ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.5.13

ΣΥΓΓΡΟΥ ΠΡΟΣ ΣΚΑΙ:"Ο ΧΑΤΖΗΣ ΘΑ ΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΝΕΙ"


ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΤΕΡΙ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ "ΠΗΡΕ" ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΝΤΟΛΗ" ΑΠΟ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ......

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ "ΚΑΡΦΙΑ" ..ΚΑΚΕΣ ΖΗΛΙΑΡΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΓΡΑΦΙΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ  ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΕΓΝΑ ΤΟ "ΝΕΟ ΑΣΤΕΡΙ" ΤΗΣ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ...ΚΑΘΩΣ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ....ΕΧΕΙ  ΤΗΝ  ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΠΑΣΗ ΔΥΝΑΜΕΙ  ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ  ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΧΤΥΠΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ  ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΧΑΤΖΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.... ΄΄Η ΔΕ ΑΛΛΩΣ ΤΟ "ΚΕΦΑΛΙ" ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ


"ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ( ΧΑΤΖΗΣ) ΠΑΣΑ ΑΡΧΗ ΠΑΥΣΑΤΩ "........ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ ΜΟΥ

ΤΟ ΚΑΡΦΙ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: