ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.1.13

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα
Το πολιτικό και το κοινωνικό κλίμα οξύνεται, με την κλιμάκωση των αντιδράσεων για τις περικοπές αμοιβών και την πολιτικη σκληρής λιτότητας που επιβάλει το Μνημόνιο.
 Σε απεργιακό απεργιακό κλοιό βρίσκεται σήμερα  ολόκληρη η χώρα. Η οικονομική ζωή απορρυθμίζεται, οι δημόσιες υπηρεσίες υπολειτουργούν, ενώ προβλήματα θα υπάρξουν στις μετακινησεις και στις εμπορευματικές μεταφορές, καθώς δημόσιοι υπάλληλοι και οι εργαζόμενοι πολλών κλάδων του ιδιωτικού τομέα πραγματοποιούν κινητοποιήσεις. Τα λεωφορεία στην Αθήνα, τα τρένα του ΟΣΕ, ο προαστιακός  και τα πλοία της ακτοπλοϊας δεν θα κινηθούν, στο Δημόσιο θα γίνει στάση εργασίας.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν η ΔΕΗ, τα νοσοκομεία, τα κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ, τα θεραπευτήρια χρόνιων παθήσεων και οι Υπηρεσίες Πρόνοιας.

 48ωρη προειδοποιητική επίσχεση παροχής υπηρεσιών προς τον ΕΟΠΥΥ πραγματοποιούν από σήμερα οι γιατροί πού είναι συμβεβλημένοι με τον οργανισμό. Προαναγγέλλουν, μάλιστα  επανέναρξη των κινητοποιήσεων, πιθανότατα στις 11 Φεβρουαρίου, σε περίπτωση που το υπουργείο υγείας και ο ΕΟΠΥΥ δεν ικανοποιήσουν τα  αιτήματα των κλινικών και εργαστηριακών ιατρών.





Το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση γιατρών έξω από υπουργείο Υγείας και πορεία στο Σύνταγμα.

 Εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς θα πραγματοποιήσουν προσυγκέντρωση στο σταθμό του Πειραιά στις 10.30 και στις 12:00 συγκέντρωση στην πλατεία Κοτζιά. Οι σιδηροδρομικοί έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση έξω από το κτίριο του ΟΣΕ, στην οδό Καρόλου.

Εικοσιτετράωρη απεργία  έχει κηρύξει  σήμερα η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, διαμαρτυρόμενη για την πολιτική επιστράτευση των εργαζομένων στο Μετρό και σε ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζόμενους στα μέσα μεταφοράς.

Η ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη του ωραρίου, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο.
48ωρη απεργία ξεκινούν από τις 6 το πρωί της Πέμπτης οι ναυτεργάτες σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων. Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία διοργανώνει στις 10.30 το πρωί της Πέμπτης συγκέντρωση στην προβλήτα μπροστά από το πλοίο «Ελ.Βενιζέλος».

Την Παρασκευή το ΔΣ της ΠΝΟ θα συνεδριάσει εκ νέου προκειμένου να αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις.


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: