ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.2.11

Λίγες σκέψεις για το 1821 του ΣΚΑΪ

Σύγκρουση «προοδευτισμού» προπαγάνδας και πατριωτισμού!

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ο Αλαφούζος και οι περισπούδαστοι συνεργάτες του με το περιβόητο «ντοκιμαντέρ»  που προβάλεται αυτόν τον καιρό σε συνέχειες στον ΣΚΑΪ. Διαβάζοντας όμως τα διάφορα σχόλια, ένθεν κακείθεν, σκέφτηκα να αφήσω να καταλαγιάσει λίγο ο κουρνιαχτός για να καταθέσω κι εγώ την γνώμη μου.
Θα έλεγα λοιπόν πως λίγη ψυχραιμία δεν βλάπτει… Οι σκοπιμότητες πίσω από το «ντοκιμαντέρ» του ΣΚΑΪ δεν κρύβονται… Δεν είναι όμως μόνο ο ΣΚΑΪ που έχει προσδεθεί στο άρμα της παραπληροφόρησης και της ανθελληνικής προπαγάνδας. Εδώ ολόκληρη η κυβέρνηση, με περίσσια σπουδή, έχει επιδοθεί σε αυτό το «άθλημα» ο ΣΚΑΪ και ο γνωστός Βουρλούμης μας προβλημάτισαν;
Αλλά από την άλλη, ο υπερβάλλον ζήλος για την εξιδανίκευση του λεγόμενου «απελευθερωτικού αγώνα», έχει κάνει κάποιους να χάσουν την αίσθηση του μέτρου, καθώς επίσης του ορθού και του αληθινού. Ό,τι είναι αληθινό και ειλικρινές δεν χρειάζεται εξωραϊσμό, διότι η ομορφιά του είναι φυσική. Ο «απελευθερωτικός αγώνας» είχε και πολλές σκοτεινές πλευρές. Μόνο όφελος θα έχει άρα ο αντικειμενικός ερευνητής και ο κάθε πατριώτης από την αποκάλυψη της πραγματικότητας, διότι μόνο μέσα από τα πραγματικά γεγονότα μπορεί να διακρίνει κάποιος τις ελλείψεις, ώστε να μην επαναλαμβάνονται τα λάθη του παρελθόντος. Εκτός και αν έχουμε ζηλέψει την ουτοπική μουσουλμανική εκπαίδευση, η οποία παράγει …Ταλιμπάν!
Αν εμείς οι Έλληνες θεωρούμε τους εαυτούς μας απογόνους ηρώων που πολέμησαν για την ελευθερία τους και εξασφάλισαν έτσι για εμάς μια ελεύθερη πατρίδα, τότε δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε ακούγοντας και την άλλη άποψη. Ας είμαστε όμως ενήμεροι -μελετώντας όμως όχι απλά διαβάζοντας- ώστε να μπορούμε να αντικρούσουμε τις αναλήθειες και τις σκοπιμότητες. Με εθνικιστικές κορώνες και με συναισθηματική έξαψη δεν θα καταφέρουμε να πείσουμε ούτε τον εαυτό μας.
Όποιος άρα έχει προβληματιστεί από όσα παρουσιάζονται στον ΣΚΑΪ και σοκαρίστηκε, αυτό σημαίνει ότι έχει άμεσα ανάγκη αντικειμενικής ενημέρωσης.
Ας δούμε λοιπόν την προβολή αυτού του ντοκιμαντέρ ως πρόκληση και ας ανοίξουμε και κανένα σοβαρό βιβλίο, ώστε να σχηματίσουμε την προσωπική μας ακλόνητη πεποίθηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: