ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.2.11

Καμιά συντεχνία δεν νίκησε το ΔΝΤ μόνο λαοί ενωμένοι.

Τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η ΝΔ δεν εμπνέουν πλέον. Το αστικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο τοποθέτησε επί σειρά ετών στα ηγετικά κλιμάκια του πολιτικού συστήματος, ανίκανους κηφήνες με βασικό τους προσόν την δουλικότητα και την συνεργασιμότητα. Μοιραία δεν τραβάνε στα δύσκολα. Τα δημοκοπικά χαρακτηριστικά δείχνουν ότι τα δυο κόμματα εξουσίας μοιράζονται τον παραδοσιακό Δεξιό χώρο του 40-45% Για αυτόν τον χώρο ανταγωνίζονται με μια μικρή υπέροχη του ΠΑΣΟΚ η οποία πιθανόν θα διατηρηθεί μέχρι το τέλος.
Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ κυβερνά δεξιά χουντοδεξιά και οι δεξιοί δεν αγαπούν τους πειραματισμούς την εκλογική ανασφάλεια και τους νεωτερισμούς. Επιπρόσθετος οι χουντοδεξιοι δεν αγαπούν τις εκλογές και αρέσκονται να επικαλούνται την αγάπη του λαού.
Πολιτικά τα δυο κόμματα έχουν προαποφασίσει ότι θα εκτελέσουν το μνημόνιο  με κάποιες αμελητέες διαφορές νοοτροπίας και κάποιες προεπιλογές στα θύματα που θα εκτελεστούν.

Στον αντίποδα μια νέα υγιής νεολαιίστικη προοδευτική παρατεξη   γεννιέται και διαμωρφώνεται  με σαφή αντιμνημονιακα χαρακτηριστικά με αναθεωρητική ευρωδιάθεση με πείσμα για αγώνα ακτιβισμό και ανυπακοή. Μια αριστερά κατά βάση αστική που φέρνει μια φρεσκαδούρα στο σύστημα. Γεννιέται σε πείσμα των καιρών και διαλύει κάθε προπαγάνδα. Φυσικά οι ηγεσίες όλων των κομμάτων της αριστεράς βόσκουν κάπου πέρα στα λιβάδια και λιμνάζουν στις παραδοσιακές διαφορές τους. Μοιραία τρέχουν να προκάνουν τα κινήματα που φυτρώνουν ένα ένα και με κάθε αφορμή.
Βασικό πρόβλημα αυτή της παραταξης  είναι η έλλειψη συντονισμένης οργανωτικής δομής κατά τόπους με αποτέλεσμα την έλλειψη συντονισμού. Ενώ θα μπορούσαμε να μιλάμε για το συντονιστικό αντιμνημονικου αγώνα Αττικής η Θεσσαλίας πχ, μιλάμε για κινητοποιήσεις  αστικών, ομοσπονδία υπάλληλων τάδε, τους φορτηγατζήδες, τους δικηγόρους, του γιατρούς του ΙΚΑ, τους εργαζόμενους στο μετρό, τους αγρότες του κάμπου… σκόπρια αντάρτικα σκόρπια καπετανάτα. Το  δεδομένο  αυτό  κάνει κάθε αγώνα συντεχνιακό και ευάλωτο στην κριτική. Μπροστά στο ΔΝΤ  ή μπροστά στο  Ευρωράιχ όμως καμιά συντεχνία δεν νίκησε. Το ΔΝΤ το νικήσαν λαοί ενωμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: