ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.11.11

Ελλάδα: Η ισχυρότερη χώρα του πλανήτη


Πέρα από κάθε αμφισβήτηση, η Ελλάδα, αυτή τη στιγμή είναι η ισχυρότερη χώρα του πλανήτη. Μας τρέμουν όλοι. Τρέμουν την επόμενη μαλακία της αυτοκρατορικής ηγεσίας μας. Τρέμουν τα παιχνίδια κάτω από το τραπέζι και την "εσωτερική πληροφόρηση", που γεμίζει τσέπες ολίγων. Τρέμουν την αλητεία και την αθλιότητα, όχι των αθλίων του Βίκτορος Ουγκώ, αλλά αυτών όλων, που θα δείτε πιο κάτω, μέσα από  τις δηλώσεις τους.
Το μέγεθος, η ισχύς και το μεγαλείο της πατρίδας φαίνεται, πια, ξεκάθαρα:  Συμμετέχουμε στους G20. (Έστω και στο διάδρομο).
Σύσσωμη η πολιτική σκηνή συμβάλλει ενεργά στη δημιουργία μιας κοσμοκράτειρας χώρας. ΗΠΑ, Κίνα, Ε.Ε., Ρωσία τρέμουν και καλούν εσπευσμένα των "έλληνα" "πρωθυπουργό" στο φεστιβάλ των 20 ισχυρότερων χωρών στις Κάννες.
Ο πλανήτης παραμιλά, χρησιμοποιώντας την ελληνική γλώσσα. Η Ελλάδα προσφέρει ξανά τα φώτα του πολιτισμού και σβήνει τις λάμπες πετρελαίου και τη φλογίτσα του κεριού.
H εποχή του Μεγαλέξανδρου επιστρέφει. Ελλάδα: Χώρα της δύναμης και του Πολιτισμού. Προσκυνείστε μας. Δοξάστε μας. (Ψηφίστε μας, μη το ξεχνάτε αυτό).
Η δόξα της Ρώμης και η αμερικάνικη αυτοκρατορία του Κακού, θα είναι, σε λίγο, ασήμαντες αναμνήσεις. Ο "πρωθυπουργός" της Ελλάδας θα ανεβάζει και θα κατεβάζει, μεταξύ άλλων, τα παντελόνια του και κυβερνήσεις.
Δεν είναι μόνο οι εύστοχες κινήσεις του γαποβενιζέλου, που ανεβοκατεβάζουν τα χρηματιστήρια του πλανήτη, τα spreads και τα cd's ξένων ισχυρών χωρών, και αναγκάζουν αλλοδαπές εφημερίδες να γράφουν στα ελληνικά.
Εϊναι ισχυρή η συνεισφορά σε αυτή την επιτυχία, όλης της εμπνευσμένης πολιτικής σκηνής. Ο καθείς με τον τρόπο του και τις ικανότητες του. 
- Η ΝΔ διαρρέει "παραίτηση βουλευτών", για να το πάρει πίσω λίγες ώρες μετά. Ο Σαμαράς μιλά με γρίφους για "ανάληψη πρωτοβουλιών", και πάει στον πρόεδρο της "δημοκρατίας" και ζητά εκλογές.
- Το ΚΚΕ οργανώνει διαδήλωση, με αίτημα "εκλογές".
- Η Ντόρα ζητά εκλογές, αλλά στις 11/10 ζητούσε διακομματική οικουμενική κυβέρνηση. Η κολητή της, η κ. Έλσα Παπαδημητρίου, θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση!
- Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει κι αυτός "εκλογές", ώστε να μη σπιλώνονται "άδικα, πρόσωπα, θεσμοί , ακόμα και η ..."δημοκρατία" μας"!
Kι εμείς, οι άθλιοι, οι αγιάννηδες και οι ιαβέρηδες του Ουγκώ και του διαδικτύου, θεωρούμε βέβαιο, πως την επομένη των εκλογών, το χρέος θα πάψει να υπάρχει, οι μισθοί και οι συντάξεις θα γυρίσουν στις τσέπες του λαού, τα μνημόνια και οι φόροι θα καταργηθούν, το ρεύμα δεν θα κόβεται και οι δουλειές θα είναι τόσες πολλές, που θα αναγκαστούμε να εισάγουμε μετανάστες, από Γερμανία, Κίνα, ΗΠΑ, Ιταλία, Αγγλία και Ισπανία.
Οι εκλογές είναι η πανάκεια για πάσα νόσο και πάσα μαλακία. Ως δια μαγείας, λύνουν όλα τα προβλήματα και οι παρελάσεις, θα γίνονται κανονικά.
- Η πάνσοφη βουλευτής κ. Καϊλή, συνεπικουρούμενη από τη Βάσω, τον Μίμη, την Μπατζελή και άλλες σημαντικές προσωπικότητες του ΠΑΣΟΚ ζητούν διακομματική κυβέρνηση, αλλά θα στηρίξουν, κατά συνείδηση την κυβέρνηση, που θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης.
- Ο ΛΑ.Ο.Σ. το χαβά του για κυβέρνηση "προσωπικοτήτων", ώστε το κρυφό όνειρο μιας εξουσίας χωρίς αντιπολίτευση να γίνει πραγματικότητα (η "ορθοδοξία" τον μάρανε τον θεομπαίχτη καραφύρερ).
Είμαστε η ισχυρότερη χώρα του πλανήτη και το ithacanet ...δικαιώνεται, μια και το λέει, από την πρώτη μέρα της εμφάνισης του στους ουρανούς του διαδικτύου:
Από την Ελλάδα θα ξεκινήσει η παγκόσμια επανάσταση κατά των τοκογλύφων.
Μετά από πολύ καιρό, το παραδέχεται, ακόμα,  και ο "πρωθυπουργός" με τα τσιράκια του:
"Τραπεζικά συμφέροντα πολεμούν την ελάφρυνση της χώρας, από ένα μεγάλο μέρος του χρέους"!!!
Αυτό, ψιθυρίζεται, πως θα πει στην Μέρκελ και τον Σαρκοζί, αυτό δηλώνει κάποιος Τόλκας στο κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ και στην Έλλη Στάη.
Η Έλλη Στάη μάλιστα μετέδωσε δήλωση του πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο που είπε:
«Το δημοψήφισμα είναι πιο δημοκρατικό από τις προθέσεις των τραπεζιτών που θέλουν να δημιουργήσουν θολό τοπίο».
Το γεγονός επιβεβαιώνει και ο αλήστου μμνήμης κ. Νικήτας Κακλαμάνης :
"Αντίπαλος του Ελληνικού Λαού δεν είναι το ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι ούτε οι κυβερνήσεις των κρατών της Ευρώπης. Είναι υπερεθνικά οικονομικά κέντρα συμφερόντων -τα οποία, από χθες μέχρι σήμερα, κέρδισαν 10 δις ευρώ- και έχουν συγκεκριμένους πολιτικούς εκπροσώπους (αρνούμαι να πιστέψω ότι υπάρχει Έλληνας πρωθυπουργός με τέτοιο ρόλο)".
Σύσσωμο το πολιτικό σύστημα εγκατέλειψε τις πρόσφατες ανησυχίες του για τη σωτηρία των τραπεζών και βγαίνει στους δρόμους, μαζί με το λαό, που διαμαρτύρεται εναντίον τους.
Θα κλείσουμε την περισπούδαστη ανάρτηση μας, με ένα ακόμα σχόλιο του σημαντικού ανθρώπου και βουλευτή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, κ.  Φραγκίσκου Παρασύρη, και σας παρακαλούμε να παρασυρθείτε στα νοήματα του. Και αυτός  επιβεβαιώνει το ithacanet και στηρίζει τον αγωνιστή "πρωθυπουργό" με τις πιο κάτω δηλώσεις:
«Στην κρισιμότερη στιγμή για τη χώρα, από την μεταπολίτευση και μετά, ο πολιτικός κόσμος αναμετριέται με την αθλιότητα. Μπροστά στα μάτια μας εκτυλίσσεται ένας απίστευτος ανταγωνισμός για το ποιος θα αναδειχθεί πιο άθλιος από τον άλλον. 
Κάτω από αυτές τις ραγδαίες εξελίξεις, ο λαός πρέπει να ετοιμαστεί για τα χειρότερα που έρχονται, όχι μόνο για τα οικονομικά της χώρας.
Ωστόσο δεν είναι δύσκολο να αντιληφτεί κανείς τι πραγματικά συμβαίνει.
Σύντομα κάποιοι θα καταλάβουν σε τίνος τον μύλο κουβαλούσαν νερό. 

Οι γνωστές "συμμορίες" είναι σε πλήρη διάταξη».
 
Επειδή, λοιπόν, εμείς ακούμε τις καλές συμβουλές, συμφωνούμε πως  "ο λαός πρέπει να ετοιμαστεί για τα χειρότερα που έρχονται".
Καλλιεργιεργούμε τη γη. Παράγουμε τρόφιμα, Μοιράζουμε και μοιραζόμαστε. 
Με τέτοιους τύπους, όλα να τα περιμένεις. Και είναι ξεκάθαροι και ξεδιάντροπο, όταν χάρις στην μακροημέρευση τους στην εξουσία, μπορούν να προβλέπουν "τα χειρότερα που έρχονται, όχι μόνο για τα οικονομικά της χώρας." Το λέει και ο Παρασύρης!!! Παρασυρθείτε, αλλά μη γδαρθείτε.
Τα κατάφεραν και γι' αυτό:
Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.
Ζήτω οι λαϊκές παροιμίες. Ζήτω ο λαός. Ζήτω η Καρδίτσα.
Αχ, καρδούλα μου! Μ' ένα φιλί κι έναν έρωτα μεγάλο, θα λευτερωθούμε.
Ψυχραιμία.
 
(Μόλις διαβάσατε μια μαλακία, εμπλουτισμένη με απεμπλουτισμένο ουράνιο).
 
ΥΓ. Όταν ο λαός βγαίνει στους δρόμους, με το δικό του τρόπο, κάνει τους πάντες να παραμιλούν. Κι εμάς μαζί.
Ανάμεσα στη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου, για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους" και την εξαγγελία δημοψηφίσματος στις 30η Οκτωβρίου, το μόνο που μεσολάβησε ήταν η 28η Οκτωβρίου και η στάση του λαού.
 
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙς ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΑΝΔΡΩΝ. ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ "ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ". ΜΗ ΤΟ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ:
Γ. Παπανδρέου (Στο γερμανικό περιοδικό «STERN» 24-03-2011):
“Έχουμε συζητήσει ανοικτά με τους Ευρωπαίους εταίρους μας, όλα τα σενάρια, ακόμα και το «κούρεμα» χρέους. Επιλέξαμε να ακολουθήσουμε έναν άλλο δρόμο….Μια αναδιάρθρωση θα οδηγούσε, πιθανόν, στην κατάρρευση ελληνικών τραπεζών”.


-Συνταχτική Εθνοσυνέλευση, κερατάδες! Για ένα σύνταγμα που ο λαός θα ψηφίζει τους νόμους του.




ithacanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: