ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.5.13

Η ΤτΕ διαπομπεύει τους σαμαρικούς δημαγωγούς: "Μείωση της ανεργίας όχι πριν το 2015 και βλέπουμε, μεγαλύτερη ύφεση φέτος"

Η κατοχική ψευδοκυβέρνηση παίζει τον «παπά» με τη μείωση της ανεργίας. Μέχρι τώρα ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας ψευδολογούσε πως η ανεργία θα αρχίσει να μειώνεται από το 2014 (ΣΧΟΛΙΟ Α.Α.: Μετά από διαδοχικές ξεφτίλα-προβλέψεις, με αντίστοιχη χαζοχαρούμενη αισιοδοξία για κάθε έτος από το...2011 μέχρι σήμερα, και το φιάσκο συνεχίζεται), τώρα στην έκθεση του ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας βλέπει υποχώρηση της από το 2015. Η πραγματικότητα είναι πώς η ανεργία έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη στην Ελλάδα, κατέχοντας τη θλιβερή πρωτιά στην Ευρώπη, και δεν πρόκειται να μειωθεί με μέτρα «ασπιρίνες» που θέλει να προωθήσει το υπουργείο Εργασίας.
Στην ετήσια έκθεση για τη νομισματική πολιτική που καταθέτει σήμερα στη Βουλή ο Γ. Προβόπουλος προβλέπει… μείωση της ανεργίας από το 2015. Δεν εξηγεί όμως από πού απορρέει αυτή η αισιοδοξία, όταν χιλιάδες επιχειρήσεις βάζουν «λουκέτο» και τους προσεχείς μήνες αναμένεται εκτίναξη των ανέργων. Πόσο μάλλον όταν ο ίδιος ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας αναθεωρεί στην έκθεση του προς τα πάνω το ποσοστό της ύφεσης, αναφέροντας πώς θα είναι 4,5%.
Όπως έχει επαληθεύσει η εμπειρία, οι εκθέσεις της ΤτΕ έχουν επανειλημμένως αποδειχθεί εξαιρετικά αισιόσοξες συγκριτικά με αυτά που τελικά συμβαίνουν, γι’ αυτό και δεν έχουμε λόγο να αμφιβάλλουμε ότι η ύφεση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη, ότι η ανάκαμψη δεν πρόκειται να έρθει ούτε το 2014 (αυτό άλλωστε τεκμηριώνουν αλάνθαστες εκτιμήσεις, όπως εκείνες της ΙΝΕ-ΓΣΕΕ αλλά και διεθνών αναλυτών) και ότι η ανεργία θα αρχίσει να μειώνεται το 2015. Ωστόσο, οι εκτιμήσεις φαίνεται ότι βρίσκονται πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα από τα προκλητικά κυβερνητικά φληναφήματα με τα οποία, ελλείψει πολιτικής στρατηγικής, το περιβάλλον Σαμαρά πουλάει τρέλα…αισιοδοξίας. Έχοντας το θράσος να ψευδολογούν για πιθανότητες ανάκαμψης και μείωσης της ανεργίας ακόμα και από…φέτος (!) όταν η ελληνική οικονομία καταρρέει παταγωδώς, η έκθεση της ΤτΕ έρχεται να δώσει μία πιο ρεαλιστική βάση στις εκτιμήσεις.

Με την έκθεση Προβόπουλου η δήθεν ανάπτυξη του 2014 πάει περίπατο. Αποδεικνύεται πώς από το υπουργείο Οικονομικών και την κυβέρνηση θέλουν να διαμορφώσουν ένα κλίμα ανύπαρκτης αισιοδοξίας κι αυτό για να κατευνάσουν τις αντιδράσεις των Ελλήνων και να συνεχίσουν να τους τα παίρνουν με χαράτσια, έκτακτες εισφορές και νέους φόρους.
Η μείωση της ανεργίας είναι όνειρο μακρινό όσο συνεχίζεται η πολιτική λιτότητας και των καταστροφικών μέτρων της οικονομίας που εφαρμόζει η κυβέρνηση με τα μνημόνια που έχει υπογράψει με τους τοκογλύφους δανειστές. Όπως έχει προβλέψει το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ η ανεργία το Δεκέμβριο του 2013 θα ξεπεράσει το 33%, όταν σήμερα με το 27,2% η χώρα μας είναι πρωταθλήτρια. Εκτός και αν η κυβέρνηση ποντάρει στα μέτρα που θα… πάρει η Ευρώπη για την αντιμετώπιση της ανεργίας. Οι Ολάντ, Μέρκελ, Μοσκοβισί και Σόιμπλε όμως δεν φαίνονται να ενδιαφέρονται για την Ελλάδα με το εκρηκτικότερό πρόβλημα ανεργίας στην Ευρώπη και ιδίως στους νέους. Κι αυτό γιατί δεν μπήκαν καν στον κόπο να προσκαλέσουν ούτε έναν Έλληνα πολιτικό στην Ευρωπαική διάσκεψη κορυφής που έγινε στο Παρίσι για την αντιμετώπιση της ανεργία.


(ΠΗΓΕΣ: 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: