ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.11.11

«ΑΠΟΛΕΙΠΕΙΝ Ο ΘΕΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΝ»;

Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΩΜΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΕΝΩ Η ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ ΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,
ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΒΑΡΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ
Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
   Με την αιφνιδιαστική πρότασή του για σχηματισμό «προσωρινής, μεταβατικής Κυβέρνησης», την ώρα που είχε αποσυρθεί ήδη η εμπιστοσύνη της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ προς το πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου - για τον οποίον δήλωναν δημόσια Βουλευτές του ότι «αποτελεί πλέον παρελθόν» - ο Αντώνης Σαμαράς ανέστησε τον προς παραίτηση Πρωθυπουργό της Υποτέλειας και όλες τις ανεπίτρεπτες συμφωνίες και Μνημόνια τα οποία θα κατέπιπταν μαζί του!
   Αλλά το χειρότερο είναι ότι πρότεινε να δημιουργηθεί η Κυβέρνηση-Σκιά για να κυρώσει τη Δανειακή Σύμβαση μιας μειωμένης Εθνικής Κυριαρχίας και μιας οριστικής απώλειας της Ανεξαρτησίας της χώρας και των επιλογών του λαού μας!
   Ο ίδιος τόσο καιρό απέρριπτε το παλαιό Μνημόνιο και πάει να ψηφίσει το καινούριο;
   Ο ίδιος τόσο καιρό αρνούνταν τη συνενοχή και τη συγκυβέρνηση, που φυσικά θα γινόταν με τρίτον Πρωθυπουργό και τώρα τη δέχεται;
   Ο ίδιος υποστήριζε δημόσια ότι ψήφιση με 180 βουλευτές παραπέμπει στο άρθρο 28 παρ. 2, περί μειωμένης εθνικής κυριαρχίας και τώρα προτείνει την ψήφιση με 180;
   Ο ίδιος που κατήγγειλε τη Δανειακή Σύμβαση 1 που παρέδιδε την Εθνική Ασυλία και την οποία ούτε καν τόλμησε η Κατοχική Κυβέρνηση να ψηφίσει στη Βουλή, ζητά τώρα να ψηφιστεί η Δανειακή Σύμβαση 2; Που φαίνεται πολύ χειρότερη της πρώτης, καθώς δεσμεύει ακόμα και τα μελλοντικά έσοδα της χώρας και εγκαθιστά Μόνιμη Επιτροπεία-Αντιβασιλεία στην Ελλάδα;
   Ο ίδιος που κατήγγειλε την πολιτική των εκβιασμών και αντιστάθηκε στις πιέσεις των ξένων τόσο καιρό, τώρα ξαφνικά αποδέχεται τον εκβιασμό των Εταίρων, για την μην καταβολή τάχα της 6ης δόσης, η οποία πηγαίνει αποκλειστικά για τις πληρωμές των Ομολόγων και Δανείων των ίδιων των ξένων;
   Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ! Και αλλοίμονο εάν υποψήφιος Πρωθυπουργός δεν το ξέρει και κυρίως δεν το πράττει!


Ο ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
   Κυριολεκτικά δεν αναγνωρίζουμε τον κ. Σαμαρά! Είχε τόσο πολύ πείσει τον ελληνικό λαό για την άκαμπτη, ασυμβίβαστη και ανυποχώρητη θέση του, που τώρα τον απογοητεύει οικτρά!
   Είχαν μάλιστα τόσο πολύ πειστεί όλοι, μέσα και έξω, ώστε και αυτοί οι Βουλευτές της ΝΔ. ετοίμασαν την σημερινή καθαρή Ανταρσία τους, θεωρώντας δεδομένη τη θέση του Αντώνη Σαμαρά περί άμεσων Εκλογών!!! Με καθαρή Αυτοδυναμία, η οποία πλέον έχει απολεσθεί…
   Άλλωστε μόλις λίγες ώρες πριν, έξω από την πόρτα του Προέδρου της Δημοκρατίας, απαίτησε δυναμικά Εκλογές και είπε πως μπορεί να τις επιβάλει! Και τώρα τις καθυστερεί και τις διακόπτει, εμποδίζοντας τον λαό μας, τον αυθεντικό ανώτατο άρχοντα και κυρίαρχο της χώρας, να εκδώσει την Ετυμηγορία του; Την κρίση και την διεξόδό του; Να δώσει την αυθεντική Εντολή του; Πριν την κύρωση οποιασδήποτε Συμφωνίας που τον αφορά;


ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ Η ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΜΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ
ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΛΑΟΣ
   Αλλά είναι Πραξικόπημα, να διαστρέφεται η θέληση του Ελληνικού Λαού, που κατά δεκάδες χιλιάδες διαδηλώνει κάθε τόσο σε όλες τις πόλεις τις Ελλάδας και απεργεί μαζικά και ματώνει και φοροδολοφονείται, χωρίς να έχει δώσει ούτε καν εντολή, ούτε καν έγκριση, να ψηφιστεί η νέα λεόντειος Συμφωνία και η νέα Δανειακή Σύμβαση Υποτέλειας και Επιτροπείας, από μια Αντισυνταγματική Κυβέρνηση, δίχως καμμιά λαϊκή εντολή και εξουσιοδότηση!
   Την ώρα που η υποτελής Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κατέρρευσε κάτω από τη λαϊκή οργή, ήρθε ο Αντώνης Σαμαράς και την ανάστησε; Την ώρα που έπεφταν και πηγαίναμε επιτέλους σε Εκλογές, ήρθε ο Αντώνης Σαμαράς και διέκοψε τη μόνη λογική και δημοκρατική διέξοδο; Μοιάζει απίστευτο!
   Αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει το δικαίωμα να εμποδίσει την λαϊκή ετυμηγορία και εκτόνωση της τρομακτικής εκρηκτικής ύλης που έχει συγκεντρωθεί στις καρδιές και τις ματιές του ελληνικού λαού! Και αυτή η εκτόνωση γίνεται μόνο στις Κάλπες! Χωρίς εμπόδια, περιορισμούς και προϋποθέσεις!


Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΜΕΣΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
   ΚΑΛΟΥΜΕ, τον κ. Σαμαρά, να σταθεί στο ύψος των υποθηκών που ενέγραψε με την μέχρι τώρα στάση του στις καρδιές των Ελλήνων και να υπερασπιστεί το δικαίωμα τους για άμεσες και άνευ όρων Εκλογές!
   Η Βουλή, δεν έχει πια καμμιά εξουσιοδότηση και καμμιά νομιμοποιήση για να αποφασίσει ή να κυρώσει οτιδήποτε!
   Ο Αντώνης Σαμαράς οφείλει να επανορθώσει και στη θέση της γενικής απογοήτευσης, να φέρει την γενική ανακούφιση και δικαίωση των τόσων αγώνων, μόχθων, θυσιών, κόπων και ελπίδων του λαού μας!
   Αλλιώς θα μας βρει όλους απέναντι και ίσως με τη δημιουργία ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, που θα σαρώσει τους ενόχους και συνενόχους της ασυνείδητης Μεταπολίτευσης, τους υπεύθυνους και συνυπεύθυνους της οικονομικής και κοινωνικής Καταστροφής, αλλά και τους υπαίτιους του Αφελληνισμού του πολιτισμού, της παιδείας και της καθημερινότητάς μας! Και μάλιστα με ένα ενωτικό, δυναμικό, παλλαϊκό Κίνημα Εξουσίας και Εθνικής Αξιοπρέπειας, με ένα όνομα-λάβαρο:
   «Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος»!



Δεν υπάρχουν σχόλια: