ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.11.11

Ο ΓΑΠ "ΑΦΟΠΛΙΣΤΗΚΕ" ..ΤΩΡΑ Ο "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ" ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ!

Χωρίς περιστροφές και αναλύσεις πολιτικοψυχολογικού τύπου η αλήθεια είναι πασιφανής και μάλιστα ψυχρή ! 
Τα πάντα των πολιτικών σχεδιασμών ένθεν και ένθεν των πρωταγωνιστών της εξουσίας του πολιτικού  κατεστημένου  περιστρέφονται για άλλη μια φορά στο να "περάσει" ένα ακόμα νομοσχέδιο, ένας ακόμα νόμος, μια ακόμα επικύρωση  των συμφωνιών που επιβάλει η Ευρώπη, μιας ακόμα σύμβασης με διακύβευμα την   "ύπαρξη της χώρας "  και την αποφυγή μιας ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ  που στην ουσία βέβαια είναι να αποφύγει την επίσημη ανακοίνωση της Πτώχευσης της, μιας και η χρεοκοπία της χώρας έχει τελεστεί  εδώ και καιρό! Είναι γνωστό ότι το Ελληνικό κράτος πληρώνει μόνον μισθούς και συντάξεις και πέραν αυτών ουδέν.


Εχθές η χώρα έζησε κωμικοτραγικές σκηνές απείρου κάλους κατά τις οποίες όχι μόνο ξεγυμνώθηκε η ανεπάρκεια των πολιτικών ταγών μας και η πολιτική τους κενότητα αλλά διαπιστώθηκε για άλλη μια φορά ότι η "κωλοτούμπα" και οι "πολιτικοί ακροβατισμοί και οι πολιτικές πιρουέτες"  αποτελούν την  "πεμπτουσία" της πολιτικής τέχνης τους! 
Η Ελπίδα κατά πολλούς εκ των Ελλήνων ήταν ο συμμαθητής του ΓΑΠ κύριος Αντώνης Σαμαράς ο οποίος εχθές επί βήματος βουλής παραδέχθηκε  "... εμείς από τη πρώτη στιγμή ήμασταν υπερ της πρώτης δανειακής σύμβασης....."  δηλαδή ο ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ ( μετάφραση= αυτός που κυνηγά την καρέκλα) ,κατά Καρατζαφέρη ορολογία , Σαμαράς συνειδητά δούλευε τους πολίτες της χώρας όταν επί βήματος ΔΕΘ οριόταν ότι θα πρωτοστατούσε ως Πατριώτης και Ελπίδα του Ελληνισμού για νέες διαπραγματεύσεις με την Τρόικα που θα καταστούσαν την χώρα εκ νέου κυρίαρχη αφού με την υπογραφή Παπακωνσταντίνου η Πρώτη δανειακή σύμβαση και επί (άρθρο 14, παρ. 5) αυτής όριζε και ορίζει ότι η χώρα ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ!!!
ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 07:00 ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ  ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ...ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ .... Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ.... 

Άλλος ένας οικτρός ψεύτης και ανατέλλων νέος Πολιτικός Απατεώνας δωσίλογος και λακές των επικυρίαρχων ζητά με τα επιτάσεως να τον "εμπιστευτεί' ο Ελληνικός λαός! Ο συναγωνισμός στην κωλοτούμπα και στην απάτη καλά κρατεί εντός του χοιροστασίου βουλή και με την ανοχή της ελληνικής κοινωνίας η οποία αποσβολωμένη αλλά δυναμητικά οργισμένη παρακολουθεί τα τεκταινόμενα και την νέα Τραγωδία η οποία την περιμένει αφού ο ελπιδοφόρος και αριστοκρατικός γόνος Σαμαράς διαψεύδει τις προσδοκίες ενός λαού ο οποίος δεν ενέχεται την σκλαβιά  και την εξωγενή νουθεσία! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: