ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.1.13

Σκηνές απείρου κάλλους στην Προανακριτική Επιτροπή


Σκηνές απείρου κάλλους στην Προανακριτική Επιτροπή
Πανδαιμόνιο επικράτησε πάλι εντός της αιθούσης της Προανακριτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ στη Βουλή.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Πρόεδρος της Προανακριτικής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, αποφάσισε να διακόψει μετά 5,5 ώρες τη συνεδρίαση. Κάποιοι βουλευτές εξέφρασαν αντιρρήσεις και ο κ. Μαρκογιαννάκης εξήγησε ότι δεν είναι δυνατόν να «ανακρίνουν» επί 5,5 ώρες τον μάρτυρα κ. Πλασκοβίτη. Τότε, ξέσπασε έντονος γύρος διαξιφισμών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο … «καυτός» διάλογος που ακολούθησε είχε ως εξής:
Χρ. Μαρκογιαννάκης: «Δεν επιτρέπω άλλες ερωτήσεις, λύεται η συνεδρίαση»
Β. Καπερνάρος: «Έχουμε κι άλλες ερωτήσεις. Είναι σημαντικό για την ουσία»
Αδ. Γεωργιάδης (προς Β. Καπερνάρο): «Έκανες 400 ερωτήσεις, η 401η ερώτηση είναι η συγκάλυψη;»
Ζ. Κωνσταντοπούλου(προς Πλασκοβίτη): «Μη σηκωθείτε να φύγετε, είναι παράνομο…»
Χρ. Μαρκογιαννάκης : «Εγώ είμαι πρόεδρος, λύεται η συνεδρίαση»
Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Σας κατηγορώ για υπόθαλψη εγκληματία και συγκάλυψη»
Αδ. Γεωργιάδης (προς Ζ. Κωνσταντοπούλου): «Εσείς φαντάζεστε τον εαυτό σας ως πρόεδρο λαϊκού δικαστηρίου να σφάζετε κόσμο όπως και τότε»
Χρ. Μαρκογιαννάκης : (βγαίνοντας): «Δεν μπορώ άλλο, δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση»
Κατά τη διάρκεια αυτής της …..απείρου κάλλους διαδικασίας, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής κ. Βασίλης Καπερνάρος, εκνευρίστηκε τόσο πολύ, που χτύπησε με δύναμη το χέρι του στο έδρανο, με αποτέλεσμα να σπάσει ένα δάχτυλο και να χρειαστεί να πάει σε Νοσοκομείο για την παροχή των Α΄ Βοηθειών.
newsbomb.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συνέχεια Νέας δίκης για την ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ, πακέτο με άλλες υποθέσεις - 24η συνεδρίαση, Τετάρτη 30.1.13

Η συνεδρίαση ξεκίνησε γύρω στις 11πμ, για να μη χάσουν οι κατηγορούμενοι το επισκεπτήριο της Τετάρτης, ενώ ο συνήγορος πολιτικής αγωγής Π. Μαντούβαλος και οι συνεργάτες του δεν τόλμησαν να εμφανιστούν, μετά το στραπάτσο που έπαθε στην απόπειρά του να προβοκάρει τους κατηγορούμενους. Εξετάστηκαν εφτά μάρτυρες του κατηγορητηρίου, τρεις από την υπόθεση των βομβοδεμάτων (βούλευμα 208) και τέσσερις από την υπόθεση του Βόλου (βούλευμα 207), ενώ στην επόμενη συνεδρίαση θα συνεχιστεί η εξέταση των μαρτύρων του βουλεύματος 207.

Από την εξέταση των μαρτύρων για την υπόθεση των βομβοδεμάτων, σε σύγκριση με τις προανακριτικές τους καταθέσεις στο άντρο της Αντιτρομοκρατικής, προέκυψε αυτό που φωνάζουν οι συνήγοροι υπεράσπισης σ’ όλες τις τρομοδίκες. Οτι οι μηχανισμοί καταστολής επιδιώκουν συστηματικά να κατασκευάσουν ψευδομάρτυρες, προκειμένου να ενισχύσουν τα σαθρά κατηγορητήριά τους. Για παράδειγμα, μάρτυρας παραδέχτηκε, μετά από ερώτηση συνηγόρου υπεράσπισης, ότι παρέμεινε στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής τέσσερις ολόκληρες ώρες, για να δώσει μια κατάθεση που κράτησε μερικά δεκάλεπτα! Οι λόγοι είναι προφανείς. Ηθελαν να προετοιμάσουν τη μάρτυρα, πριν την εισάγουν στο «χειρουργείο».

Στην υπόθεση του Βόλου, από τους τέσσερις μάρτυρες που εξετάστηκαν οι τρεις ήταν για το σπίτι της οδού Σαπφούς στην Καλλιθέα και ένας ασφαλίτης της Αντιτρομοκτρατικής, που έπαθε… καθολική αμνησία. Κατά την εξέτασή του από τους συνηγόρους υπεράσπισης και τον Χρ. Τσάκαλο δε θυμόταν τίποτα και παρέπεμπε συνεχώς στον προϊστάμενο του τμήματος Χαρδαλιά.

Από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος της Καλλιθέας αποκαλύφτηκε, ότι κλήθηκε τρεις φορές στην Αντιτρομοκρατική, έδωσε τρεις καταθέσεις, ενώ και τις τρεις φορές του επεδείκνυαν τις ίδιες φωτογραφίες,προκειμένου να του αποσπάσουν αναγνώριση!

Το στέλεχος της Αντιτρομοκρατικής ισχυρίστηκε ότι κλιμάκιο της υπηρεσίας του πήγε στο Βόλο δύο φορές (στις 9 και στις 11 Μάρτη του 2011), προκειμένου να παρακολουθήσει ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και την είσοδο μιας πολυκατοικίας, αλλά το μόνο που έκανε και τις δύο φορές ήταν να μαζέψει τρεις σακούλες σκουπιδιών και να επιστρέψει στην Αθήνα, όπου τις παρέδωσε στην υπηρεσία! Προφανώς, μάζευαν τα σκουπίδια, μήπως βρουν αποτυπώματα και γενετικό υλικό για έρευνα DNA. Μετά από τρεις μέρες, στις 14 Μάρτη του 2011, μπήκαν στα διαμερίσματα και έκαναν συλλήψεις. Θυμίζουμε ότι οι μηχανισμοί καταστολής εφάρμοσαν την ίδια πρακτική που είχαν εφαρμόσει και στο σπίτι του Χαλανδρίου, που το χαρακτήρισαν γιάφκα της ΣΠΦ.

Ο συνήγορος υπεράσπισης Φρ. Ραγκούσης υπέβαλε συγκεκριμένα αιτήματα, που αφορούν την κλήση αξιωματικών της Αντιτρομοκρατικής ως μαρτύρων, την προσκόμιση πειστηρίων και την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση μαρτύρων. Συμπληρωματικά, δήλωσε ότι θα υποβάλει τα τελευταία αιτήματα μετά την κατάθεση του τμηματάρχη της Αντιτρομοκρατικής Χαρδαλιά.

ΥΓ: Κατά τη διάρκεια της εξέτασης μαρτύρων πήρε το λόγο το μέλος της ΣΠΦ Μιχάλης Νικολόπουλος και κατήγγειλε, ότι εκείνη την στιγμή η γραμματέας του τρομοδικείου δεν κρατάει πρακτικά, γεγονός που επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την ανάγκη για επίσημη μαγνητοφώνηση και απομαγνητοφώνηση των πρακτικών της δίκης. Η πρόεδρος αιφνιδιάστηκε από την αποκάλυψη, αλλά αρνήθηκε να δώσει εντολή στη γραμματέα να διαβάσει τι κατέγραψε από την εξέταση των μαρτύρων, γεγονός που θα επιβεβαίωνε τη βασιμότητα της καταγγελίας.

Η δίκη θα συνεχιστεί τη Δευτέρα 4 Φλεβάρη.


Εφημερίδα ΚΟΝΤΡΑ - Κυκλοφορεί κάθε Σάββατο

http://www.eksegersi.gr/article.php?article_id=18497&cat_id=70&pos=5