ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.2.11

ΣΤΑΘΗΣ "ΝΑΥΤΙΛΟΣ" ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: "ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΔΑΣ, ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ"

Στον βολιώτικο ραδιοφωνικό σταθμό Marconi Radio 96,1 F.M. και στην εκπομπή "Όλα στη Φόρα" του δημοσιογράφου Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε ο Στάθης "ΝΑΥΤΙΛΟΣ" Σταυρόπουλος, με αφορμή την επιστολή - επίθεση δημοσιογράφων του MEGA εναντίον του, μετά από δημοσίευμά του.

Ο Στάθης "ΝΑΥΤΙΛΟΣ" Σταυρόπουλος, δήλωσε μεταξύ άλλων: "Αυτό το κείμενο σήκωσε σάλο, όχι γιατί αυτά τα πράγματα γράφονται πρώτη φορά, ούτε επειδή τα γράφω εγώ για πρώτη φορά, τα έχουν γράψει και άλλοι συνάδελφοι, ενδεχομένως να διαφέρει κάπως κατά το ύφος, επειδή ο "ΝΑΥΤΙΛΟΣ" έχει λίγο πιο sui generis κείμενο. Είναι πράγματα που έχουν ειπωθεί πολλές φορές, η διαφορά είναι ότι πλέον ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι, δηλαδή ότι οι άνθρωποι πια έχουν πιεί το ποτήρι και τους μεθάει η σταγόνα. Διότι αυτό που γίνεται και απλώς αποτυπώνεται στα Μέσα Ενημέρωσης, είναι πλέον σχεδόν καταστροφικό. Όταν μετά το Μέσο Ενημέρωσης, αντί μόνο να το αποτυπώνει, αρχίζει να το αναπαράγει και μάλιστα να το διαχειρίζεται εναντίον του πολίτη, τότε τα πράγματα αγριεύουν και έχουμε να κάνουμε με φαινόμενα τηλεοπτικής τυραννίδας, τηλεοπτικής χούντας. Και νομίζω πως αυτό είναι το σημείο που ενεργοποίησε τους πολίτες με τέτοιο τρόπο, ώστε να αντιδράσουν με τέτοια ένταση, με αφορμή ένα κείμενο, που κατά τα άλλα δεν είναι τόσο σπουδαίο...".

Δεν υπάρχουν σχόλια: