ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.2.11

Πρωινή (παρα)πληροφόρηση, και Ιατροδικαστές παντός καιρού!



Από www.adena.gr

Λίγο μετά τις 8:30 το πρωί και το κανάλι του Αντ-1 δείχνει σε ζωντανή σύνδεση πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη όπου έχει ξεσπάσει φωτιά, και οι καπνοί έχουν οδηγήσει τους ενοίκους στα μπαλκόνια και την ταράτσα μέχρι... να καταφθάσει η Πυροσβεστική, να τους απεγκλωβίσει
40 λεπτά αργότερα η Κρατική Τηλεόραση αντιλαμβάνεται το γεγονός (από τα άλλα κανάλια) και ο...
ΜΟΝΙΜΟΣ αντιπρόσωπος-δημοσιογράφος στη συμπρωτεύουσα, βγαίνει τηλεφωνικά να μας ενημερώσει εκτάκτως ότι, η κατάσταση είναι ...υπό έλεγχο, καθώς ο σκηνοθέτης της ΝΕΤ προβάλει παράλληλα "όμορφα"πλάνα αρχείου, από την παραλία της πόλης.
Λίγο αργότερα σε νέα απευθείας σύνδεση το ιδιωτικό κανάλι πληροφορεί τους τηλεθεατές δια στόματος του ιατροδικαστή ότι υπάρχει (προς το παρόν ) ένα νεκρός. Ο... επιστήμονας με τα χέρια στις τσέπες και στο ρόλο εκπρόσωπου Τύπου της Πυροσβεστικής, ανακοινώνει με λεπτομέρειες τον τρόπο που πέθανε το θύμα όταν (από την μακροσκοπική του τηλε-διάγνωση) στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τους καπνούς , τους...εισέπνευσε. Προχώρησε μάλιστα και σε οδηγίες διαφυγής, εξηγώντας ότι κακώς οι εγκλωβισμένοι πάνε προς την ταράτσα για να γλυτώσουν αφού ο καπνός πάει προς τα πάνω....
Βέβαια το προανακριτικό έργο της Πυροσβεστικής δεν είχε ακόμη καν αρχίσει, αλλά Εν Ελλάδι οι ιατροδικαστές, ακόμα και σε πολύ σοβαρότερες περιπτώσεις, έχουν την συνήθεια να προφητεύουν-προδικάζουν το έργο των αρμοδίων αρχών που διεξάγουν τις έρευνες. Εν αντιθέσει ,οι ηλίθιοι συνάδελφοί τους που βλέπουμε στις ξένες σειρές τύπου CSI ,κρατούν το στόμα τους κλειστό κι αφήνουν την επιστήμη τους να μιλήσει με στοιχεία.
Δυστυχώς η Δημοσιότητα υπερτερεί της λογικής και του καθήκοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: