ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.7.10

Ανεξέλεγκτη κατάσταση όμως η αντίσταση στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ προέχει.


Θυμάμαι τότε που κυνηγούσε η κυβέρνηση με τους κερδοσκόπους και έβαλε στην μάχη την ΕΥΠ. Η ΕΥΠ στο κυνήγι των ξένων κερδοσκόπων Το Αποτέλεσμα ήταν παταγώδη αποτυχία.

Χρεοκοπήσαμε καθώς ο αρχιστράτηγος κοιμόνταν επί μήνες είτε γιατί είναι ύποπτος είτε γιατί είναι βλάκας (οι γνώμες είναι διχασμένες)

Όπως ήταν αναμενόμενο από αυτή την κυβέρνηση παιδική χαρά προέκυψε μια Επίταξη οπερέτα…Σήμερα ως τελευταία λύση βάζει το στρατό να κάνει τον Απεργοσπάστη. Τι θα γίνει εάν το αποτέλεσμα είναι και πάλι μια παταγώδη αποτυχία; Και τι θα γίνει εάν στελέχη του Στρατού δεν υπακούσουν; Θα απολυθούν; Θα εκτελεστούν θα χάσουν τι δουλειά τους; Δεν φαντάζομαι… Πιο πιθανό είναι να γίνουν ήρωες και τελικά να φύγει η κυβέρνηση νύχτα.

Και τι είναι παρακάτω; Στρατιωτικός Φαρμακοποιός περιπτεράς βενζινάς δικηγόρος ιατρός υπάλληλος της ΔΕΗ; Τι θα γίνει αύριο εάν στις πύλες στρατοπέδων σχηματιστούν να αλυσίδες απεργών και εμποδίζουν την έξοδο. Θα πυροβοληθούν; Έλεος δηλαδή…

Η κυβέρνηση είναι απολύτως ανίκανη. Η κρίση ανάδειξε ανικανότητες. Η Απεργία πιστοποιεί ανικανότητες. Όσο και να τσοντάρουν τα ΜΜΕ η αλήθεια δεν κρύβεται… Θεωρώ ότι η σημερινή αποτυχία οφείλεται στην μη επαρκή εξήγηση της κρισιμότητας της κατάστασης. Στα επικοινωνιακά τερτίπια… Στο τρόπο που πολιτεύτηκε και στην έλλειψη νομιμοποίησης της. Το δεδομένο αυτό που τόσο έχει συζητηθεί.

Ποιος ζήτησε από την κυβέρνηση να φέρει το ΔΝΤ να μας σώσει; Ποιος νομιμοποίησε αυτή την κυβέρνηση να επιτεθεί σε όλους (ακόμη και τον Στρατό; ) Ποιος εξελεξε την τρόικα για κυβέρνηση του; Μόλις πριν εννέα μήνες είχαμε εκλογές κύριοι και τίποτα από αυτά δεν ειπώθηκε. Η κυβέρνηση ψηφίστηκε για άλλα πράγματα. Ακόμη και εάν δεν ήξερε (που είναι γνωστό οτι ήξερε) μετά την καταγραφή της κατάστασης θα όφειλε να αναζητήσει δημοκρατικές διεξόδους καθώς στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Η κυβέρνηση έδιξε ότι είναι για την καρέκλα όμως ο Λαός με κάποιο τρόπο πρέπει να εκφραστεί αλλιώς θα σκάσει…

Αντί αυτού κάποιοι κάνουν επικοινωνιακή πολιτική και έχουν άλλους στόχους. Διεθνές προφίλ, εθνωσωτηριακό παραλλήρημα, διεθνές σαλόνια και φόρα, προπαγάνδα χαζομάρες και ταξίδια… πολιτική που μόνο τα ΜΜΕ σιγοντάρουν.Όμως όλα καταρρέουν κάποτε, Η απεργία σπάει τα στεγανά της ενημέρωσης και βγάζει στο φωνές που είναι εδώ κάτω. Αυτά που λέμε μεταξύ μας.

Κύριοι για τον Έλληνα είναι στην μέση το Μνημόνιο και η εκχώρηση της εθνική κυριαρχίας του. Η προδοσία του απο το πολιτικό σύστημα. Η χρεωκοπία του που την έκαναν δική μας. Η αντίσταση σήμερα επιβάλλεται. Στον αντίποδα για το ΓΑΠ το πρωτεύων είναι η διεθνή εικόνα που θρυμματίζεται. Μια ιδιαίτερη επικοινωνία με τα παραδοσικά ΜΜΕ που τον κοιμίζει και έναν τρόπος ανάγνωσης της πραγματικότητας μέσα από στημένες δημοσκοπήσεις και φιλικούς Δημοσιογράφους-παπαγαλάκια.

Οι διάφορες μεταξύ κορφής και βάσης είναι χαοτικές και όσο και να τσονταρουν τα ΜΜΕ η κοινωνική έκρηξη είναι προ των πυλών. Ζήτημα ημερών ζήτημα εβδομάδων. Απλώς θα συμπαρασύρει και τα ΜΜΕ. Κύριοι συνέλθετε δείτε τι γίνεται εδώ κάτω και φύγετε μαζί με το μνημόνιο σας. Αυτή είναι η καλύτερη υπηρεσία για την χώρα μας. Μην μπαίνετε ανάμεσα σε εμάς και την τρόικα και πιάνεται χώρο.

Γιάννης Παπαϊωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια: