ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.2.11

Εύγε κύριε Ραγκούση!

Περί αναντικατάστατων στελεχών του κρατικού μηχανισμού, που αναμορφώνουν με κάθε κυβέρνηση το “κράτος”, εξυπηρετώντας τα συμφέροντά τους
Της Μαργαρίτας Ισιδώρου
  
Ανατρέχοντας κάποιος στην εφημερίδα της κυβέρνησης και έχοντας τη δυνατότητα -από πλευράς χρόνου- να συγκρατήσει κάποιες «λεπτομέρειες», κατανοεί πως οι υπουργοί όλων των κυβερνήσεων ούτε καν “υπουργεύουν”.
Όχι μόνο δεν μπορούν να ασκήσουν πολιτική -το να παράγουν πολιτική θα ήταν ουτοπικό και στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας-, αλλά τουναντίον αποδεικνύεται ότι δεν είναι καν διαχειριστές εξυπηρέτησης των προσωπικών τους ρουσφετιών, αν δεν «ακουμπήσουν», αν δεν στηριχθούν στους διαχρονικούς μηχανισμούς που διαφεντεύουν τον κρατικό μηχανισμό.
Όταν την κυβέρνηση ασκεί η δεξιά, η κυρία Ευσταθία Μπεργελέ είναι το απαραίτητο εργαλείο για τα όνειρα της Ν.Δ. «να αλλάξει το κράτος».
Έτσι η κυρία καταλαμβάνει όλες τις «διακρίσεις» και θέσεις που θα βοηθήσουν την κυβέρνηση της δεξιάς να...

 αναμορφώσει το κράτος.
Ακολουθεί πιστά τα «βήματα» του άλλου αναντικατάστατου στελέχους, του κ. Β. Ανδρονόπουλου ( ο εν λόγω κύριος, πριν την έλευση της Νέας Δημοκρατίας ήταν ο αναντικατάστατος παράγοντας για την αναμόρφωση του κράτους από την κυβέρνηση του Κ. Σημίτη. Κατόπιν, ήταν ο αναντικατάστατος παράγοντας για την αναμόρφωση του κράτους από την κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή και μάλιστα Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης).
Σήμερα, ο παράγοντας που ήταν αναντικατάστατος για να αλλάξει τη δημόσια Διοίκηση, η Ευσταθία Μπεργελέ, Γενική Διευθύντρια της Γενικής Διεύθυνσης του καθηγητή κ. Προκόπη Παυλόπουλου και Σύμβουλος στο ΑΣΕΠ από τον Ιούλιο του 2006, μέλος της Επιτροπής για την Αναθεώρηση Διατάξεων του Κώδικα Κατάστασης των Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.(Αύγουστος 2004) κλπ κλπ, ανέλαβε για λογαριασμό του νέου αναμορφωτή, του κυρίου Γ. Ραγκούση, να αλλάξει -σύμφωνα με τα σοσιαλιστικά πρότυπα, τη διαύγεια και τη διαφάνεια-, τη Δημόσια Διοίκηση για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ.
Έτσι, λόγω της διαχρονικής «εμπειρίας» της (μην τολμήσει κανείς να μιλήσει για πράσινους και μπλε μηχανισμούς), ανέλαβε κυβερνητικά καθήκοντα, για λογαρισμό της σοσιαλιστικής κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, ως Γενική Γραμματέας Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
Είναι ο θεμέλιος λίθος για να μπορέσει η κυβέρνηση του Γ. Ραγκούση να ασκήσει σοσιαλιστική πολιτική, να υλοποιήσει τη δική της αλλαγή του κράτους, ή μήπως είναι ο διαχρονικός εξυπηρετητής υπουργών που δεν γνωρίζουν πώς να ασκήσουν πολιτική και απλώς βασίζονται στους μηχανισμούς ώστε να κάνουν κανένα “ρουσφετάκι”;
Ας δούμε σήμερα, μέσα από την εφημερίδα της κυβέρνησης πως οι υπουργοί (τόσο της Ν.Δ., όσο και του ΠΑΣΟΚ), γλείφουν τους διαχρονικούς αναντικατάστατους, ώστε να μπορούν να σταθούν με ύφος και τουπέ.
Ας δούμε πως οι διαχρονικοί χαμαιλέοντες εξυπηρετούν τους υπουργούς και πως θεμελιώνουν το δικό τους, τον «διακομματικό» μηχανισμό, εξυπηρετώντας τα προσωπικά τους συμφέροντα.
Στις 16 Ιουνίου 2010, η κυρία Ευσταθία Μπεργελέ, το «δεξί χέρι» του κ. Προκόπη Παυλόπουλου, είναι τώρα το «δεξί χέρι» του κυρίου Γιάννη Ραγκούση και τι κάνει με την υπογραφή του κ. Ραγκούση;
ΑΠΟΣΠΑΕΙ την θυγατέρα της στον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Γεώργιο Ντόλιο!
Σόι το βασίλειο, θα πείτε. Αλλά, τα ειδικά προσόντα, οι ειδικές γνώσεις, η εμπειρία της μαμάς κ.λ.π. κ.λ.π.
Σιγά το «πράμα»!
Όμως, η αποσπασμένη θυγατέρα της αναντικατάστατης μαμάς -όλων των κυβερνήσεων-, όχι μόνο πρέπει να «αποκτήσει» την «κατάλληλη» εμπειρία, χρήσιμη για το μέλλον, όχι μόνον θα πρέπει να αμείβεται καλύτερα, αλλά δεν πρέπει να αφήσει ούτε ψίχουλο να πέσει κάτω!
Για παράδειγμα:

Στις 5 Νοεμβρίου 2010, πάλι με την υπογραφή του κυρίου Γ. Ραγκούση, αποφασίζεται όπως η θυγατέρα της αναντικατάστατης, παρά τον επιστημονικό φόρτο εργασίας της στον Υφυπουργό Ντόλιο, θα πρέπει να συμμετέχει και στο ειδικό εκλογικό συνεργείο, με αποζημίωση…
Αυτά για σήμερα και για ορεκτικό…
Τα καλύτερα, έρχονται...
Ας είναι καλά η εφημερίδα της κυβέρνησης, αλλά κυρίως οι αναγνώστες των ιστολογίων, που έπεσαν θύματα της κυρίας Μπεργελέ επί δεξιάς, γιατί είχαν το «κουσούρι» να είναι υπάλληλοι (τώρα τους λέμε κοπρίτες), που ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ…
Γι' αυτό σας λέμε, βγάλτε έναν νόμο να απογορεύσετε τα blogs! Έτσι για να έχουμε καλύτερη "δημοκρατία" και να κάνετε χωρίς προβλήματα τις "δουλειές" σας...
Αθάνατη διακομματική Ελλάδα του νεοφιλελευθερισμού, της διαύγειας και της διαφάνειας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: