ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.1.13

Καινούριο κίνημα "δεν πληρώνω", από "τους ΟΕΟΑ" της Γιάννας" ....με την "συνδρομή" δημοσιογράφων του MEGA


ΔΕΊΤΕ ΣΤΟ MEGA ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΎΡΙΑΚΟΥ ΤΟ VIDEO :
Τι λέτε κύριοι, δηλαδή οι πρ. υπάλληλοι της ΟΕΟΑ Αθήνα 2004 Α.Ε, που εισέπραξαν αφορολόγητες "αποζημιώσεις" DAF από την ασφαλιστική εταιρεία «ALICO AIG LIFE» και δεν τις δήλωσαν -από άγνοια νόμου όπως λένε- χωρίς εν τω μεταξύ να έχει επέλθει παραγραφή ....να μην πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους; Αυτό μας λέτε;
E, τότε όλοι οι χρεοφειλέτες του δημοσίου να επικαλεσθούμε "άγνοια" και ν' απαλλαγούμε της "επάρατης" φορολογίας!...
"ΚΑΜΑΡΏΣΤΕ" ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΚΑΝΆΛΙ, ΝΑ "ΣΧΊΖΟΥΝ ΤΑ ΙΜΆΤΙΑ ΤΟΥΣ", ΠΑΡΟΥΣΊΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚ, κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ (ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΊΑ), ΠΛΗΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΎΕΙ-ΣΥΣΤΉΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΊΟΥΣ ΤΗΣ "ΟΕΟΑ", ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ -ΚΑΤ' ΑΝΑΛΟΓΙΑΝ- ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΉ ΠΑΡΈΜΒΑΣΗ-ΡΎΘΜΙΣΗ, ΣΤΙΣ ΕΥΝΟΪΚΌΤΕΡΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΨΗΦΙΣΘΈΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ, αριθ. 4110/2013 (23-1-2013), άρθρο 7, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ 10% ή 20% ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΕΞΑΝΤΛΕΊΤΑΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΉ ΥΠΟΧΡΈΩΣΗ.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ "ΑΓΝΟΕΙ" Ο κ. Δ. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΦΊΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΟΕΟΑ Αθήνα 2004 Α.Ε, ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΑΝ ΥΦΊΣΤΑΤΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΈΛΘΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΉ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΌΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΡΆΤΗΣΗ -ΠΡΟΣ ΑΠΌΔΟΣΗ- ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΎΝΤΟΣ ΦΟΡΟΥ.
ΔΗΛΑΔΉ ΠΆΠΑΛΑ ! ....ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΏΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ....ΤΕΛΕΙΏΣΑΜΕ!
ΔΕΝ ΈΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΟ PANEL ΚΑΙ O ΠΡΩΗΝ -KAI TOTE- ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ν. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ, ΠΟΥ ΛΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΊΝΕ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΈΣ, ΕΤΣΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ....ΚΑΙ "ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ" .... ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑ-ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΝΟΏ- ΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΊΤΑΙ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ "ΕΝΤΑΓΜΈΝΟΣ" ή ΟΧΙ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΥΝΒΟΛΑΙΟ DAF....ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΠΥΛΏΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ, ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΊΕΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ ΔΙΈΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΑΣΦΆΛΙΣΗ!
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΥΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΉΚΕΣ, ΤΟ ΔΝΤ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ Ν' ΑΠΑΙΤΉΣΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΊΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΊΖΟΥΝ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΉ ΙΔΙΏΝΥΜΟ ΑΔΊΚΗΜΑ, ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΈΤΟΙΕΣ, ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ:
ΕΝ ΕΤΕΙ 20ΧΧ, ΤΌΣΟΥΣ.... ΕΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ -ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ- "ΕΞΕΛΈΠΙΣΑΝ", ΜΕΧΡΙΣ ΌΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 20ΨΨ ΕΞΈΛΕΙΠΕΝ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΉ -ΤΟ ΧΤΙΚΙΌ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ- ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΔΙΑΝΟΕΊΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΙ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΖΗΜΙΩΣΕΙ -ΔΟΛΊΩΣ- ΤΟΝ ΔΗΜΌΣΙΟ ΚΟΡΒΑΝΆ.
=Εκατό χρόνια λοιπόν να μείνει εδώ το ΔΝΤ ....επιπροσθέτως για να μην μας δουλεύουν οι "εντεταλμένοι" των ΜΜΕ και τα παπαγαλάκια του κάθε σιναφιού.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ:
Τι είναι τα χρηματοοικονομικά συμβόλαια - Λογαριασμοί Διαχείρισης Κεφαλαίου (Deposit
Administration Funds-DAF)ΟΡΙΣΜΟΣ:
Είναι η ομαδική ασφάλιση με την οποία συμφωνείται επενδυτική διαχειριστική ασφάλιση(λογαριασμός διαχείρισης κεφαλαίου) όπου η παροχή του ασφαλιστή καταβάλλεται είτε με την, για οποιοδήποτε λόγο, αποχώρηση του ασφαλισμένου-μέλους της ομάδας από την εργασία του είτε με την συμπλήρωση ορισμένης ηλικίας. Η ασφαλιστική εταιρία καταβάλλει στο μέτρο της επάρκειας του λογαριασμού διαχείρισης κεφαλαίου. Σε περίπτωση μη επάρκειας του λογαριασμού, ο δικαιούχος δεν έχει αξίωση κατά της ασφαλιστικής. Η διαχείριση του λογαριασμού γίνεται είτε από την εταιρεία κατά την ελεύθερη βούλησή της ή με υπόδειξη του λήπτη της ασφάλισης.
=ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ-ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ !
Ασφαλιστικές εταιρίες, τα τελευταία χρόνια και τώρα, τροφοδοτούν-καταθέτουν μεγάλα ποσά, ως δήθεν «ασφάλιστρα», σε υπάρχοντα ή δημιουργούμενα επί τούτω ομαδικά ή ατομικά[Golden Boys]ασφαλιστήρια συμβόλαια DAF και αμέσως μετά πληρώνουν «ασφαλιστικές αποζημιώσεις», χωρίς παρακράτηση και απόδοση κανενός απολύτως φόρου !!
=Οι Αποζημιώσεις Ν.2112/1920 και DAF (Deposit Administration Fund–Αποταμιευτικό πρόγραμμα για καταβολή εφάπαξ, με την αποχώρηση από την εργασία), πρέπει να συνεξετάζονται ή καλύτερα να συναθροίζονται, γιατί με τον τελευταίο νόμο ΜΑΥΡΑΓΑΝΗμε αριθ. 4110/2013 (23-1-2013) άρθρο 7 ορίζεται φορολογικός συντελεστής στα DAF 20% για πάνω από τα 40.000 € απεριόριστα, ενώ για την αποζημίωση του Ν. 2112/20 το ποσοστό ορίζεται σε 30% για το υπερβάλλον των 150.000 €.
Δηλαδή όσα μεγαλοστελέχη θα έχουν την "πρόνοια" και τον 'τρόπο'' να περνάνε την αποζημίωση λόγω αποχώρησης, μέσα από φορο-πλυντήρια DAF, θα επιβαρυνθούν με 20% αντί του 30% για τα ποσά άνω των 150.000 € ....και όσοι δεν πιστεύουν ότι υπάρχουν τέτοια ποσά, ας ψάξουν σε ΔΕΚΟ, Τράπεζες, Ασφαλιστικές και άλλες μεγάλες επιχειρήσεις.
[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ]
ΔΙΑΒΑΣΤΕ την Γνωμοδότηση 25/20.1.2011 του ΝΣΚ (Α’ Τακτική Ολομέλεια) :

Δεν υπάρχουν σχόλια: