ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.7.10

ήταν τρελός ο πρόεδρος...


λοιπόν ο Βαγγέλης Μαρινάκης,ο άνθρωπος που ανέλαβε να συνεχίσει τη θρυλική πορεία του Ολυμπιακού,είχε κάποια στιγμή ασχοληθεί με τη show-biz...

πληρώνοντας μάλλον μία καψούρα όχι τόσο για την τέχνη αυτή καθ' αυτή,αλλά περισσότερο για το μέσο έκφρασης της τέχνης δηλαδή για την πρωταγωνίστρια,επένδυσε σε μία ... μουσική θεατρική παράσταση!!

ήταν τη σεζόν 2001-2002 και ήταν το έργο του Καρβέλα ''Μάλα'',με πρωταγωνίστρια τη Βίσση...

ούτε λίγο ούτε πολύ τότε ο Μαρινάκης , είχε χρηματοδοτήσει την τρέλα του Καρβέλα και της Βίσση με τρία εκατομμύρια ευρώ!!!!!!!!!!

θυμάμαι ο κατασκευαστής των σκηνικών του θεάτρου μου είχε πει ''τον έφαγαν λάχανο'' ,( ο Γιώργος Γαβαλάς ο σκηνογράφος είχε βάλει μέχρι και αληθινό τρένο να μπαίνει στη σκηνή!!!)...

και η αλήθεια είναι ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν η μεγαλύτερη θεατρική παραγωγή που είχαμε δει στην Ελλάδα,εφάμιλλη αντίστοιχων του εξωτερικού....

βέβαια η επένδυση του Μαρινάκη δε βγήκε ποτέ,αφού Βίσση χωρίς...λουλούδια και αλκοόλ δε λέει,αλλά αυτό δεν πτόησε τον εφοπλιστή,που συνέχισε την πολύ ανοδική πορεία του στο χώρο που κατείχε καλά,στη θάλασσα ...

ευτυχώς τώρα ήρθε η ώρα να χαρεί ο Θρύλος τα λεφτά του Μαρινάκη και γι αυτό είμαστε όλοι εμείς οι Ολυμπιακοί,πάρα πολύ χαρούμενοι!!!!!!!

bn.
bb

Δεν υπάρχουν σχόλια: