ χωρίς να υπολογίζονται τα κόστη συντήρησης. Άρα για τα 50.000 VLT που θέλει να εγκαταστήσει η παρέα ΟΠΑΠ – Intralot – Lottomatica θα κερδίσει 5.000 (ευρώ ) x 50.000 (VLT) = 250.000.000 ευρώ το λιγότερο. Αν το κόστος είναι 10.000 ευρώ το τερματικό (που μάλλον τόσο θα το χρεώσουν) τότε θα βγάλουν 500.000.000 ευρώ. Το επόμενο συμβόλαιο συντήρησης δεν θα είναι 200.000.000 ευρώ αλλά τουλάχιστον τα διπλά και θα συνεχίσουν να κερδίζουν κάθε χρόνο.

Γι’ αυτό και θα προσπαθήσουν να περάσει μια αυγουστιάτικη νύχτα χωρίς φεγγάρι ο νόμος. Γιατί είναι πολλά τα λεφτά Άρη και τα περίμεναν πολύ καιρό. Ο Γιωργάκης δεν θα ξυρίσει το μουστάκι του αλλά όλους τους άλλους που θα πρέπει να τα σκάσουν για να κάνει απόσβεση από όσα έχει τάξει και θα δώσει στον Κόκκαλη και την παρέα του. Μόλις γυρίσετε από τις διακοπές κάνετε ψιλά και τρέξτε για ξύρισμα. Ο Κόκκαλης της γειτονιάς θα περιμένει.

poor journalisto

Δεν υπάρχουν σχόλια: