ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.7.10

Με σφαίρες δεν αλλάζει ο κόσμος


«ΜΙΛΗΣΑΝ» με τα όπλα τους. Το πάνω χέρι είχε η βία. Όσο κρατάει μια δολοφονία κι ύστερα πάλι σιωπή. Με την κοινή γνώμη να περνάει απ' τα φίλτρα του μυαλού της τα «επιχειρήματα» και τη φιλοσοφία τους. Για τη ζωή σχεδιασμένη για όλους μας και χωρίς αυτούς. Δεν την άντεξαν και άρπαξαν τα όπλα. Ύστερα πήραν χαρτί και καλαμάρι. Μας φόρτωσαν τη σκέψη και τη «λογική» τους. Και τα δυο ακυρώνονται μπροστά στις προτεταμένες κάνες και την πρόθεσή τους να φτιάξουν την κοινωνία με τον δικό τους πίνακα αξιών.

ΔΕΝ έπεισαν με την προκήρυξή τους και είναι η (μεγάλη) αλήθεια που ακυρώνει τη σκέψη και την πράξη τους. Κι αν εξακολουθήσουν άλλες πράξεις με την ίδια πρακτική, θα δυναμώσει το κλίμα εναντίον τους. Το μεγάλο ζητούμενο είναι να κερδίσεις την κοινή γνώμη. Σε κάθε αναμέτρηση με την Πολιτεία με τα καλούπια και τους νόμους της. Αν το πετύχεις, εξασφάλισες συμμάχους και οι συμμαχίες είναι «δυσκίνητες», αλλά πείθουν ευκολότερα. Με την εγκυκλιότητα και τη σταθμισμένη λογική, με την «υπογραφή» των πολλών που είναι λιγότερο πιθανό να κάνουν λάθος.

ΔΕΝ είναι αγωνιστές-είναι «μαζώματα». Δεν είναι ακίνδυνοι-είναι επικίνδυνα φιλόδοξοι. Με τη δύναμη και την αποτελεσματικότητα των όπλων που τους «αναιρούν». Κι όταν μιλάνε οι σφαίρες, οι άνθρωποι ζαρώνουν. Μαζεύονται στο καβούκι τους, με τη δημοκρατία συρρικνωμένη όσο και η ταμπουρωμένη σκέψη τους στην αφιλόξενη καλύβα τους χωρίς πολεμίστρες. Κι αν ήταν να γίνει το κακό, δεν διάλεξαν στόχο «καλό». Κι αν ήταν αναπόφευκτος ο σκοτωμός γιατί οι της «Σέχτας» έχουν το ελάττωμα να είναι.συνεπείς, όφειλαν να «συναποφασίσουν» με τον λαό. Να απλώσουν μπροστά τους την κοινή γνώμη, να «διαβάσουν» τη σκέψη του μέσου έλληνα καταγράφοντας τα κρετσέντα της οργής του και να επιλέξουν στόχο. Αν, το ξαναλέμε, ήταν αναπόδραστο να σκοτώσουν, μιας και είναι «συνεπείς και δεν κάνουν πίσω».

ΚΙ αν η οπλοθήκη τους είναι πλήρης με σύγχρονα και αποτελεσματικά όπλα, είναι και η κοινωνία μας γεμάτη από εγκληματίες κάθε λογής, σε κάθε πόστο και πολλών ταχυτήτων στην κλεψιά και στην απάτη, στη μίζα και στην 'κονόμα. Κάποια «κλικ» στην κάνη τους θα λιγόστευαν την οργή του κόσμου εναντίον τους.

Θανάσης Ι. Νικολαΐδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: