ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.2.11

Tόκους 700% χρεώνει η ΕΘΝΙΚΗ!!!!

Τόκους 700% τον χρόνο χρεώνει η Εθνική Τράπεζα, όπως προκύπτει από την περιπέτεια χρήστη πιστωτικής κάρτας της.
Συγκεκριμένα η κάτοχος, ο οποίος κάνει πάντοτε, όπως προκύπτει από τους λογαριασμούς της, πλήρη εξόφληση του ποσού, στις 4 Φεβρουαρίου πλήρωσε 503,5 ευρώ για την εξόφληση του λογαριασμού, ο οποίος είχε ημερομηνία λήξης 3 Φεβρουαρίου.



Στην επόμενη εκκαθάριση όμως η Εθνική χρέωσε 9,2 ευρώ τόκους, δηλαδή περίπου 2% για μία μέρα.

Αν το ποσό αναχθεί σε ετήσια βάση, ξεπερνάει το 700%. Η επίσημη απάντηση της ΕΘΝΙΚΗΣ είναι ότι αν ο λογαριασμός δεν εξοφληθεί στην ημερομηνία λήξης τους, αυτόματα καταλογίζονται τόκοι, από την ημέρα διενέργειας της συναλλαγής.

Η συγκεκριμένη κάτοχος, τα στοιχεία της οποίας είναι στη διάθεση του spnews.gr, έχει ήδη ζητήσει δύο φορές αντιλογισμό παρόμοιων χρεώσεων για καθυστέρηση μίας η δύο ημερών, αλλά οι υπηρεσίες της τράπεζας δεν έχουν μπει στον κόπο να απαντήσουν.

«θα προσφύγω στον τραπεζικό διαμεσολαβητή και στις ενώσεις καταναλωτών. Οι χρεώσεις της ΕΘΝΙΚΗΣ δεν είναι μόνο ληστρικές και άδικες, είναι και παράνομες», δήλωσε στο spnews.



Δεν υπάρχουν σχόλια: