ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.1.12

Η ύποπτη παρέμβαση Καρατζαφέρη για τις άγονες

Διαστάσεις σκανδάλου λαμβάνει η παρέμβαση του Γ. Καρατζαφέρη σε υπόθεση αδειοδότησης αεροπορικής εταιρίας για συμμετοχή στο διαγωνισμό των άγονων γραμμών. Ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ ανακοίνωσε δημοσίως, από την εκπομπή του, ότι ενημέρωσε τον υπουργό του, Μ. Βορίδη, και ο τελευταίος επίσπευσε τη διαδικασία. Αξιο διερεύνησης είναι το ενδιαφέρον του Γ. Καρατζαφέρη για την αδειοδότηση μιας εταιρίας που μόλις έχει συσταθεί και έχει ανύπαρκτο μετοχικό κεφάλαιο (€100.000) και η οποία σκοπεύει να υλοποιήσει τα δρομολογια με νοικιασμένα αεροσκάφη και εργαζόμενους.
«Έμαθα ότι οι μηχανισμοί δεν έδιναν άδεια σε νέα αεροπορική εταιρία, η οποία ήθελε να λάβει μέρος στους διαγωνισμούς για τις άγονες γραμμές. Το έμαθα και ειδοποίησα τον υπουργό μας. Του λέω πρόσεξε. Θα γλιτώσει πολλά λεφτά η Ελλάδα εάν είναι τρεις τέσσερις, πέντε, ή 140 (οι εταιρίες) στον διαγωνισμό. Πράγματι έγινε γρήγορα η διαδικασία, γρήγορη, γρήγορη» σημείωσε ο ίδιος.
Από την πλευρά του, ο κ. Βορίδης επεσήμανε ότι δεν δέχτηκε καμία παρέμβαση για την έκδοση πιστοποιητικών. Προσέθεσε, πάντως, ότι «δεν μπορεί να εγκαλείται μια υπηρεσία επειδή ενήργησε γρήγορα».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΥΠΑ, στο διαγωνισμό υπέβαλαν φακέλους έξι αεροπορικές εταιρίες. - Olympic Air για 14 αεροπορικές γραμμές (συμφερόντων MIG).
- Aegean Airlines για 8 αεροπορικές γραμμές (Συμφερόντων Θ. Βασιλάκη).
- Astra Airlines για 6 αεροπορικές γραμμές.
- Sky Express για 6 αεροπορικές γραμμές.
- Aeroland για 2 αεροπορικές γραμμές.
- Μινωικές Αερογραμμές για 11 αεροπορικές γραμμές (η νέα εταιρία για χάρη της οποίας παρενέβη ο Γ. Καρατζαφέρης).

 sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: