ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.6.13

ΛΑΓΚΑΡΝΤ :"ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2022"....ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΗΛΙΘΙΕ???


Η Ελλάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο για να ολοκληρώσει το φιλόδοξο σχέδιο δημοσιονομικής της προσαρμογής και παραμένει "εντός τροχιάς", προκειμένου να πετύχει τους δημοσιονομικούς της στόχους για το 2013. Κρίσιμη προτεραιότητα αποτελεί η αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, προχωρώντας γρήγορα στην αναμόρφωση της φορολογικής διοίκησης, στη βελτίωση της επιχειρησιακής της ανεξαρτησίας και στη δικαιότερη κατανομή του βάρους της προσαρμογής.
Πρέπει να υπάρξει αντίσταση σε πιέσεις για μείωση των φόρων με χρήση του χώρου που προκύπτει από κάθε δημοσιονομική υπεραπόδοση. Αποφασιστικά βήματα είναι αναγκαία για την αναμόρφωση της δημόσιας διοίκησης, συμπεριλαμβάνοντας, μέσω στοχευμένων μειώσεων προσωπικού, τη μείωση του κόστους, τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και την ενίσχυση της δικαιοσύνης». 
Καταλήγοντας, η κ. Λαγκάρντ τόνισε: «Το δημόσιο χρέος αναμένεται να παραμείνει σε υψηλά επίπεδα και την επόμενη δεκαετία. Οι διαβεβαιώσεις από τους Ευρωπαίους εταίρους της Ελλάδας ότι θα εξετάσουν περαιτέρω μέτρα και βοήθεια, αν απαιτηθεί, για να μειωθεί σημαντικά το χρέος κάτω από 110% του ΑΕΠ μέχρι το 2022, υπό την προϋπόθεση πλήρους εφαρμογής όλων των όρων που περιλαμβάνονται στο ελληνικό πρόγραμμα, είναι ευπρόσδεκτες.
Η συνεχιζόμενη δέσμευσή τους να παράσχουν επαρκή οικονομική στήριξη προς την Ελλάδα, κατά τη διάρκεια του προγράμματος και πέρα απ' αυτό, μέχρι να αποκτήσει ξανά αξιολόγηση από τις αγορές, υπό την προϋπόθεση ότι η Ελλάδα συμμορφώνεται πλήρως με το πρόγραμμα, είναι επίσης απαραίτητη». 
 «Το δημόσιο χρέος αναμένεται να παραμείνει σε υψηλά επίπεδα και την επόμενη δεκαετία. Οι διαβεβαιώσεις από τους Ευρωπαίους εταίρους της Ελλάδας ότι θα εξετάσουν περαιτέρω μέτρα και βοήθεια, αν απαιτηθεί, για να μειωθεί σημαντικά το χρέος κάτω από 110% του ΑΕΠ μέχρι το 2022, υπό την προϋπόθεση πλήρους εφαρμογής όλων των όρων που περιλαμβάνονται στο ελληνικό πρόγραμμα, είναι ευπρόσδεκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: