ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.11.11

ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΑ ΟΠΛΑ.

 Ο "ΕΛΙΤΣΑΣ" Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο "ΛΟΓΙΣΤΗΣ' ΤΩΝ GREEK STATISTICS ...Ο ΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΠΙΟΥΝΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ... Ο ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ... Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ................ 

ΑΛΛΑ .... 

ΚΑΙ Ο  ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ "ΚΕΚΕΣ"  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ 93 ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΙΧΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ......... Ο ΛΑΟΜΙΣΗΤΟΣ ΑΡΧΙΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ "ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ"..... 

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΧΘΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ???

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.... ΤΟΤΕ .... 
Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!

=================================================

Ετοιμάζουν Σημίτη Πρωθυπουργό με Μάνο Υπ. Οικονομίας;


Το γράψαμε και χθες. Ήταν κάτι που ο ίδιος ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης επιβεβαίωσε ως σενάριο. Σήμερα, το σενάριο αυτό επιστρέφει δριμύτερο. Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, από...



κυβερνητική πηγή, σε κάποιο "βουλευτικό τραπέζι" χθες το βράδυ, σε σπίτι στην Αθήνα, παρουσία τουλάχιστον 10 βουλευτών, έπεσε η ιδέα της επιλογής ως Πρωθυπουργού ενότητας του Κώστα Σημίτη με υπουργό Οικονομικών τον Στέφανο Μάνο!

Ωστόσο, το σενάριο αυτό, ή σκέψη αν θέλετε, για να πραγματοποιηθεί έχει πολύ δρόμο ακόμη.

Κατ' αρχήν δεδομένου ότι η Νέα Δημοκρατία βάζει αυστηρό χρονοδιάγραμμα 6 εβδομάδων ζωής της υπηρεσιακής κυβέρνησης, τη στιγμή που ο ίδιος ο Στέφανος Μάνος εκφράστηκε δημόσια, νωρίτερα στον ΣΚΑΪ, αναφέροντας ότι η κυβέρνηση Συνεργασίας θα πρέπει να έχει διάρκεια ζωής τουλάχιστον 2 ή και 3 μηνών.

Και το επισημαίνουμε, για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Η πρόταση των δύο ατόμων έπεσε σε βουλευτική συνάντηση, χθες το βράδυ. Δε σημαίνει ότι θα υιοθετηθεί και θα προκριθεί ως λύση τουλάχιστον από ένα κόμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: