ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.5.13

ΡΗΓΑΣ... ΤΟ ΤΣΙΚΟ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΥΨΗΛΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΦΙΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΑΣΟΚ

 
 
Από έντονες αντιπαραθέσεις με απαξιωτικές εκφράσεις και απίστευτους χαρακτηρισμούς σημαδεύτηκε για ακόμα μία φορά η Προανακριτική Επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ. Μάλιστα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξήγγειλε ότι θα καταφύγει στη δικαιοσύνη κατά του Παναγιώτη Ρήγα. «Οι υπερασπιστές βιαστών είναι νοσταλγοί της χούντας» ήταν η επίμαχη φράση του κ. Ρήγα προς την κ. Κωνσταντοπούλου, σύμφωνα με τον Alpha, σε έναν διάλογο μεταξύ των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του βουλευτή της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη.
Διαβάστε τον διάλογο μεταξύ της κ. Κωνσταντοπούλου και του κ. Ρήγα:
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Ο κοινοβουλευτικός έλεγχος και η δημοκρατία, λοιπόν, λένε, γι’ αυτούς που δεν ξέρουν, διότι μπερδεύουν τη δημοκρατία με άλλα καθεστώτα και επικαλούνται τους χουντικούς ως νομιμοποιημένη δράση.
ΑΔΩΝΙΣ-ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Αυτά που σας αρέσουν εσάς τα καθεστώτα τα κομμουνιστικά, κυρία μου, και δεν ανεχόμαστε καμία πρωτοβουλία από εσάς επιτέλους.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Από εσάς που είστε νοσταλγοί της χούντας…
ΑΔΩΝΙΣ-ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Σταματήστε επιτέλους τις κρίσεις! Έλεος πια!
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Από τους νοσταλγούς της χούντας.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ: Οι υπερασπιστές βιαστών είναι νοσταλγοί της χούντας! Αυτές είναι οι μέθοδοί της, αυτή είναι η πρακτική της που ακολούθησε για να αθωώσει βιαστή.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Τι λέτε κύριε; Μιλάτε για υπόθεση που δεν ξέρετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: