ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.11.11

Πώς η λύτρωση γίνεται εφιάλτης στα χέρια του καθεστώτος

Πώς η μόνη λυτρωτική λύση της αναστολής εξωτερικών πληρωμών επιστροφής στη δραχμή και άμεσης παραγωγικής ανάπτυξης, μετατρέπεται σε βόμβα στα χέρια ενός χρεοκοπημένου καθεστώτος που απλά μας βγάζει απο το ευρώ..Μας υποχρεώνουν σε αδιέξοδη φτώχεια δεκαετιών.
Το χειρότερο, το εφιαλτικότερο σενάριο δυστυχώς ίσως να επιβεβαιωθεί για την Ελλάδα όσο οι λαικές δυνάμεις που δραστηριοποιούνται στη χώρα δεν αρθρώνουν καθαρό πολιτικό και οικονομικό λόγο ανατροπής του παρόντος καθεστώτος που να περιλαμβάνει:

-Αμεση αναστολή όλων των εξωτερικών πληρωμών της χώρας και έλεγχο της νομιμότητας του χρέους

-Καταγγελία των πρόσφατων ληστρικών δανειακών συμβάσεων

-Αποδοχή άλλων πηγών άμεσης χρηματοδότησης της οικονομίας που έχουν προσφερθεί.

-Χρησιμοποίηση των εξοικονομούμενων κεφαλαίων για την άμεση παραγωγική αναδιάρθρωση της χώρας με στόχο την εσωτερική αυτάρκεια σε αγαθά και υπηρεσίες

-Εθνικοποίηση των τραπεζών

-Παραπομπή σε δίκη όλων των υπευθύνων για την κατάρρευση της χώρας

-Σύγκλιση Πανελλαδικής Λαικής Συνέλευσης που θα καθορίσει με δημοκρατικές διαδικασίες τη νέα πολιτειακή οργάνωση.

 
Αν οι ενεργοί πολίτες δεν προχωρήσουν άμεσα σε μια ελάχιστη πολιτική συμφωνία που να περιλαμβάνει τους παραπάνω άξονες,με βάση τους σχεδιασμούς που έχουν υπάρξει μετά το φιάσκο στις Κάννες για την Ελλάδα και την οργισμένη αντίδραση της Μέρκελ της Καγκελαρίου της Γερμανίας και του Σαρκοζί της Γαλλίας κατά του δημοψηφίσματος ο σκληρός πυρήνας των χωρών της Ευρώπης δεν αποκλείει την ενεργοποίηση του plan B για την Ελλάδα.

Το Plan B * περιλαμβάνει την έξοδο της Ελλάδος από το ευρώ για 10 χρόνια.
Με βάση το σχέδιο αυτό εφόσον η Ελλάδα θέτει σε κίνδυνο την Ευρωπαϊκή συνοχή και την σταθερότητα του ευρώ  και εφόσον δεν αποφασίσει να τηρήσει απόλυτα τις αποφάσεις της συνόδου της 26ης και 27ης Οκτωβρίου θα ενεργοποιήσουν το plan B.*

Με βάση τους βασικούς κανόνες που διέπουν την συμφωνία της ΕΕ μια χώρα δεν μπορεί να βγει από το ευρώ αλλά Γερμανία και Γαλλία είναι αποφασισμένες  να μην διακινδυνεύσουν το ευρώ..

Οι χθεσινές δηλώσεις Μέρκελ ότι το ευρώ είναι σημαντικότερο της Ελλάδος καταδεικνύει το μέγεθος του μείζονος προβλήματος που έχει ανακύψει για την Ελλάδα.

Οι πολίτες δεν είναι δυνατόν να παρακολουθούν αμέτοχοι τους υπεύθυνους για την κατάρρευση της χώρας να διαγωνίζονται μεταξύ τους ποιοί τώρα  θα τους..σώσουν ! Η Ελλάδα κινδυνεύει πλέον πολύ σοβαρά και αυτό δεν αποτελεί απλή εικασία αποτελεί σχεδιασμό.

-Οι εκλογές με το ισχύον εκλογικό σύστημα της μη ισοδύναμης ψήφου των πολιτών και της μονομερούς χρηματοδότησης των κομμάτων που μετέχουν στο σύστημα όπως και της προνομιακής χρήσης των ΜΜΕ απο αυτά και το υπάρχον πολιτικό προσωπικό τους δεν μπορούν να δώσουν βιώσιμη λύση.Απλά θα ανακυκλώσουν τις ίδιες αποτυχημένες οικονομικές πολιτικές και θα βυθίζουν ακόμα περισσότερο το λαό στη δίνη της φτώχειας.


-Το προσωρινό διέξοδο μιας μεταβατικής κυβέρνησης που διαφάνηκε χθες διαψεύσθηκε αργά χθές το βράδυ αλλά δεν αποκλείεται να επανέλθει μέσα στην ημέρα, δεν πρόκειται επίσης να δώσει λύση στο δράμα που εξελίσσεται στις ζωές των πολιτών αυτής της χώρας, αφού δηλώθηκε ότι σκοπό θα έχει να νομιμοποιήσει τις τελευταίες σφαγιαστικές αποφάσεις της 26ης Οκτώβρη..

Αλλωστε ακόμα και η συζητούμενη σύνθεσή της απο πολιτικούς η τεχνοκράτες-δηλαδή απο εκφραστές ακριβώς του ίδιου συστήματος που οδήγησε τη χώρα στην καταστροφή- εγγυάται την αναξιοπιστία της στα μάτια του λαού..



stopcartel Newsdesk

Δεν υπάρχουν σχόλια: