ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.1.13

Στα βήματα των καταραμένων και του Κατάρ και ο Σαμαράς.

Ένας ετεροπροσδιοριζόμενος λαός, με μια σειρά από ξενόφιλους, εξωσκεφτόμενους, πολιτικούς αναζητά εναγωνίως προστάτες και σωτήρες.
Εγώ δεν ξέρω να υπάρχει λαός Κράτος ή ηγέτης, που να θέλει να βοηθήσει άλλο λαό άλλο κράτος, άλλο ηγέτη, εκτός και αν, εκτός και αν αυτά που θα πάρει είναι περισσότερα από αυτά που θα δώσει.
Δεν ήταν ποτέ, και δεν είναι ούτε τώρα το πρόβλημα της Ελλάδος η έλλειψη ξένων επενδυτών.
Η Ελλάδα έχει έλλειψη ελληνοπροσδιοριζόμων πολιτικών και οικονομίας.
Στον κόσμο υπάρχουν δύο ειδών οικονομίες κύριε Σαμαρά.
α) είναι οι οικονομίες που συμπεριφέρονται ως γύπες και β)  οι οικονομίες που συμπεριφέρονται ως κότες.
Οι ξένοι επενδυτές είναι οι γύπες προερχόμενοι πάντα από αυτοπροσδιοριζόμενους εγωκεντρικούς λαούς έθνη.
Εμείς είμαστε ένας ετεροπροσδιοριζόμενος λαός κότα, όχι έθνος, κότα, που ονειρευόμαστε ως σωτήρα μας τον  αυτοπροσδιοριζόμενο Γύπα.
Ο Σαμαράς ακολουθεί τα βήματα των προηγούμενων ετεροπροσδιοριζόμενων πρωθυπουργών ψάχνοντας και αυτός λύσεις επενδυτές και πρότυπα  εκτός Ελλάδας.
Για την ιστορία: Ο Σημίτης μας έβλεπε ως πρώτους στα Βαλκάνια, όχι στην Ευρώπη, μέχρι που σχεδόν γίναμε βαλκάνιοι.  Ο Καραμανλής μας έβλεπε ως η Ιρλανδία του Νότου, ώσπου διάλυσε και η Ιρλανδία και ο Νότος . Ο Παπανδρέου μας έβλεπε ως την Δανία του Νότου και τελικά μας έκανε τους ποιο γελοίους του κόσμου. Ο Τσίπρας, πριν ακόμη αναλάβει μας έβλεπε ως την Αργεντινή της Ευρώπης και συμμάχους του Τσάβες, τώρα που γκρεμίστηκε το πρότυπο της Αργεντινής, κάνει σύμμαχο τον διάβολο για να φορολογήσει τους χριστιανούς Έλληνες.
Η Ελλάδα χρειάζεται μια γενεά από ελληνοπροσδιοριζόμενους πολιτικούς και πολιτικές, όχι για να κάνουν χρήση του Έλληνας και Ελλάδα για ιδιοτελείς σκοπούς, αλλά για να στήσουν μια πατριωτική οικονομική ελίτ που θα συμπεριφέρεται ως αυτοπροσδιοριζόμενος υπερήφανος  οικονομικός Γύπας και όχι ως ετεροσπροσδιοριζόμενη κότα, που θα αναζητά επενδυτές στο Κατάρ η που δεν αισθάνεται άξια να διαχειρίζεται τις Μαρίνες της.
Ο Στουρνάρας, ως νέος γκλομπαλοποιημένος Παπανδρέου νομίζει και αυτός ότι η έλλειψη παγκοσμιοποίησης από την Ελλάδα είναι το πρόβλημα και όχι η έλλειψη σοβαρών ελληνοπροσδιοριζόμων πολιτικών.
Στην οικονομία δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία το που παράγονται τα λεφτά, σημασία έχει το που καταλήγουν τα κέρδη.
Αν δεν φτιάξουμε εμείς τα δικά μας εργοστάσια, αν δεν πάρουμε εμείς την διαχείριση των μαρινών, αν δεν εξάγουμε εμείς κρεμμύδια και πατάτες στην Τουρκία, αν δεν εισπράττουμε εμείς τα διόδια, αν δεν μετατραπούμε εμείς σε αφεντικά του τόπου μας, σε λίγα χρόνια από τώρα, θα μας έχουν πάρει και τα σώβρακα αν δεν μας έχουν κόψη κομμάτια οι γύπες, που ο Σαμαράς βλέπει ως σωτήρες.
Ποτέ άλλοτε στην ιστορία του ένας τόπος δεν έψαχνε να βρει αφεντικά, όπως τώρα κάνουμε εμείς.
Πράγματι, έχουμε έλλειμμα ηγεσίας, αυτούς ψάχνουν να φέρουν στην Ελλάδα οι Έλληνες πολιτικοί, τους ξένους ηγέτες.
Ευτυχώς, ο μόνος ηγέτης ο οποίος αντέδρασε στο ξεπούλημα των ελληνικών νησιών, ήταν ο Ερντογκάν, ενδεχομένως να αντιδρούσε και στο ξεπούλημα των μαρινών, αν δεν τις έσπερναν οι Τούρκοι.
Φαιγιάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: