ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.2.13

Φόρος μέχρι και στις παράγκες


Από αξία €50.000 ο νέος φόρος ακινήτων

Στο 0,1% ο χαμηλότερος συντελεστής

Από αξία €50.000 ο νέος φόρος ακινήτων
 Από ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας μόλις 50.000 ευρώ θα ξεκινά η υποχρέωση καταβολής του ενιαίου φόρου ακινήτων, ενώ, όπως φαίνεται, ο χαμηλότερος συντελεστής φορολόγησης θα είναι 0,1%, σύμφωνα με τα όσα συζητήθηκαν σήμερα στη συνεδρίαση της αρμόδιας διακομματικής επιτροπής υπό τον υπό τον υφυπουργό Οικονομικών, Γιώργο Μαυραγάνη.

Η επιτροπή φέρεται να διαπίστωσε, ότι σε περίπτωση που το αφορολόγητο όριο τεθεί υψηλότερα, π.χ στις 100.000 ευρώ όπως ζητούσαν πολλοί, το μέτρο δεν θα αποφέρει τα ζητούμενα έσοδα.

Εν τω μεταξύ, έντονα προβληματισμένη είναι η διακομματική επιτροπή σχετικά με τον τρόπο φορολόγησης των αγροτεμαχίων. Στη σύσκεψη συζητήθηκαν όλα τα ενδεχόμενα, είτε να φορολογηθούν όπως και τα εντός σχεδίου ή αυτοτελώς με ειδική κλίμακα και συντελεστές, αλλά το θέμα μοιάζει δύσκολο σταυρόλεξο.

Τα θέματα αυτά θα ξανασυζητηθούν την ερχόμενη εβδομάδα σε νέα σύσκεψη της επιτροπής υπό τον Γιάννη Στουρνάρα με στόχο μία τελική συμφωνία. Εφόσον αυτή επιτευχθεί, το τελικό σχέδιο θα τεθεί προς έγκριση στους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση.



sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: