ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.2.11

«Δεν πληρώνω»



«Καταλάβατε τώρα, κουφιοκεφαλάκηδες αναρχοαριστεροί και λοιποί «επαναστάτες» της κακιάς ώρας τι τους πονάει στ’ αλήθεια;
Οχι το σπάσιμο των (ασφαλισμένων) τραπεζών, ούτε φυσικά η λεηλασία των καταστημάτων του κοσμάκη. Το ότι δεν ασχολήθηκε σοβαρά κανένα ΜΜΕ και κυρίως το MEGA με εσάς, τα λέει όλα… Τους πονάει στ’ αλήθεια η αντίδραση όλων των πολιτών, ανεξαρτήτως κόμματος και ιδεολογίας. Επιτέλους άρχισε η οργανωμένη αντίδραση ενάντια στην κατοχή της Ελλάδας από τα ξένα και ιδιωτικά συμφέροντα. Μου έχει, κύριε, κατσικόδρομο για να πάω από την Κόρινθο στην Πάτρα και καίγεται ζωντανό το πεντάχρονο παιδί μου και για να τα κονομήσεις εσύ με βάζεις και στο πληρώνω αυτό το έκτρωμα; Τι με πέρασες ρε; Αμερικανάκι ή βλάκα; Τώρα θα δεις με τι και με ποιους έμπλεξες, φίλε μου! Εως τώρα πλήρωνα όλα τα διόδια και άφηνα τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα, αλλά όταν είδα τον Πρετεντέρη (να γιατί πρέπει να βλέπουμε τηλεόραση -και ειδικά MEGA!) να μου κουνάει το χέρι και να με απειλεί πως αν δεν πληρώσω τα διόδια του κάθε αεριτζή-”επιχειρηματία” θα υποστώ τις συνέπειες του νόμου, τρελάθηκα από οργή! Μου κουνάτε και το χέρι, εσείς που με τις ευλογίες πολιτικών και “πατριωτών” τύπου ΛΑΟΣ παραδώσατε τη χώρα μου οριστικά στα ξένα συμφέροντα; Προσπαθείτε να με νουθετήσετε “για το καλό μου” σαν τον πατέρα στον “κυνόδοντα”; Δεν θα σπάσω όμως τα δόντια μου σαν την πρωταγωνίστρια του έργου… Θα σας φάω!».
Ανδρέας Σπίνος
νεφροπαθής, μεταμοσχευμένος
http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.epistolesanagnoston&id=249281

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΕΧΩ 2 ΛΥΣΕΙΣ!
Α.ΔΙΟΔΙΑ!
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ 1,2,5 CENT NA KATEBAINETE KAI AΠΟ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΡΗΣΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΥΧΩΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΛΑΘΩΝ! 100 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ )) ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΟΥΡΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΩΡΕΣ! ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΑ 1,2,5 CENT ΕΙΝΑΙ "ΕΘΝΙΚΟ" ΝΟΜΙΣΜΑ!
Β.ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ ΚΛΠ
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΧΩΣΕΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ ΤΥΧΑΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΙΑΣΙΜΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΙΑ ΤΡΕΜΟΥΛΑ ΕΝΑ ΚΑΤΙ ))) 5 ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΑΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ!

ΤΗΑΝΚΣ ΦΟΡ ΓΙΟΡ ΤΙΜΕ!
STARGATE