ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.2.13

Πολιτική γέφυρα ΠΑΜΕ- ΣΥΡΙΖΑ ...στα συνδικάτα και τη ΓΣΕΕ ?


Προμήνυμα επιδιώξεων συνεργασίας στα συνδικάτα και στη ΓΣΕΕ από τον ΣΥΡΙΖΑ προς το ΚΚΕ μετά την αμέριστη συμπαράσταση στην κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας και τα όσα επακολούθησαν εκεί.

Αν και δύσκολο εκτιμούν πολιτικοί κύκλοι ..βλέπουν να υπάρχει διάθεση συνεργασίας τουλάχιστον σε επίπεδο βάσης !
Ωστόσο στην ΓΣΕΕ παίζονται ευρύτερα πολιτικοοικονομικά και προσωπικά συμφέροντα ... και οι   ετερόκλητες  συμμαχίες ακόμα και για λειτουργικά θέματα  είναι απρόβλεπτες! Πάντως το ΠΑΜΕ θα μπορούσε να έβλεπε μια συνεργασία για ΓΣΕΕ προς ταξικό προεδρείο ...ώστε να επανέλθει λειτουργικά και σε επίπεδο προεδρείου μετά το ΣΥΝΕΔΡΙΟ που είναι το προσεχές δίμηνο.
Πάντως σε επίπεδο ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ και Διοίκησης υπάρχει συμμαχία και εκδίδονται ανακοινώσεις και αποφάσεις που δεν είναι αρεστές στην ηγετική ομάδα.
Γενικά η  εκτίμηση είναι οτι η ΓΣΕΕ είναι ένα δυνατό οικονομικό και πολιτικό εργαλείο για όποιον το έχει στα χέρια του ...αλλά και σε επίπεδο μοιρασιάς αναλογία! Οπότε παρά μερικά καταγγελτικά μηνύματα προς τα έξω, μπαίνουν "αριστερές" πλάτες να στηριχθούν ...αποφάσεις που προκαλούν ανατριχήλα και δεν αφορούν κατ ανάγκη πολιτικά αλλά προσωπικά και οικονομικά ζητήματα !

Δεν υπάρχουν σχόλια: