ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.1.13

Πολιτική πυγμής στα ΜΜΜ. Προς νέα επιστράτευση Η κυβέρνηση θέλει να κόψει τον γόρδιο δεσμό, κερδίζοντας υποστήριξη και εξωθεν καλή μαρτυρία

Το κυβερνητικό τελεσίγραφο έχει ήδη σταλεί στα συνδικάτα: Σταματάτε την απεργία, ή σας επιστρατεύουμε
Πολιτική πυγμής στα ΜΜΜ. Προς νέα επιστράτευσηΟι εξελίξεις στο απεργιακό μέτωπο των αστικών συγκοινωνιών δίνουν στην κυβέρνηση μία ακόμη ευκαιρία να επιδείξει αποφασιστικότητα και να κερδίσει "έξωθεν καλή μαρτυρία" όσον αφορά την προσήλωση της στην απαρέγκλιτη υλοποίηση του προγράμματος προσαρμογής. Η επιστράτευση των εργαζομένων στα λεωφορεία και στα τρόλεϊ. θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η άμεση κυβερνητική απάντηση στην απόφαση των σωματείων τους να συνεχίσουν την απεργία, αγνοώντας τη δικαστική απόφαση που την έκρινε παράνομη.
Οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι η πλειοψηφία των πολιτών επικροτεί την  επιστράτευση των απεργών του Μετρό και την επίδειξη πυγμής, δίνουν επιχειρήματα  στον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά για να επιμείνει σ' αυτη τη γραμμή, παρά τις έντονες πολιτικές αντισράσεις που εκδηλώνονται, ακόμη και στους κόλπους της συγκυβέρνησης.
Πάντως, προτού  προσφύγει στην έσχατη λύση της επίταξης-επιστράτευσης, η κυβέρνηση θα αναμένει την απόφαση της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων στα λεωφορεί, η οποία επισπεύθηκε και θα πραγματοποιηθεί σήμερα, ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει την Τρίτη.
Αυτή η επίσπευση ερμηνεύεται ως ένδειξη ότι οι απεργοί είναι διατεθειμένοι να αναζητήσουν τρόπο εύσχημης αναδίπλωσης, εκτιμώντας ότι δεν πρόκειται να καμψουν την κυβέρνηση και να επιτύχουν ικανοποίηση των αιτημάτων τους.
Προς το παρόν οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες, στον προαστιακό και στις γραμμές του ΟΣΕ συνεχίζουν την απεργία τους, παρά την απόφαση  του Μονομελούς Πρωτοδικείου που έκρινε παράνομη την απεργία τους.
Δεν θα κινηθούν τη Δευτέρα τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ σε Αθήνα και Πειραιά, . Ακινητοποιημένα θα είναι επίσης τα τρένα και ο Προαστιακός. Με επιστρατευμένο προσωπικό λειτουργεί το Μετρό και το Τραμ.
Την Κυριακή, το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση του «Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών» για πάγωμα της επίταξης. Η απόφαση δεν αφορά μόνο την επιστράτευση των εργαζόμενων, αλλά και την επίταξη των ακινήτων της «Αττικό Μετρό ΑΕ» και της «ΣΤΑΣΥ ΑΕ» που είναι απαραίτητα για την εκτέλεση του συγκοινωνιακού έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: