ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.1.13

Η Citi ετοιμάζει λουκέτο στην Ελλάδα Πουλάει και το δανειακό χαρτοφυλάκιο όσο, όσο

Η Citi ετοιμάζει λουκέτο στην Ελλάδα
Με ταχείς ρυθμούς υλοποιεί το πρόγραμμα αποχώρησης από την ελληνική αγορά η Citibank καθώς μετά το κλείσιμο των περισσοτέρων καταστημάτων στη χώρα η τράπεζα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την εξαγορά του δανειακού της χαρτοφυλακίου από τη Βaupost Group. Αν και ακόμα δεν υπάρχει κάτι ανακοινώιμο ως προς την αποχώρηση, οι κινήσεις δείχνουν με σαφήνεια τις προθέσεις των διοικούντων. 
Παράλληλα τα διαρκή προβλήματα με τους καταθέτες-πελάτες της τράπεζας στην Ελλάδα, η αλλαγή πολιτικών απέναντι σε δανειολήπτες (φυσικά και νομικά πρόσωπα) και το ανελέητο κυνηγοτό μέσω εισπρακτικών εταιριών αποκαλύπτει τις προαποφασισμένες κινήσεις.
Από τη Citibank διαρρέεται ότι πρόκειται για επένδυση του εν λόγω γκρουπ στην Ελλάδα και όχι για κίνηση αποεπένδυσης της τράπεζας. Παρ όλα αυτά πηγές που δεν θέλουν να κατονομαστούν, δηλώνουν στο Sofokleousin.gr ότι η διοίκηση έχει εξυφάνει σχέδιο αποχώρησης με καταληκτική ημερομηνία τον Ιούνιο του 2013 καθώς απέτυχε να ανταποκριθεί στους στόχους που τέθηκαν από τη μητρική τράπεζα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην Ελλάδα θα παραμείνει ενεργό ένα ή δυο καταστήματα για την υποστήριξη του τμήματος διαχείρισης κεφαλαίων του investment banking.


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: